Çok üzüldüm durumunuza. Siz çok güçlü bir kadınsınız. Bütün olumsuzlukları bir kenara koyun, sadece siz ve kızınızdan ibaret bir dünyada olduğunu varsayın. Eşiniz sadece size maddiyat sağlayan biri. Annenizle mesafeli olun, sizi dibe çekmesin. Kızınıza ve sağlığınıza odaklanın. Yeme içmenize dikkat edin. 2 yaş çocuk zaten siz ne verseniz onu yer. Siz sağlıklı beslenince o da sağlıklı beslenmiş olacak. Onun gülüşünde şifa olduğunu hayal edin. Yetemiyorum demeyin asla. Elimden geleni yapiyorum deyin. Ona seni çok seviyorum deyin. Siz ona hangi kelimeleri öğretirseniz, o da size onları söyleyecek.
Hastalıklarınızın temelinde stres, üzüntü ve hayal kırıklığı var. Odağınızı değiştirip kendinize karşı şefkatli olursanız, olumsuz şeyleri umursamazsanız iyileşeceğinize inanıyorum.
Yaşadığınız, hayatınızın zor bir evresi ama diğer her şey gibi geride kalacak. Çocuğunuzu büyütün, sağlığınıza odaklanın, beslenmenize, egzersizinize, yürüyüşünüze, su içmenize, uykunuza... Zamanla kilolar da gidecek. Kreş yaşı gelince işe girersiniz. O zaman önünüze bakarsınız. Daha çok gençsiniz. Kızınızla birlikte yaşayacak uzun bir ömür var önünüzde. Şifalar diliyorum.