Psikopat Eski Sevgilim

Profilime bakarsan yeni üye olduğumu tek konu açtığımı hiçbirşey yazmadığımı görürsün ne profil resmim var ne bilgim. Yorumlarda polise şikayet et diyorlar babam polis nasıl edeyim diyorum? Bu mudur heyacan yaratmak benim yaşadığım bir olay heyacan yaratmakmı? Burda ben nasıl dövüldüğümü nasıl sözlü hakaretlere uğradığımı anlatmışmıyım? Feyza Altun veya diğer sayfalara yaz denildi yazmadım eğer amacım heyacan ilgi reyting olsaydı ilk başta Feyza Altuna yazardım buraya üye olup yazmazdım.Amacım ilgi değil ne yapabilirim diye buradaki arkadaşlara sormak çözüm aramak sizi inandırmak zorunda değilim. Burda kimseye kendimi acındırmadım. Kişi kendinden bilirmiş işi siz belliki popüler olmak için baya konu açmıssınız benim aklıma gelmeyen şeyi sizin söylemeniz ne kadar kötü kalpli olduğunuzu gösteriyor.Lakin ben sizin kadar kötü kalpli değilim benim yaşadığım üzüldüğüm bir olayı basit bir reyting olarak gördüğünüz için aynısını bizzat yaşamanızı bile istemiyorum. Burada yazılan Kötü eleştirileriniz dikkatimde bile değil,kendi çöplüğünüzde ötebilirsiniz. İnstagramda Kadın hakkı savunup buralara gelince kadınları suçlayıp eleştiri malzemesi arıyorsunuz. Siz aynı o saatte ne işi var diyenlerin kafasındasınız. Belki benden yaşça büyüksünüz, konu eksikliği olabilir yukarıdada ifade ettiğim gibi yorumlarda ne sorulduysa ona cevap verdim, konuyu anlatırkende özet geçtim. Her detayına kadar anlatsaydım herkes okumaya üşenirdi. Bunu yaptığım için mi kötü oldum acaba? Siz savcılıkla iki telefonla halletmişsiniz ben buraya bu konuyu açarken o şekilde halledemeyeceğimi bildiğim için açtım. Sizin konunuz basit olduğu için ciddi bir olayı kavrayamamışsınız belliki. Umarım bu ve bundan daha kötü ciddi olaylar yaşamazsınız. üstlerde olma yerinizi alma reyting yapma gibi bi gayem olmadığı için Korkmayın sadece bu soru için üye olduğum sayfada cevaplardan sonra birdaha girmeyeceğim zaten. Unutmayın ama herkes ektiğini biçermiş, kötü kalpli olanlarda tez zamanda meyvesini alırmış. Kötü kalbinizin yerini iyiliklere bırakacağı bir hayat diliyorum size, hayırlı günler.
Yazdığım cevabın samimiyetini bile anlamamışsınız.
Ne diyebilirim ki..

instagramda avukat feyza altun var ona dm den yaz yada cep nosuda var ordanda ulaş o böylelerının hakkından cok ıyı gelıyor

X