Püsküüt'ün başarı öyküsü

slm..lütfen bana acil yardım..mart ın 17 sinde diyete basladık ve ben 13 kilo verdim..kısa bi ttail yapayım dedim..erkan da izin aldı..bu arada erkan sevgilim...üç aydır falan görüsemiyoduk...beni gördü ...sok tabi...niye kilo verdin bu kadar diye bi sürü tantana...millet zayıf sever adam kilolu halimi seviyo..aslında kıskandı...ama itiraf edemiyo... tatilde ben 2 kilo almısım...ne yapcam şimdi...?metabolizmammı durdu...?ne oldu anlayamadım...halbuki bana kalsa az yedim ama...

merhaba bende 82 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum nasıl kilo verdiğini benimlede paylaşır mısın? seneye bu zaman evlenicem ve herkes üzerimde baskı kuruyor kilo ver diye bende sağlıklı ve ince olmak istiyorum bana yardımcı olursan çok sevinirim

sizin azminizi gördükçe benide bir heves bastı diyete başladım bir haftadır diyetteyim.Umarım kendimi kaybetmem ve istediğim kiloya ulaşırım.kaydirigubbakcemile2
Sende heves uyandırmış olduğum için sevindim..
Dilerim başarırsın..
Hevesin kaçar gibi olduğunda, kilo verince kendini ne kadar iyi hissedeceğini düşün olur mu..? a.s.
Üç ayda 17 kilo hızlı verilmiş kilo sayılabilir.. Vücut da bu nedenle savunmaya geçmiş olabilir. Moralini bozma.. Eski düzene devam.. yerimseniben

tebrikler cnm fıstık gibi olmuşsun

Teşekkürler Heracım.. a.s.
Korumak, vermekten çok daha zor.. Kilo verdim demekle bitmiyor.. Bu bir yaşam felsefesi haline dönüşmek zorunda.. Vücuda ne kadar esneyebileceğini bir kere gösterdik ya, inatla savaş devam ediyor.. :roflol:

Ama artık ben de deneyimli bir savaşçı sayılabilirim.. yerimseniben

sevgili püsküüt ablacım
senin öykün beni inanılmaz motive etti ve bugün itibarıyla 15 kilo verdim.sana sonsuz teşekkürü borç bilirim. resmen beni bunalımdan kurtardın sana minnettarım.sevgiler

Bu ne kadar mutluluk verici bir mesaj.. :lepi:
Farkında olmadan seni motive etmiş olmak çok güzel..

Seni kocaman kocaman tebrik ediyorum tatlım..

Güzel sözlerinle şımarmış olmakla beraber asıl başarının sadece ve sadece sana ait olduğunu hatırlatmak istiyorum.. Sen de bunu hiç aklından çıkartma sakın olur mu..?

Sağlıklı bir yaşam dilerim.. a.s.

gerçekten kiloyu korumak daha zor
kilo vermek inanın çok basit
benim en büyük problemim kilomu korumak
hayatımdan çoğu şeyi çıkarttım,ama bi yerden başlamak gerekiyor artık
bide püskütcüüm zeytini neden yemiyorsun onu da açıklayabilirmisin
1 tanesinde 8 kalori var dye biliyorum,çok değil gibi ama:bbo:

ya ben bişi sorcam püsküüt hanım bende 6 ayda 13 kilo verdim ama sonucu hüsran oldu saç dökülmem başladı aşırı kan değerlerim düştü galiba ya da çok su kaybettim termal şortumla onunda etkisi var mı bilmiyorum sizin yan etkiler olmadı mı saç dökülmesi gibi.

Harıkasın fıstık gıbısın canım :1hug: ay hele o zayıf resımde :lepi: ben de kac kere zayıflama kararı aldım ama sor 55 tım 58 lere kadar cıktım 15 yasındayım daha hep tamam bu sefer basladım dıyorum ama ınan yarın olmadan bıle bırakıyorum su an 56.6 oldum ama ne yalan söylım bugun pızza yedım ben de sporuma baslayıp buraya resımlerımı de ekleyıp guzel bır basarı hıkayesı yazacagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum ..

