• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pucca Kadınlar Klübünü Yazdı...Kadınlar Kulübü ve hayatın gerçeği

Biride bana bir konuda avam demişti, sende onu savunur bişeyler demiştin, halbuki bilmeyen ve bilinmeyen anlamını eleştiren arkadaş aradaki farkı bilmiyordu, yani halkın gözündeki avam hangimizdik acaba:deli:
Havas ve avam kavramını iyi bilse zaten onun hakaret olmadığını anlayacak. Havas diye Osmanlı zamanında saray eşrafına denirdi. Yönetilen tebaya da avam denilirdi. Kısacası avam halk demek. Halk ne zamandan beri küçümsenecek bir şey oldu?

Son düzenleme:
Biride bana bir konuda avam demişti, sende onu savunur bişeyler demiştin, halbuki bilmeyen ve bilinmeyen anlamını eleştiren arkadaş aradaki farkı bilmiyordu, yani halkın gözündeki avam hangimizdik acaba:deli:
Hangi konu nerede ne zaman ben uzin suredir kabuguma cekildim kose yazisi yaziyorum:kahve::lülülü: bilinmeyenfx :mapus:

Valla reklamın iyisi kötüsü olmaz şuan ona yaradı bu yazdıklarımız hoşuna gitmiştir bir süredir gündemden düşmüştü galiba bi yerden hortlamak lazım dimi ama :confused:

Yazdıda ne oldu başına kuşmu kondu gereksiz bir yazı .Hatta rahatsız oldum çok okunan bir gazetede yazmış. .Tamam onun en ufak utanması yok herşeyini uluorta yazıyorda bizi ifşa etmesine ne gerek vardı.Yazdıklarıda doğru olsaydı bari.TEK KELİMEYLE LÜZUMSUZ

Sen olsan bir kere dersin ki "ama shot diye bir üye var, ben bu kadar mükemmel bu kadar harika bir kadın görmedim hayatımda". Biliyorum ben.
Heeee emin ol öyle derim :KK53:
Hayır kaçbin üyeli sitede neden ben yani, yazım tarzımız bile benzemiyor Puccayla.Ayrıca Hürriyet'te köşe yazsam ne işim var burda goygoy yapcam gider İtalya'da İspanya'da para ezerim :deli: bu kadar farklıyız işte Puccayla:işsiz:

Heeee emin ol öyle derim :KK53:
Hayır kaçbin üyeli sitede neden ben yani, yazım tarzımız bile benzemiyor Puccayla.Ayrıca Hürriyet'te köşe yazsam ne işim var burda goygoy yapcam gider İtalya'da İspanya'da para ezerim :deli: bu kadar farklıyız işte Puccayla:işsiz:
Sen daha somut yaklaşırdın olaya sanki. Daha istatistiksel, daha ikna edici, öznel değerlendirmelere kaçmayacak şekilde olurdu yazı. O yazı zaten olurdu bir bilimsel makale. :kahve:

Ahahhaa Mari gerçekten puccaymış, bana şimdi pis pis gülüyormuş. :KK53:

Back