Psikopat Eski Sevgilim

konu dışı olacak ama son yayınlanan videoyu ve yayınlayan kişinin profilini gördüm ya ben şok
lanet olsun, anne olmasın böyleleri ya
Ohaaa bende baktım şimdi kadın bildiğin ruh hastası :Sssss o videolardaki müzikler ne alaka. Koskoca kizinin orasi burasi acik :S yuhhh

Ah canım ya bende d.bakırlıyım bende uzaktan tanıdık biriyle 3 yıl görüştüm oda tam psikopattı 2 yıl iyiydi sonra gercek yüzünü gördüm ayırıldık diye neler yapti .emin ol aileside iyi değil !benimde sarmaş dolaş fotoğraflarım vardı bide sarılırken video çekmişti hepsi göndermekle tehtit etti :) hemde 4 yıl boyunca ailem benide öldürür evlatlık tan bile red eder dedim. ama yinede mücadele ettim .çünkü onunla olmaya devam edersem diri diri ölücem dedim bir defa ölmek daha mantıklı geldi .4 yıl oldu ayrılalı o fotoğraflar bütün sülaleme gönderdi . öğrendi ailem arkamda çok sağlam durdular kimseye ezdirmediler beni hala mücadele ediyorum henüz adalet yerini bulmadı olsun ben yine mücadeleye devam dedim .şikayet et uzaklaştırma çıkar emin ol senin işin daha kolay ilkin sabıkası var sen şikayet edersen ve elinde delillerde tıkarsın içeriye hemen .sakın korkma.benim ilk mahkeme cezasi ertelendi ve sonraki mahkemelerde hep gizli saklı yaptığı için ispat edemiyoruz ve adam benim ve ailem hakkında sahte deliler le dava açıyor bende adalet ne zaman yerini bulacak diye bekliyorumsakin taviz verme

Sizin adınıza çok sevindim lâkin benim şikayette bulunabilmem mümkün değil babam polis haberi olur..

Maalesef bunu söylemek istemezdim ama bir ay içinde şiddet uygulamaya başlamış bir sevgilinin hala seni seviyorum diye pesinden koşulmasi gerçekten büyük akıllılık. Evet hata yapabiliriz. Beşer şaşar. Kinamiyorum. Cok uzuluyorum boyle seyler duyunca yüreğim sıkışıyor. Tamam bazen insan kocasını bile taniyamiyor. Neler okuyoruz bdv de. Ancak buradaki durum bağıra bağıra ben geliyorum demiş. Ve ne yazikki böyle psikopatlar böylesi durumlardan besleniyor işte. Fırsat verilmezse bu kadar cesaretli olamazlar. Çok acı ama gerçek.

Bir örnek vereyim mesela. Oturduğum binadan park görünüyordu. Bu parka haftada birgun bir çift gelip oturuyordu 17, 18 yaşlarında. Erkek her oturduklarinda kızı dövüyor canını yakıyordu. Binadan görenler inip ikaz ediyor ama kız biz sakalasiyoruz diyormus. Bankta otururken sarılıyorlar mesela erkek arkadan kızın uzun saclarini eliyle kavrayıp koluna kadar doluyor çekiyordu. Kız çığlık atıyordu ama biraz durup yine çekiyordu çocuk. Eee sacini birakinca napıyordu kız dersiniz. Sarılıp koklasip uzaklaşıyorlardi birlikte. Bu akıllılık (!) değil de nedir? Zevk alıyor sanki eziyet görüp dovulmekten.

+1

Sizin adınıza çok sevindim lâkin benim şikayette bulunabilmem mümkün değil babam polis haberi olur..
Babaniz polis ve bu adam bunu yapıyor bilmiyor mu polis ? Valla git babama söyle ben olsaydım öyle derdim bende senin beni tehtit ettiğini söylerim derdim .

