• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinde patates alerjisi olan var mı?

Cucuthecatt

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
3.996
3.516
63
30
Daha önce de bebeğimin vücudunda döküntüler oluyor diye konu açmıştım. Doktor çok ileri düzeyde döküntüler olmadığı, kakası normal olduğu ve bebek huzurlu olduğu için önemli olmadığını söyledi.
Ek gıdaya yoğurtla başlattı ilk yediğinde hafif ağız kenarları kızarır gibi oldu yarım saat içinde kayboldu. İki gün ara verip tekrar yoğurt verdim kızarma olmadı. İki gün üst üste yoğurt yedi sorun yoktu. Bu akşam patates haşlamıştım içine bir iki damla zeytinyağ damlattım 1 tatlı kaşığı önüne koydum. 2 tatlı kaşığı da yoğurt koydum yanına. Yoğurdu yemedi elleriyle oynadı patatesle de oynadı ama ben patatesten yedirdim tadına baksın diye. 10 dakika içerisinde bütün yüzü boynu vücudu kızardı kabardı. Galiba patatese alerjisi var😕😕 başka yaşayan var mı?

İlk defa duydum valla. Ama tepki de olabilir direkt alerji gibi endişelenmeyin nişastalı olduğu için olabilir belki. Bizim doktorumuz döküntülere çok önem vermiyor yine üç gün deneyelim derdi. Benim kızıma da brokoli böyle yaptı ilk gün sonraki gün yapmadı şu an severek yiyor. Bu tarz alerjiler zaten 1 yaş itibariyle geriliyor. Endişelenmeyin ılık duş aldırın minişe rahatlar

İlk defa duydum valla. Ama tepki de olabilir direkt alerji gibi endişelenmeyin nişastalı olduğu için olabilir belki. Bizim doktorumuz döküntülere çok önem vermiyor yine üç gün deneyelim derdi. Benim kızıma da brokoli böyle yaptı ilk gün sonraki gün yapmadı şu an severek yiyor. Bu tarz alerjiler zaten 1 yaş itibariyle geriliyor. Endişelenmeyin ılık duş aldırın minişe rahatlar
O kadar korktum ki ağlayacaktım nerdeyse. Bir anda aşırı kızardı pütür pütür kabardı ağız kenarları gıdısı vücudu😕 ben de patatesten ne olur ki diye düşünüp vermiştim hiç aklıma gelmezdi

O kadar korktum ki ağlayacaktım nerdeyse. Bir anda aşırı kızardı pütür pütür kabardı ağız kenarları gıdısı vücudu😕 ben de patatesten ne olur ki diye düşünüp vermiştim hiç aklıma gelmezdi
Ne kadar yedi ? Bi de patatesten sonra farklı bir şeyle silmediniz dimi ıslak mendiller falan da yapabiliyor.

Back
X