- Konu Sahibi yazarcizer
-
Sizin kötülüğünüzü isteyecek kadar sizi tanmıyoruz siz buraya insanlar yorum yapsın diye konu açtınız değil mi? Her türden insan olduğunu bile bile açtınız gelen yorumlara neden bu kadar tepkilisiniz? Kaldı ki size hakaret küfür yok? Sizin gözünüzü açmaya çalışan, size hatalarınızı gösteren yorumlar var. Narsistlik mi var sizde de? Gerçekten normal soruyorm? Alaylı değil.Sokakta kaygılanacağınız çok daha fazla çocuk var lütfen oraya buyrun
Hassasım evet. Ben bana acıyın eleştirin niye evlendin niye çocuk yaptın diye sorgulayın diye yazmamıştım yapmam gereken hakkında fikri olan vardır diye yazdım tek bir söz hayatımı değiştirebilir diye yazdım bence aşırı sivri tepkiler verenler kendilerine de böyle şeyler söylendiği için sert eleştiriler yapıyorlar Herkesin karşısına Adnan ziyagil çıkmıyorKonu sahibi istediği/ihtiyaç duyduğu davranışı eşinden karşılayamadığı için bu konuda daha hassas.
Evet bitirmek kolay olan ben zor olanı seçtim siz burda önünüze gelene boşan demeyi görev edinmişsiniz kurtarabileceğim bir çözümünüz yoksa yazmayın lütfenHassas olduğuna inanmıyorum.
Kocacı sadece.
Hassas olan insan çoktan paramparça olur, bu evliliği bitirirdi.
Hanımefendi siz adliyede çalışan bir insansınız.Evet bitirmek kolay olan ben zor olanı seçtim siz burda önünüze gelene boşan demeyi görev edinmişsiniz kurtarabileceğim bir çözümünüz yoksa yazmayın lütfen
İnsanların olayları algılama ve tepki verme düzeylerini/çeşitliliğini etkileyen çok faktör var.Hassas olduğuna inanmıyorum.
Kocacı sadece.
Hassas olan insan çoktan paramparça olur, bu evliliği bitirirdi.
Yazdığınız konuyu baştan okuyun.Hassasım evet. Ben bana acıyın eleştirin niye evlendin niye çocuk yaptın diye sorgulayın diye yazmamıştım yapmam gereken hakkında fikri olan vardır diye yazdım tek bir söz hayatımı değiştirebilir diye yazdım bence aşırı sivri tepkiler verenler kendilerine de böyle şeyler söylendiği için sert eleştiriler yapıyorlar Herkesin karşısına Adnan ziyagil çıkmıyor
İyi de değişmesi gereken eşiniz.EŞİMİN DEĞİŞMİSİNİ İSTEDİĞİME DAİR BİR CÜMLEM YOKTUR. Sizlerin söyleyeceği bir söz ile hayatımı değiştirebilirim diye konu açtım dedim diyorum ama siz Esra Erol konuları görmeye Müge anlı çaresizliği İzlemeye alışmışsınız benden de onu istiyorsunuz hayır ben eşimi değiştirmeye çalışmadım çalışmıyorum hayatımı ona olan tavrımı değiştirmek istiyorum
Evet o kesin. Ancak hala kocasının eleştirilmesine tahammülü yok.İnsanların olayları algılama ve tepki verme düzeylerini/çeşitliliğini etkileyen çok faktör var.
Ben insan davranışlarını bu kadar keskin yorumlama taraftarı değilim.
Özellikle de psikolojik şiddete/manipülasyona maruz kalmış kişilerde.
Bu tip ilişkilerde kişinin düşünme/yorumlama yeteneği çok olumsuz etkileniyor.
Konu sahibinin ne yazık ki çok sağlıklı bir psikolojide olduğunu düşünmüyorum.
Hiç pişman değilim çocuk yaptığım için değişir umuduyla da yapmadım anne olmak istediğim için yaptım çocuğumu da her ne olursa olsun güzel yetiştirebilecek donanımda olduğum için yaptım
Onu değiştirmeyecekseniz o zaman mutlu olmak için ne derse yapın.haklısın diyin.EŞİMİN DEĞİŞMİSİNİ İSTEDİĞİME DAİR BİR CÜMLEM YOKTUR. Sizlerin söyleyeceği bir söz ile hayatımı değiştirebilirim diye konu açtım dedim diyorum ama siz Esra Erol konuları görmeye Müge anlı çaresizliği İzlemeye alışmışsınız benden de onu istiyorsunuz hayır ben eşimi değiştirmeye çalışmadım çalışmıyorum hayatımı ona olan tavrımı değiştirmek istiyorum
O halde kocanız ne isterse itaat edin. Ye derse yeyin, yeme derse aç gezin.Hmm yine anlamadınız Peki teşekkür ediyor iyi günler diliyorum size
Hanımefendi çok rica ediyorum açtığınız konuyu bi baştan okur musunız? Dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Ne dediğiniz neyi savunduğunuz ne istediğiniz belli değil nasıl bir ikilemdeyseniz bize saldırrıyorsunuz merak etmeyin kocasız da yaşarsınız. Size kimse hemen boşan demedi. Adam değiştirlimez denmiş değişmeyecek e siz de bu yönünden şikayetçi olup yazmadınız mı buraya? Ne olsun istiyorsunuz burdan sihir mi yollayalım kocanız değişssin diye?Hmm yine anlamadınız Peki teşekkür ediyor iyi günler diliyorum size
Bu cümle size ait, konunun hemen başında kurdunuz:EŞİMİN DEĞİŞMİSİNİ İSTEDİĞİME DAİR BİR CÜMLEM YOKTUR.
Anlamakta zorlanıyorum şahsen.Hmm yine anlamadınız Peki teşekkür ediyor iyi günler diliyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?