Çok teşekkür ederim ablacım çoookk.. :)
Gerçekten insana güç veren azim veren bi kişiliğin var..
Dışarı pek çıkmıyorum ama biliyomusun artık dışarı çıktığımda daha az önemsiyorum çevreyi.. Ne biliyim, eskiden dışarı çıktığımda sanki utanılacak bşey ypmışım gibi etrafa bakamazdım.. göz göze gelmekten korkardım birileriyle.. Ama şimdi öyle değil.. Belki okuduklarım belki edindiğim bilgiler ışığında böyle oldum..Ama biliyorumki güçlendim.. Sabrım arttı.. gücümü hissediyorm.. Aklımda hep zayıflıyorum,başarıyorum sözleri..
ÇÜNKÜ bu bana güç veriyo.. Ama yinede biraz var tamamen gitmedi bu psikolojik etki... inanıyorum gidicek zamanla :)
O zaman bol bol hava alırım ben ciğerlerimi temiz havayla doldururum gözüm güneş görür :) .. Zaten dans etmeyi çok seviyorum ablam, Gün içinde bol bol dans ediyorum..
okula gitmiyorm ztn açık öğretim okuyorm :) bu yöndende şanslı hssediyorm kndimi..
Aaa dakikada 120 adımmı
anaamm
ama doğrudur ablam, komşumuz var bide kardeşler.. biri yavaş yürüyo biri hızlı
Yavaş yürüyen annemle yürür bende hızlı yürüyenle yürürüm ztn leylek gibi bacakları uçuyo mübareekk
Mekik çekebilirim ya evet
çekiyodum aslında ab rocket miydi ya
öyle bişey işte ne zamandır çekmiyorum çünkü gerçek olmadığını biliyorum.. Gerçek mekik diil yani..
Söylediğin şekilde mekik çekmeyi denicem inşaallah...
Asıl ben içtenlikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.. :)
Amaaa,amaaa,amaaa güzel haberlerimi sona sakladım kiiii :teytey:
Maşşallah de ablaamm
3 kilo verdimm =)) 6 mayısda kontrole gidince dha fzla vermiş olurum inş.. ztn bu 3 kilonun yarısı sudur bence =) ..
Bu kiloyu vermemde seninde payın var..
Bana güç verdiğin için bilgilerini paylaştığın için..
İçtenliğin için..
herşey için çok teşekkür ederim..
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ABLAMM..hihoyyyt