Evet bu soylediklerinizi esimin boyle davranma sebebini eskiden beri cok dusundum cogu zaman ben de kilom yuzunden diye hep kotu hissettim kilo vermeye calistim zaman zaman diyet yuruyus ama hep 1 hafta 10 gun max 15 gun surdu devamini getiremedim malesef cunku sadece kendi kendimi motive edip kilo verme konusunda gaza getirmeye calisiyodum e cocuk bakmak ev isi hastalik agrilar falan bi sure sonra tekrar motivasyonum dusuyodu birakiyodum hasta gibi geziyodum zaten cok yemek yiyen biri degilim ama sanirim insulin direncim olusmus hamilelik zamaninda ve farkedilmemis karnim da hala 5 -6 ay gibi hamile gibi sert şişlik var mesela mide bagirsak problemim de var galiba ileri tetkik istediler hep bunlara onlari bile yaptirmaya korkuyorum ilk aklima cocugum geliyo nasil olcak aman kotu sonuc cikarsa diye..seker ilacimi kullaniyorum 1bucuk ay oldu umarim kilo vermeme yardimci olur cunku aç geziyorum nerdeyse diyebilirim.Ailem konusunda da aynen oyle dogru bildiniz
Merhaba öncelikle buraya kadar olan yorumları ancak okuyabildim, sonrasinı henüz okuyamadım. Ancak sunu soylemekte fayda goruyorum herkes burada kendince yorum yapıyor neye göre kime göre yapılıyor yorumlar.... kilonuz yuzunden , sunun yuzunden....derken farkında mısınız ki bence farkinda olmadan yapılıyor yorumlar ama sizin sanki kilolu olmanız sucmus da karsı taraf hakliymis gibi....yorumlar gercekten daha da acı....maalesef cok motive edici guzel yorumlar var ama ayni zamanda sizi daha dibe cekecek yorumlar da var...
Lütfen siz biriciksiniz... burada yorum yapılırken kimsenin sizin biricikliğinize, benliginize, kisiliginize laf soylemesine izin vermeyin yada aaaa dogru soyluyor deyip uzerinize almayın....ilk ise burdan baslayın...
Suanki süreciniz için de esinizi ikna edip birlikte bir alanında uzman bir aile danışmanından yardım almak olacaktır.
Buradan şöyle yap böyle yap deyip sizi gaza getirmek inanın daha fazla zarar görmenize neden olur... evet haklılar deyip yaparsınız isler daha kötüye gider, yapmazsınız herkes ne diyor ben ne yapıyorum ben ne kadar güçsüzüm, çaresizim, yetersizim, .....daha beter duygulara kapılırsınız...
Bebeğiniz konusuna gelince kimse zaten ne ara yaptın... vs... lütfen özel hayata saygılı olalım...kimse kimsenin bu kadar özeline mudahale edemez... bakın burada da bir duruş sergileyin ....
Ailenize karşı, eşinize karşı....neden bu kadar laf söylettiğiniz konusuna gelene kadar en kolayı işe buradan başlayın... burada bile birilerine karşı kendinize yapılan haksız eleştirileri kabul etmek yerine karşı duruş sergileyerek işe başlamak bile size bir güç verir....
Bu arada Lütfen kimse üzerine alınmasın bu konuya özel bisey değil bu, genel olarak paylaşımlarda cok uzucu yorumlar var... lütfen yorum yaparken karşımızdakinin psikolojik olarak ne kadar dibe düşürüp düşürmeyecegımize dikkat edelim.