Lütfen bakın.. Saygısız eş..

bu adam bir de öğretmen....vah ki ne vah...adam da öfke kontrolu yok...1 kadına tahammülü olmayan 30 çocuğu nasıl idare eder...kimbilir kaç çocuğun ağzına patlatmıştır....igrenç küfürler etmiştir:KK43:((
Yok patlatmiyor canım neyseki :)

hımm...iyi bari...buna da şükür...eyleme dönüştürmüyor....dilinde var o zaman...dilinin ayarı yok...

adam biliyor diye hazilanip kapidan"ben gidiyorum"denir mi?
bence sen adami pek takmiyorsun ama ondan mukemmel es olmasini bekliyorsun.
insan sinirle bazen yapmiycagi veya istemedigi seyleri soyleyebiliyor.coooook buyuk hakaret olmsdigi surece affedilmeli.sende citkirildimliktan vazgecmelisin

insan sinirle bazen yapmiycagi veya istemedigi seyleri soyleyebiliyor.coooook buyuk hakaret olmsdigi surece affedilmeli.sende citkirildimliktan vazgecmelisin
Ah canım o da bahane aradı bence bana çatmak için uzanıyodu sonuçta yüzüne baktım ve çıkıyorum dedim birden kapiya geldi adam gibi söyle ne giymişsin beni takmiyorsun falan diye bağirdı.ben yine tatlı dille uzanmişsin bak işte gözüküyor da ne giydiğim gayet düzgünm şükür dedim.elimi kapiya uzattım anahtarı almak için orda patladı Elime vurup elimi iteledi ve benim önce onun eline vurduğumu iddia etti halbuki ona öyle bir şey yaptığımı hiç hatırlamıyorum .buna rağmen ben yine onu içeri getirdim ne yapmaya çalışıyorsun ,yapma bak pişman olursun sonra dedim ve o bunun üstüne "beni tehdit mi ediyorsun gerizekalı "dedi
E onun bu hareketi üzerine kırılmıyayım da napim canım
Sudan sebep resmen

Bak tatlım ben senin ablan sayılırım
Normalde iyiyken sebebsiz sorun çıkarma alınganlık trip vs artık her ne ise yapma
Onu kendine sinirlendirtme ne gerek var güzelim
Güzelgüzel yaşayın aşkınızı
Inan ki insanlar neler yaşıyor
Hiçbir yuva kolay kurulmuyor sizde bu zamana gelene kadar eminim ne zorluklar yaşadınız
Tadını çıkarın hayat çok kısa
Mutluluklar

Normalde iyiyken sebebsiz sorun çıkarma alınganlık trip vs artık her ne ise yapma
Hiçbir yuva kolay kurulmuyor sizde bu zamana gelene kadar eminim ne zorluklar yaşadınız
Mutluluklar

Mutluluklar
Teşekkür ederim canım inşallah düzeliriz :-(

X