• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pucca Kadınlar Klübünü Yazdı...Kadınlar Kulübü ve hayatın gerçeği

S shot biz de Nişantaşı çıcığıyız :63:
Yav arkadaş, kadınları sekslü sükslü konulara dahil etmeyeyim dedim, ayrı tutayım adları çıkmasın dedim, yine yaranamadım!
Denas14__ Denas14__ , Brunella Brunella gelin anacım siz de atın tribinizi :KK70:@msg38 sen de eksik kalma :D

Evet S shot 'um canım kuzum.
Trip de atarım kapris de yaparım.
Kıskanç tantanis tantanis :63:
Senin tribine de kaprisine de feda olsun tüm yorumlar pinpinim.

Burdaki kadınların çoğunu eğitimsiz çalışmayan kadın gibi anlatmış araştırıyorsan birşeyi tam kapsamlı araştır burda sadece dert köşesi yok üstelik burda her meslekten bayanlar var doktor,avukat,bankacı,güzellik uzmanları herkes kendi dalında gayette faydalı bilgiler veriyor ve evet ev hanımlarımız da var tabi ki onları asla ve asla küçümsemiyoruz kaldı ki çoğumuzun annesi ev hanımı ve sanki bu çok kötü bir şeymiş burda umutsuzluktan kırılıyormuşuz gibi gereksiz bir yazı ego tatmini dediğinde böyle oluyor zaten :)

Yok ben değilim, ben olsaydım direkt siyasetle alakalı yazar bu kadınlar canıma tak ettirdi, kendimi camdan atacağım diye bağlardım yazıyı:KK70:

Ben bu hatunu tanımıyorum, nerede yazar ne yazar bilmem, cahilliğime versin ama madem kendisi bizim hemcinsimizmiş ve siteden bir türlü kendini alamamış, o zaman sitenin güçlü, kültürlü, her konuya vakıf kadın profilini neden pas geçmiş? Evet kimimiz dertli, kimimizin sorunları var, kimimiz çıkış yolu arıyor ama buradaki üyelerin hepsi kanıyla canıyla birer insan, burada sorunlarını, sevinçlerini, acılarını yazan kadınların ruhunu yakalayamamış maalesef, bir erkeğinde 3-5 haber veya burada okuyacağı birkaç konuyla yazabileceği bir yazı olmuş bu, kadını kadın anlar derdikte bu tezi çürüttü yazıya ruh katamadığı, içtenlik katamadığı için.
Ya her şeyden önce bdv ruhu denen bir şey var.
Ben ki kendimi mantıklı zannederdim, yeri geldi öyle densiz durumların içinde kaldım ki, buraya gelip konu açtım. Yakın çevremin ruhunun duymadığı yanlışlardan döndürüldüm. Bu azımsanacak bir şey değil.
Benimki küçük bir örnek, ama kişi sayısı arttıkça büyüyen bir şey bu.
Takımın içine girmeyip dışarıdan yorum yapınca böyle oluyor demek ki. Biz zaten mükemmel olduğumuzu iddia etmedik hiçbir zaman. Hayat mükemmel mi ki küçük bir similasyonu olan kulübümüz mükemmel olsun? Bazen iyi, bazen gergin, bazen kavgalı, bazen uzlaşmış bir şekilde yürüyoruz işte burada. Ama Pucca sadece mutsuzluğa odaklanıp, bizleri gömmüş.
Ben seviyorum burayı valla. Mune gel bir öpeyim seni :KK74:

Yav arkadaş, kadınları sekslü sükslü konulara dahil etmeyeyim dedim, ayrı tutayım adları çıkmasın dedim, yine yaranamadım!
Denas14__ Denas14__ , Brunella Brunella gelin anacım siz de atın tribinizi :KK70:@msg38 sen de eksik kalma :KK70:

Senin tribine de kaprisine de feda olsun tüm yorumlar pinpinim.
Beni becerip etiketleyememis bile hasbam :KK11:

Pucca can sen de gelip bakip bakip aciyip gitmişsin. büyük bir site burasi üye sayisi oldukça fazla. Mutlular mutsuzlar cesurlar korkaklar var burda. Normal yani. Siyasete egitime , spora , dualarimiz sizinleye, geyige, kitaba, kariyere ugrasaydin azicik :deli::deli:mutfak da var

Back