Psikolojik şiddet

O kadar uzun yazmışsınız ki ilk önce yarısını şimdide diğer yarısını okudum.neden hamilesiniz?yoksa çocuk olunca değişir diyenlerdenmisiniz?zaten hep düzeltir diye beklemişsiniz,mutsuzsunuz,o da mutsuz.valla ben çocuğa acıdım.bazı kadınlar illa sorunlu tipleri istiyor çünkü onları düzeltmeyi kendilerine görev ediniyorlar.boşanın. çocuk olsa bile düzelmez düzelmez.

Size psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun tüm kitaplarını özellikle de Kral Kaybederse adlı olanı tavsiye ederim.
Yine psikiyatrist Dr. Gülcan Özer'in de çift-evlilik ilişkisi üzerine güzel kitapları var.

Eşinizin davranışları 'yönetme arzusu' ile açıklanamayacak kadar sağlıksız.
Kurduğunuz ilişki/evlilik de son derece sağlıksız.
Sizin, size böyle davranan bir eşi seviyor oluşunuz da muhtemelen kurban psikolojisi.
Uzman yardımı almazsa(nız) 3-4 yıla kalmaz
depresyona girersiniz.
Not: Uzman psikolojik danışmanım.

Son düzenleme:
Düzelir diye bekledim yazmadım ki ben ilişkimizi düzene sokmaya çalışıyor beni tanımadığı için tanıyınca değişecektir diye düşündüm dedim Esra Erol’a filan çıkan tiplerden sanıyorsunuz beni ama aşık olmuştum dedim sizler hep mantıkla hareket ediyorsunuz görüyorum ki

Gerçekten bu sitedeki anne olmak için çocuk yaptım bencilliğini asla anlamıyorum. Siz anne olmak istediniz de çocuğunuz babasının annesini sürekli ezdiği, aşağı gördüğü, psikolojik şiddet uyguladığı bir ortamda yaşamak ister miydi acaba? Hadi boşandınız diyelim siz boşanırsınız çocuğunuzun bir ömür babası olarak kalacak o adam. Böyle bir babayı ister miydi acaba? Eşiniz sizi öyle bir donanımda görmüyor, kendinize bakabilecek donanımınız olduğunuzdan bile şüpheli. Terkedip gitmişsiniz adam kılını kıpırdatmamış, siz hala seviyorum diye aynı evdesiniz, çocuğunuz kız olursa umarım sizin sahip olduğunuz donanımları örnek almaz

Cebap vermek istediğiniz üyenin mesajının sağ altında cevapla butonuna basarsanız ortaya yazmamış olursunuz, karışıyor böyle kime ne dediğiniz

Çok araştırdım okudum Uzmanları dinledim bunu da mutlaka okuyacağım teşekkür ederim

Evet tatlım işte aynı bu şekilde beyine de cevap vereceksin sana rahatsız olduğun hareketleri yaptığında. Umut gördüm şimdi sende

Sokakta kaygılanacağınız çok daha fazla çocuk var lütfen oraya buyrun

Bir yönetim şekli daha :) biliyorum bu sayfayı kullanmayı merak etmeyin o kadar da merak etmeyin size mi yazdım başkasına mı yazdım

Teşekkür ederim erkeğin şiddeti de kadının kadına şiddeti de kabul edemiyorum naiflik ve özen istiyorum herkesten
Hanımefendi biz sizin aileniz ya da tanıdığınız değiliz ki. Size neden istediğiniz gibi davranmak zorunda olalım?
Size iyi davranması gereken kocanız. Ama siz bile bile, yuta yuta devam etmişsiniz. Yut yut bir yere kadar. Günü geldiğinde kusacaksınız çünkü hiçbir insan ruhu bu kadar aşağılanmayı, baskıyı kaldıramaz.
Çocuk doğunca şu yaşadıklarınız bin katına çıkacak.
Şu güne kadar sizi durdurmuş ya güya boşanmamak için.
Bu karaktersiz kocanız doğum yaptığınız andan itibaren size kapıyı gösterecek ama bebeği alamazsın diyecek.
Çünkü böyle bencil tipler, o kadar kötü olur ki yaşayarak göreceksiniz.
Çocuk bahanesiyle sizi öyle ezecek ki, kendinizi çöp gibi hissedeceksiniz.
O yüzden bu adamı değil önce kendinizi sevin.

Mühimsemeyeceksiniz,içinizde biriktirmeyeceksiniz.Bu olur olmadık herşeyi sorun olarak görün demek değil.Zamanında ve doğru tepkiler vermeyi öğrenmelisiniz.Hep alttan alırsanız olmaz.Adam kendini birşey oldum zanneder.Naiflikten anlamayana,cırlamak gerekir.İkisinide dozunda yapmayı başarabilirseniz iyi olacaktır.Sizi üzdüğünde veya sinirliyseniz bunu her zaman bastırmayın.Bırakın birazda o sizinle iyi geçinmenin yollarını arasın.

Çünkü gün içerisinde zaten çok fazla “yazım kurallarına” dikkat ediyorum burda da salmak istedim diyelim

Reactions: Tzk
D
Doğru söylüyorsunuz buna çok kızıyorum zaten kavga edemiyorum eşimle kaçıp uzaklaşmak istiyorum anında kendimi yiyorum evet

Hahahaha.
Atlet bile alamadığınız bir evlilikte çocuğu istediğiniz gibi yetiştirecek kadar özgür olacağınızı mı sanıyorsunuz?
Güzel hayal ama gerçekler böyle değil.
Adam karnınızdaki bebeğin pozisyonuna bile karışıyor. Siz doğurunca göreceksiniz, emzirmenize bile izin vermeyecek, sütünüzün yaramadığını iddia edip mama yedirmeniz için sizi zorlayacak. Çocuk ağladığında sizi öyle azarlayacak ki, çocuğun annesi değil bakıcısı gibi muamele göreceksiniz.

Hanımefendi biz sizin aileniz ya da tanıdığınız değiliz ki. Size neden istediğiniz gibi davranmak zorunda olalım?
Konu sahibi istediği/ihtiyaç duyduğu davranışı eşinden karşılayamadığı için bu konuda daha hassas.

Konu sahibi istediği/ihtiyaç duyduğu davranışı eşinden karşılayamadığı için bu konuda daha hassas.
Hassas olduğuna inanmıyorum.
Kocacı sadece.
Hassas olan insan çoktan paramparça olur, bu evliliği bitirirdi.

neden değişsin?huylu huyundan vazgeçmez. İnsanlar değişmez.
Hele hele hamile olmanızı hiç anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…