Psikopat Eski Sevgilim

Arkadaşlar sosyal medya linkini paylaşmış zaten, bende onu diyecektim, bu tacizlere izin verirsen bunun sonu gelmez , ailene söyleyemiyorsan da bi şekilde yardım almalısın.
Allah korusun taviz verdikçe daha kötüsü olur. İnstagramda av. Feyza altun ve kadının fenni sayfaları var, onlara ulaş , bu tarz taciz vs durumlarında yardımcı oluyorlar, ifşa etmekten savcılığa şikayete kadar her şekilde yanında olurlar, sakın aciz kalıp üstüne gelmesine, sana istemediğin şeyleri yaptırmasına izin verme. Ben takip ediyorum daha ağır taciz sapıklık vs durumlarını çözdüklerini de gördüm. Sende bu pisliğe karşı geri adım atma sakın

Böyle aklı başında (!) kızlarımız olduktan sonra böyle psikopatlar biter mi hiç? Şikayet edin. Yapacak başka birşey yok.
Kişinin psikopat bir şantajcı oluşunu karşı tarafa bağlamak nasıl bir zihniyet? Durum yanlış, ama durumun yanlışlığı bu olayda kızın sevgilisine güvenip bir şeyler yaşaması değil; güvendiği o adamın (!) bunları ona karşı kullanacak kadar aşağılık oluşu. ne yaşadılarsa birlikte yaşadılar ama şu an endişelenen ve tehdit edilen taraf neden kızlar diye düşünmek yerine "aklı başında (!) kız" diye mağduru aşağılayıcı yorum yapıyorsunuz. Yazık.

Konuyla alakası yok ama aynen!:oha: Çocuklar kardeş mi acaba diyorum şuan :sus:

offf bilmiyorum ama çok rahatsız oldum, çocuğun 3 tane banyo videosu var böyle çırılçıplak, birinde saç tarama bahanesiyle poposuna zoomluyor, instragrama bildirdim ama bişey çıkar mı bilmiyorum,lanet olsun,
instragram kaldırsa başka platformda paylaşır :KK43:

öncelikle sakin olun. size ulaşmasını sağlayacak bütün yolları kapatın. hala devam ederse, savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu telefonlarının dinlendiğini söyleyin. suçunu daha çok kabartıyorsun devam et deyin.mahkemede görüşürüz byy diye de ekleyin.. hala akıllanmazsa gerçekten suç duyurusunda bulunun.

Herkese merhaba. Üniversitede okuyorum. Burada tanıştığım biriyle 1 yıl çıktık. Bu süre zarfında ilk başlarda çok güzeldi herşey çok kibar çok nazik çok ince.. Ama herşey 1.aydan sonra değişti çok kavgacı bağırgan bana şiddet uygulayan biri oldu çok sevdiğim için ayrılamadım. Aramızda bazı yakınlaşmalarda oldu. Ailesiyle tanıştım, ailesi bana karşı çok iyi hiçbir zaman onlara saygısızlık dahi yapmadım. Ama benim ailemin haberi yoktu çünkü biz Muşluyuz. Tahmin edin ne kadar sıkı muhafazakarlar.. Ailemlede aram iyi değil zaten. 10 yaşındaki erkek kardeşim bana çok düşkün çok seviyor sırf onun için o evi bırakmak istemiyorum. Her neyse biz kavga edip ayrıldık sorun şuydu ben kıskanamam ama o kıskanır. Ayrıldık aradan 3 ay geçti beni aradı mesaj attı tehditler savurdu başka birisiyle olduğunu hissedersem dahi senin hayatınla oynarım dedi. Elinde fotoğraflarım var ve başka şeyler.. Bunları etrafa yaymakla ve aileme söylemekle tehtid ediyor. Gerçekten tam bir psikopat bıçaklı yaralamadan sabıkası var. Aileme söylerse ailem beni öldürür gerçekten öldürür. Şuan ayrıyız ne yapmam lazım bilmiyorum lütfen yardım edin..
ARKADAŞLAR YARGILAYACAKSINIZ LÜTFEN YAZMAYIN. HATANIN NE OLDUĞUNUN BENDE FARKINDAYIM BU YÜZDEN YAZDIM BURAYA ZATEN. EVET İNANDIM İLK SEVGİLİMDİ BÖYLE OLACAĞINI NERDEN BİLEBİLİRDİM SİZ ÇOK MU GÜNAHSIZ HATASIZSINIZ?
öncelikle herkes hata yapar allah şaşırtmasın bu olaydan ders çıkarmanızı tavsiye ederim acaba elinde olan forograflar ne denli tehlikeli reşitsiniz sanırım ailenizin haberi olmadan savcılığa dilekçe vermenizi tavsiye ederim hemde vakit kaybetmeden fotoğraflarınızı da silerler bu sayede rahat nefes alırsınız

konu dışı olacak ama son yayınlanan videoyu ve yayınlayan kişinin profilini gördüm ya ben şok :KK57:
lanet olsun, anne olmasın böyleleri ya :KK43:
Ayy evet ya bende onu diyecektim birde o çocuk erkek çocuğu...
Ve kadının 3 çocuğu varmış üstelik torunuda :KK57:
Allah belasını versin...
Ben ve benim gibiler evlat evlat diye kendimizi mahvederken onun gibilerde şükür olmuyor demek ki..

