• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pucca Kadınlar Klübünü Yazdı...Kadınlar Kulübü ve hayatın gerçeği

KK Kadınlarını sevdiğimden bana tatlı geliyor da dışardan bakınca sirke etkisi yapmışız sanırım:KK14:
:cool:sıgara içme bebişim hiç yakışıyomu rolmodel oluyosun sonrada biri çıkıp diyecek patronları üyeleri kötü alışkınlara teşvik ediyor diye :cool:

sirkeyi sirk okudum ilk çok kınadım abla seni :bicak:sonra baktım sirkeymiş:duduk:

Hani demeyeyim demeyeyim diyorum ama valla içimde kalmasın.
Tek derdi erkekleğğğğ olan ve bunun üzerinden romantik ve erotik hayatıyla ünlenen buz kızceğiz, evlenip statü kazanan veya bir erkeğin varlığından beslenen bir kadının burada çeşitli nedenlerle zulme uğradığını paylaşmış olmasını yada sadece kötü zamanlar geçiren normal bir kadının travmasını eziklemiş. Sadece bana mı ironik geldi merak ediyorum.
Yok kitapları da yazıları da o kadar sığ ve boş ki eziklediği biz dahi açıp okumamışız doğru düzgün, çok sene oldu kitabı okuyalı kız arkadaşımın sevgilisini nasıl ayartırım çabaları dahi vardı yanlış hatırlamıyorsam, kitaplarının hitap ettiği yaş olan orta okul lise çocukları gelse ironiyi de farkeder cevabını da verirler.
Kitap baştan sona erkek erkek ve erkek idi, o değil de bu erkek delisi ablam tek eşliliğe nasıl dayanacak acep :KK70:

Pucca demişken aklıma geldi. Kadının kitabını film yapmışlardı ve onu galaya çağırmamışlardı.
Kitap yazmasına mı, kitabının film yapılmasına mı, yoksa galaya çağrılmamasına mı güleyim bilmiyorum.

Hic beğenmedim bu yorumlamayi. Begenenler onaylayanlar üstelik forumu takip edenler nasıl beğenmiş anlayamadım.

pucca--i150466.jpg
ay ne kadanda tatliymis :KK45:
merak ettim baktimda, bakmaya usenenler olursa paylasayim dedim...

ötekileştirerek benliklenme ve bir varoluş pekiştirmesi işte :kahve: Kadın uzerine kafa yoracaksa dili gayet yalın anlaşılması da pek kolay eskice bir kitap tavsiye edelim kendisine Cagdas kadının bağımsızlıgı uzerine adı Sindrella kompleksi yazar C. Dowling :KK59:

O değilde kk olarak puccayı dışarda görseler param perçük edecek yorumlar gelmiş :D

Olabilir sizin beğeninizdir, ancak ben beğenmedim.
KKda o kadar çok olumlu bölüm ve paylaşımlar, üretime yönelik topikler var ki salt "Ezilen kadın" vurgusu için bu kadar çarpıtmak ve çabanın olmadığını düşündürmek ne kadar doğru?

Genelleme yapılacaksa bol bol tenzih edilerek yapılır ki kitabına uysun.
Çok kopuk ve uzak bir yazı.
@tantanis 'in dediği gibi, kendi halinde bir sözlük yazarı belki daha iyi ele alır ve aktarırdı.
katılıyorum. derinlemesine inceleme yapmamış yüzeysel bakıp istediklerini seçip genellemiş. çiğ bir yazı.

Ya sen kim ...?
Kurtarmak nedir ya? Feminizm kasayım, ilgi çekeyim demişsin de önce bir argüman öğren. Üstten bakma tavırla mı kadına şiddete son vereceksin? Kurtarmakmış... Dayanışma diyeceksin modern çağ çöplüğü yazılarında...
ben de en çok o kısma uyuz oldum. sen kimsin be kimi kimden neden kurtarıyorsun?

Ortalama bir ekşi sözlük yazarı bile daha yerinde değerlendirmeler yapabilir. Çok sığ ve çiğ bir yazı olmuş.

Ayrıca KK siyaseti neden göz ardı etmiş? Oy ülkenin çilekeş zavallı gadınları konseptine uymadı sanırım.
ağzına sağlık
herkesi de bir tutmuş burada evlenmeden önce birlikte yaşayan ahlak bekçiliğine sonuna kadar karşı kadınlar olduğu gibi
çalışan ve çalışmaktan vazgeçmeyecek dünya kadar kadın var

Back