67.7 den geriye kararlı bir şekilde !!!

Mavistez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
6.679
5.782
198
Merhabalar hayatımda ilk kez gebelik harici bu kiloyu gördüm. En son doğuma bile 68le girmiştim. Sonra tekrar diyet bile yapmadan 59a düştüm emzirirken. Ama emzirme işi bitti ben hiç almadigim kadar kilo aldım. Tabiki buna gece yemeleri ve istinasiz kola içmek sebep oldu. 9 nisandan beri yediklerime dikkat ediyorum ogun tartilmak istemedim kilomla yüzleşmek istemedim 18 Nisan bugün tartıldım 67.7 çıktım. Yediklerime dikkat ediyorum kahvaltı seven biri değilim buyuzden kahvaltı rutinim pek yok. Ben dediğim gibi akşamları ve geceleri çok yerdim. Porsiyonlarimda çoook çok olurdu. Ama ciddi anlamda azalttım tabagimi. Ne yemek yapıyorsam en fazla 7 kaşık yiyorum yanında varsa çorba salata okadar. Hazirana kadar bu şekil kesin olarak devam etmek istiyorum eğer baktım güzel kilo veriyorum devam ederim hedefim 57 yani bakalım 10 kiloyu atabilecekmiyim. Ama ilk olarak hazirana kadar 62 olsam bile yeter günde 2.5 litre su içmeyede çalışıyorum. Hergun tartilamam evde tarti yok bilerek almıyorum hergun eksi görmezsem motivasyonum kaybolmasın diye. Kayınvalideme gittim bugün zaten her hafta illa kapıdan bile olsa uğruyoruz illaki haftalık tartilacagim

18 Nisan. 67.7 diyip başlıyorum bol bol eksiler olsun amin 🤭

Bu arada 31 yaşındayım boyum 157

o arada 65 ile hamile kalan, 85 ile doğuma giren, 75 ile doğumdan çıkan ve aktif emzirirken bugün 79 kiloyu gören ben 🙄😂😂

kıskandık yalan mı söyleyelim 😂

o arada 65 ile hamile kalan, 85 ile doğuma giren, 75 ile doğumdan çıkan ve aktif emzirirken bugün 79 kiloyu gören ben 🙄😂😂

kıskandık yalan mı söyleyelim 😂
Metabolizma diye düşünüyorum benim annemde hep kilolu biriydi şuan 96kilo ben iki hafta öncesine kadar koca tabak pilav yanına ayrı koca bı tabak ne yemek varsa ondan yanına ekmek kola yetmeyip geceleri de yiyen biriydim ama sanırım artık yaşta gidiyor cuma günü 67.7 görünce hop dedim ya ne oluyor 😃 şuan mesela sabah kahvaltı niyetine çeyrek simit bir bardak ayran ara olarak kahve ve iki tane kuru kayısı akşam yemegide sadece iki kepçe yeşil mercimek yemeği ve bir bardak ayran okadar 🤭 normalde bunlar benim baslangicim olurdu 😂

Back
X