Tatlım şöyle izah edeyim.. Kilo verme modunu yakalamak için internette dolandığım ve KK ya üye olduğum günlerde "hadin" diye bir arkadaşımız diyetisyeninin önerilerini açıklıyordu bir topikte.. Ben de o topiğin düzenli ziyaretçisi olmuştum..
Siyah zeytin kaloriden çok, içerdiği yağ nedeniyle yenilmesi tavsiye edilmeyen besinler arasındaydı.. Ben de çok fena siyah zeytin müptelasıydım.. Öyle 2 tane yiyip bırakamıyordum yani..
Bilgiyi hadinden öğrenince ya hep ya hiç demek ki diye düşünmüş ve siyah zeytini hayatımdan çıkartmıştım..
Ama iradeli davranıp, günde 2-3 adedi geçmeyecek şekilde yenirse zararı olmaz herhalde..
Aslında 6 ayda 13 kilo çok ideal bir kilo kaybetme oranı.. Ayda 2 kilo ediyor yaklaşık ve bu son derece sağlıklı..
Yedikleriniz dengeli miydi? Yani özellikle protein, sebze ve karbonhidrat arasında gereken dengeyi kurarak mı zayıfladınız?
Termal şortun sağlıksız olduğunu biliyorum.. Ama saç dökme sonucuna yol açacağını zannetmem..
Ben kilo kaybı kaynaklı bir sorun yaşamadım.. Ama hiç aç kalmadım ve çok dengeli beslendim..
İnşallah başka bir rahatsızlığınız yoktur.. Doktora görünmenizi tavsiye ederim. Saç dökülmesini başka bir neden de tetikliyor olabilir..
Canım yaşının kıymetini bil.. Şimdiden önlemini al lütfen.. Sonra vücut genişliyor, kilo almaya müsait bir yapı haline geliyor.. Sonra da siniri bozuluyor insanın.. Bir al bir ver, yok koruması yok bilmemnesi..
Henüz metabolizman canavar gibiyken tekrar söylüyorum bunun keyfini çıkart..
Sadece abur-cuburu kesip, geç saatlerde yemesen ve disiplinli bir spor programına başlarsan bu işi çözeceğinden eminim..
Başarı hikayeni bekliyorum.. a.s.

merhaba püsküt dün gece bütün yazılarınızı okudum o kadar heyecanlandım ki elime kocaman kilomu yazdım karnım acıkınca ona bakarak sıkıysa ye diyorum ..
hep diyet kararı aldım son 1 yıl içinde ama hep başarısız ..
çevremden destek görmedim sanki sabrımı sınıyolar .. börekler kekler hamur işiler ne gelirse aklınıza hepsini yaptılar diyete başladım dediğim gün ..
ama bu sefer beslenme stilimi değiştirmeyi düşündüm .. 4.günüm bugun ..
şuan yediklerimi saate sokucam dedim aynı saatte isteticem canımı ..
ve başardımda sayılır ..
84 kiloyum ve troidim vardı .. geçti sanırım uzun zamandır doktora gitmiyorum .. ama bir gideyim dimi öğreneyim varmı yokmu
birde bu wasa krekerlerini nerden bulabilirim ?

helal olsun sana ben yeni üyeyim gezerken gördüm inş bende birgün öncesi ve sonrası resimlerimi ekleyebilirim lütfen desteğinizi esrgemeyin a.s.

tebrik ederim
yalnız kiloluykende güzelmişsin maşallah
bende 75 kiloyum 55 olmak istiyorum (bu arada 10 kilo verdim)
başarırım inşallah
Teşekkür ederim.. Sizin de yolun yarısı tamamlanmış.. Kalmış yarısı.. Başarılar dilerim..
Yarısını başaran, yarısını da başarır.. yerimseniben Tebrikler.. a.s.
Şimdiden geçmiş olsun..
Siz eğer gerçekten isterseniz, çevrenizdekilerin eylemleri boşa gider.. Kimsenin planlarınızı bozmasına izin vermemek sizin elinizde..
Wasa kraker çeşitlerini Migros mağazalarında ve ilgili kurumun sanal marketinde bulabilirsiniz..
helal olsun sana ben yeni üyeyim gezerken gördüm inş bende birgün öncesi ve sonrası resimlerimi ekleyebilirim lütfen desteğinizi esrgemeyin a.s.
Teşekkürler.. Size de şimdiden kolay gelsin.. a.s.