1 saat içinde değiştirmedim 15 gün önce yatay geçiş başvurusunda bulunmuştum eleştircek başka yerler daha var oradan başlasaydın? Sevgili günahsız hatasız arkadaşım.
yok inan ki hiç günahsız filan değilim.
yaşadıklarını günah hata diye de değerlendirmiyorum orası ayrı.
benim de böyle musallat olan uğraştığım biri oldu. savcılık, gözünü korkutacak bir iki telefon filan derken hallettim.
bu tarz konularda da söylerim korkmayın, ailenizden çekindiğinizi belli etmeyin diye.
ancak, konuyu bütünlüklü yazmıyorsun. en baştan bahsetmiyorsun zaten o şehirde olmayacağım vs diye..
o zaman da inandırıcılığın azalıyor.
mesela baban polismiş, bunu da sonra söylüyorsun.
böyle dozu azar azar verilen, heyecan yaratmak amaçlı konular gibi oluyor, anlatabiliyor muyum?

yoksa,hemcinsimin başına gelen bu tarz taciz, tehdit olaylarında empati yapabiliyorum.
geçmiş olsun.

sorun bişeyler yaşaması değil hepimiz yaşıyoruz insan olmalı doğası bu. sorun daha ilk aydan şiddete başvuran birini yanında tutmaya devam etmesi. tepki gösterememesi. bile bile ilişkisine devam etmesi.
böyle şiddet eğilimli erkekcikleri kabul edip yanında tutan kızlar oldukça bu herifler de bitmez diyor işte.
cinsellik falan bununla alakası bile yok.

Aynen sorun bu işte. Sanki ben erkeği savunmusum gibi bir tepki göstermiş.

Profilime bakarsan yeni üye olduğumu tek konu açtığımı hiçbirşey yazmadığımı görürsün ne profil resmim var ne bilgim. Yorumlarda polise şikayet et diyorlar babam polis nasıl edeyim diyorum? Bu mudur heyacan yaratmak benim yaşadığım bir olay heyacan yaratmakmı? Burda ben nasıl dövüldüğümü nasıl sözlü hakaretlere uğradığımı anlatmışmıyım? Feyza Altun veya diğer sayfalara yaz denildi yazmadım eğer amacım heyacan ilgi reyting olsaydı ilk başta Feyza Altuna yazardım buraya üye olup yazmazdım.Amacım ilgi değil ne yapabilirim diye buradaki arkadaşlara sormak çözüm aramak sizi inandırmak zorunda değilim. Burda kimseye kendimi acındırmadım. Kişi kendinden bilirmiş işi siz belliki popüler olmak için baya konu açmıssınız benim aklıma gelmeyen şeyi sizin söylemeniz ne kadar kötü kalpli olduğunuzu gösteriyor.Lakin ben sizin kadar kötü kalpli değilim benim yaşadığım üzüldüğüm bir olayı basit bir reyting olarak gördüğünüz için aynısını bizzat yaşamanızı bile istemiyorum. Burada yazılan Kötü eleştirileriniz dikkatimde bile değil,kendi çöplüğünüzde ötebilirsiniz. İnstagramda Kadın hakkı savunup buralara gelince kadınları suçlayıp eleştiri malzemesi arıyorsunuz. Siz aynı o saatte ne işi var diyenlerin kafasındasınız. Belki benden yaşça büyüksünüz, konu eksikliği olabilir yukarıdada ifade ettiğim gibi yorumlarda ne sorulduysa ona cevap verdim, konuyu anlatırkende özet geçtim. Her detayına kadar anlatsaydım herkes okumaya üşenirdi. Bunu yaptığım için mi kötü oldum acaba? Siz savcılıkla iki telefonla halletmişsiniz ben buraya bu konuyu açarken o şekilde halledemeyeceğimi bildiğim için açtım. Sizin konunuz basit olduğu için ciddi bir olayı kavrayamamışsınız belliki. Umarım bu ve bundan daha kötü ciddi olaylar yaşamazsınız. üstlerde olma yerinizi alma reyting yapma gibi bi gayem olmadığı için Korkmayın sadece bu soru için üye olduğum sayfada cevaplardan sonra birdaha girmeyeceğim zaten. Unutmayın ama herkes ektiğini biçermiş, kötü kalpli olanlarda tez zamanda meyvesini alırmış. Kötü kalbinizin yerini iyiliklere bırakacağı bir hayat diliyorum size, hayırlı günler.

En kötü aile bile o psikopat sevgilinden iyidir. Sakın boyun eğme. Git kime ne dersen de ona. bence blöf yapıyor. Ha yapmıyor olsa bile insan ailesinden korkmamali. Bi hata yaptığını dersin. Çok gencsin bunu anlayışla karşılamaları lazım. Tabi oranın gelenek görenek leri daha ağır insanlar bu gibi durumlarda daha katı davranıyorlar. Sen yinede korkma şu durumundan daha kötü olmaz. Psikopatin elinden o fırsatı al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…