Tavrınızı çok çirkin bulduğumu söylemeliyim. Anlatmaya çalıştığımı tamamen ters algılamak istemişsiniz. Benim istediğim ailemin bana gezip tozmam için para vermesi, daha çok zevk daha çok sefa sürmem değildi. Daha temel hiçbir ihtiyacımı karşılayamadigimi açıkça belirttim. Ve ailem ben 18 yaşına gelene kadar bunu yapmak zorundaydı, ben kendi inisiyatifimle doğmadım. Erkek kardeşime yapılanların yanında "kız çocuğu" olduğum için bana hiçbir şeyi hak gormemelerini belirttiğim halde sana bunların hiçbirini yapmak zorunda değiller ne demek?
Size soruyorum, genç bir kizken afedersiniz elinizde ped bile olmuyorsa bu kadar paraya rağmen bu sizce doğru mu?
Hoş ben kimseden yıllarca hiçbir şey almadan kendi kendimi idare ettirdim yine de kimseye muhtaç olmadım kendimi muhtaç göstermedim ve önceden söylediğim gibi ailem çalışmama izin vermediği halde.
Hem para kazanmaya izin vermeyip hemde paraları olduğu halde tek bir kuruş vermemeyi haklı görmek üzgünüm ama sizi ailemle aynı kefeye koyar.
Şu verdiğin cevapla bile, kendini ne güzel yetiştirdiğini kanıtladın canım benim.
Ailen sana elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda!
Maddi manevi tüm ihtiyaçlarını karşılamak zorunda reşit olana kadar, aksi olursa bunun adı istismastır.
Çocuğunun öz bakım gereçlerini temin etmiyorsan, bebekken mama genç kadın olduğunda pedini sütyenini almıyorsan, istismardır yavrum bunun adı!!!
Ailenin yaptıklarının açıklanır bir tarafı yok ama ne güzel hukuk kazanmışsın.
1. Sınıftan itibaren iyi bir büroda staj yapmaya başla, en azından harçlık verecekler sana.
Aynı zamanda işi de deneyimleyerek öğreneceksin, çay servis etmeyi bile göze al ama hukuk bürosuna gir.
Mezun olduğunda çevren ve cv ne dolduracağın deneyimlerin, aynı zamanda kendine bir şeyler alabileceğin paran olacak.
Mezun olduğunda da çek git!!!
Ardına bakma çek git.
Üni süresince de gururunu bir kenara bırak, açık açık para iste babandan.
Yok değil sonuçta, ayıp da değil.
Güzel bir dille anlatırsan, babanın anlayacağını en azından annenin senle layığıyla ilgilenmeyip, paraya ihtiyacın olduğunu görecektir.