püskütüm,
önce tebrik ederim.
salı günü evdeki her işimi bıraktım gün bugün dedim ve akapunktur taktırmaya gittim bir tartıldım öfff 105,8 kg.
perşembe günü kontrole çağırdılar hem kontrol hem de tarttılar yine ve 104,4 kğ olmuşum
bu perşembe tekrar gidicem bakalım ne olucak.
mümkün mertebe diyeti uyguluyorum ama çok günüm var o zaman biraz şaşıyo ama akşam sadece yoğurt yiyerek geçiştiryorum o zamanda,
bu işi becericem harhalde ancak akapunkturla verilen kilolar geri gelir diyolar o yüzden endişem var
VE HAYATIMDA ıLK KEZ DıYET YAPIYORUM.
ancak ben 1 yıl kadar gitmeyi planlıyorum. sizde bu tür destek aldınızmı acaba. halen kilonuzu koruyormusunuz.

Son düzenleme:
Sabahları 8 Dakikanızı Ayırarak ıdeal Kilonuza Kavuşun topiğindeki link açılmıyor( püsküüt hareketlerin olduğu link varmı sende?

Bende sorun yok görünüyor candy.. Linki buraya tekrar alayım, bir daha deneyin..
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...kikanizi-ayirarak-ideal-kilonuza-kavusun.html

Kolaylıklar diliyorum.. akupunkturcunun önerdiği diyeti uyguluyorsun sanırım.. Ama akşamları sadece yoğurt yemek bana mantıklı gelmedi..
Sonuçta gerçeklerden uzaklaşmaya gerek yok.. Bu bana kandırmaca gibi geliyor.. Biz uyur gezer olduğumuz kilo almadık neticede.. :roflol:
Homini gırtlak yedik, kapasite müsait, damak zevkimizi yükselttik.. Onu ettik bunu ettik kiloları aldık.. Ne oluyor sonra? Aniden şapka yerine tuğla mı taşımaya başlıyoruz kafamızda..
Akşamları sadece yoğurt yemek? Nereye kadar..?

Ben kilo verirken damak zevkimden feragat etmedim.. Sık ve az yedim hepsi bu.. Yeri geldi makarna da yedim, yeri geldi tatlı da yedim..

Başka bir role soyunmak bana geçici bir çözümmüş gibi geliyor..

Ben eğer bir fırının önünden geçerken burnuma gelen kokuyla kendimden geçebiliyorsam problem beyinde devam ediyor demektir.. Canım çeker yerim ama miktarına dikkat ederek.. Konu aslında sadece bu.. Bir de sıkılmamak lazım.. Uzun bir zamanda yavaş yavaş yol alıp aralarda keyifli molalar vererek (mesela haftalık ya da 15 günlük hedefe ulaşıldığında küçük bir kaçamak gibi) devam etmeli..

Gelelim sorunun cevabına..

Bu başlıkta paylaştığım zayıflama sürecimde Cuma Zayıflama Yarışmasındaki takım arkadaşlarımın desteği dışında hiçbir destek almadım.. Kilo verdirmeye yönelik herhangi bir ürün de kullanmadım.

Kiloma gelince.. 63 lerde bitirdiğim maratonun sonrasında sigarayı bıraktım ve 68 lere kadar çıktım..
Sonra yeniden sigaraya başladım.. :roflol: (Bir de sigara için başarı öyküsü yazabilsem ne güzel olacak)

Şimdilerde.. 65-67 civarlarında geziniyorum.. Kilomu bu aralıkta tutmak için HALA gayret sarfediyorum..
Yüzüm çökmüyor olsa aslında kilo vermek istiyorum ama ne yazık ki surat çay kaşığı edasında :roflol: :roflol:

cevabın için teşekkür ederim,
bir süre pek uğrayamadım buralara,
bugün bunları okumak iyi geldi,
hastalık , misafir derken kendimi epey ihmal ettim yine maratonuma başlıycam,
psikolojik desteğin için teşekkürler bu arada akşam yoğurt işi sadece günlerimin olduğu günler için geçerli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…