konu dışı olacak ama son yayınlanan videoyu ve yayınlayan kişinin profilini gördüm ya ben şok :KK57:
lanet olsun, anne olmasın böyleleri ya :KK43:
Allah belasını versin...
Ben ve benim gibiler evlat evlat diye kendimizi mahvederken onun gibilerde şükür olmuyor demek ki..

En korktuğum şeylerden biridir bu psikolojik saplantılı insanlar. Ben senin yerinde olsam aileme anlatırdım. Ailemle birlikte savcılığa giderdim. Belki ailen çok kızacak ama bir ruh hastasından kurtaracaksın. Bilmiyorum :KK43:

Allah belasını versin...

avrupadaymış,
aslında orda çocuk istismarı oldukça ciddiye alınan bir olay, kadın nasıl böyle pervasızca çocuğun görüntülerini paylaşıyor anlamadım,
profilin, belli seni takip edenlerin amacı belli, biraz daha takipçi toplamak için çocuğu pedofilere malzeme yapmak nasıl bir iğrençliktir.
sinirlerim bozuldu :KK43:

offf bilmiyorum ama çok rahatsız oldum, çocuğun 3 tane banyo videosu var böyle çırılçıplak, birinde saç tarama bahanesiyle poposuna zoomluyor, instragrama bildirdim ama bişey çıkar mı bilmiyorum,lanet olsun,
instragram kaldırsa başka platformda paylaşır :KK43:
inanılmaz rahatsız oldum ya Allah'ın belası. ortalık pedofili, tacizci, tecavüzcü kaynarken yaptığına bak. sinirimden ağlamakla delirmek arasında gidip geliyorum.

Üniversitenin rehberlik birimiyle görüşmeyi dene belki daha doğru bir biçimde yardımcı olabilirler sana. Yine faal kadın araştırmaları vs. Gibi bir kulüp varsa onlar da yardımcı olabilir.

Ailenizden uzak bir şehirde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla... Bulunduğunuz ilde savcılığa gidin ve durumu anlatin.
Yakın bir arkadaşınız da durumdan haberdar olsun, dikkat edin.

Ben biraz daha gerçekçi olayım size.
Polise gitmeniz bir işe yaramaz, ülkemizde polislik ve polisler ne yazık ki sandığımız gibi muhteşem değil. Ulaşabilirlerse bir sorguya alır salarlar.
Üç beş eski sevgili tehdit mesajı için kimse kimseyi hapse atmaz, ya da koruma çıkarmaz. Eski kocasından ciddi ölüm tehditleriyle ve darp raporlarıyla başvuran ve sonrasında ölen nice kadın bile koruma alamadı bu ülkede.

Ailenizden çok çekiniyorsanız, sizi "öldüremeyecekleri" bir konuma gelene kadar psikopatla aranızı iyi tutun. "Tamam başka sevgilim falan yok, zaten derslerime odaklandım, çalışıyorum, seninle de ilgilenmiyorum, tek amacım derslerim..." falan gibi inek ayağına yatın. Boyun eğmeyin, kavga çıktığı zamanlarda "senden korkmuyorum, aileme de zaten söyledim ben olanı biteni, bağlarımı koparıyorum, mezun olup yurt dışına defolup gideceğim" falan gibi şeyler anlatın.
Zamanla size olan ilgisi azalacaktır, yakında olmazsanız, karşılaşmazsanız, aradığı zaman açıp ilgisiz, ama çok sakin, cool davranırsanız, zamanla susar. Ne kadar sürer bilemem, ama o da muhtemelen enerjisini akıtacak yeni bir kızla karşılaşır ve sizden uzaklaşır. Bu tiplerde yaygındır.
Aynı şehirdeyseniz, burada notlarım düşük gibi bir şeyler uydurup başka şehirde bir okula geçiş yapın.
Öfkesini ve ilgisini alevlendirmeyen, soğuk ve sakin, umursamaz ve kendinden emin tavırlarla zamanla kurtulursunuz.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:
avrupadaymış,
aslında orda çocuk istismarı oldukça ciddiye alınan bir olay, kadın nasıl böyle pervasızca çocuğun görüntülerini paylaşıyor anlamadım,
profilin, belli seni takip edenlerin amacı belli, biraz daha takipçi toplamak için çocuğu pedofilere malzeme yapmak nasıl bir iğrençliktir.
sinirlerim bozuldu :KK43:
Demek ki kimse şikayet etmiyor canım...

X