• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm yetmiyor mu

Mrb Ben de aynı durumdayım yetmiyor mu diyorum emzirdikten sonra sağım yapıyorum az çıkıyor ama moralimi bozmuyorum sütüm geliyor diye kendimi motive ediyorum mama desteği de veriyorum ve süt artsın diye yemediğim şey kalmadı biz 42 günlük olduk
Bana doktorum yeme ile alakası yok bol su ve uyku demişti. Gündüzleri asla uyuyabilen biri değilim. Su da 3 Lt içiyorum. Bestlak damla aldım şimdi bakalım.

Süt her zaman var memede hiç bitmiyor .sadece tayzigi azaliyor. İlk günler uzun uzun duruyordu. Hiç ağlama kasma yaşamadım bıraksam daha da emiyordu. 3. Aydaki meme reddi başladı sonra kısa kısa kalmaya başladı ozamanda ayakta dolaşarak emziriyordum. Öyle uzun emiyordu. Emerek sütünüz artar. Nekadar talep okadar artar. Uzun tutmaya çalışıp biberon kullanmayın. Kaşık biberon siringayi tercih edin. Eds yontemide var araştırın. Biberon Emme refleksini bozuyor. Emzirme sonrası sagim yaparak sütünüzü arttırabilirsiniz.
Emzirme sonrası sağım yapıyorum ama az çıkıyor yine de yapıyorum ama. Olmadı şırıngayı deneyeceğim. Biberona da bu kadar erken nasıl alışabiliyorlar bilmiyorum 😀

Back
X