- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.961
- 88
- Konu Sahibi yazarcizer
-
Hiç pişman değilim çocuk yaptığım için değişir umuduyla da yapmadım anne olmak istediğim için yaptım çocuğumu da her ne olursa olsun güzel yetiştirebilecek donanımda olduğum için yaptım
Çok araştırdım okudum Uzmanları dinledim bunu da mutlaka okuyacağım teşekkür ederimSize psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun tüm kitaplarını özellikle de Kral Kaybederse adlı olanı tavsiye ederim.
Yine psikiyatrist Dr. Gülcan Özer'in de çift-evlilik ilişkisi üzerine güzel kitapları var.
Eşinizin davranışları 'yönetme arzusu' ile açıklanamayacak kadar sağlıksız.
Kurduğunuz ilişki/evlilik de son derece sağlıksız.
Sizin, size böyle davranan bir eşi seviyor olşunuz da muhtemelen kurban psikolojisi.
Uzman yardımı almazsa(nız) 3-4 yıla kalmaz
depresyona girersiniz.
Not: Uzman psikolojik danışmanım.
Evet tatlım işte aynı bu şekilde beyine de cevap vereceksin sana rahatsız olduğun hareketleri yaptığında. Umut gördüm şimdi sendeDüzelir diye bekledim yazmadım ki ben ilişkimizi düzene sokmaya çalışıyor beni tanımadığı için tanıyınca değişecektir diye düşündüm dedim Esra Erol’a filan çıkan tiplerden sanıyorsunuz beni ama aşık olmuştum dedim sizler hep mantıkla hareket ediyorsunuz görüyorum ki
Sokakta kaygılanacağınız çok daha fazla çocuk var lütfen oraya buyrunGerçekten bu sitedeki anne olmak için çocuk yaptım bencilliğini asla anlamıyorum. Siz anne olmak istediniz de çocuğunuz babasının annesini sürekli ezdiği, aşağı gördüğü, psikolojik şiddet uyguladığı bir ortamda yaşamak ister miydi acaba? Hadi boşandınız diyelim siz boşanırsınız çocuğunuzun bir ömür babası olarak kalacak o adam. Böyle bir babayı ister miydi acaba? Eşiniz sizi öyle bir donanımda görmüyor, kendinize bakabilecek donanımınız olduğunuzdan bile şüpheli. Terkedip gitmişsiniz adam kılını kıpırdatmamış, siz hala seviyorum diye aynı evdesiniz, çocuğunuz kız olursa umarım sizin sahip olduğunuz donanımları örnek almaz
Cebap vermek istediğiniz üyenin mesajının sağ altında cevapla butonuna basarsanız ortaya yazmamış olursunuz, karışıyor böyle kime ne dediğiniz
:)Evet tatlım işte aynı bu şekilde beyine de cevap vereceksin sana rahatsız olduğun hareketleri yaptığında. Umut gördüm şimdi sende
Sokakta kaygılanacağınız çok daha fazla çocuk var lütfen oraya buyrun
Bir yönetim şekli daha :) biliyorum bu sayfayı kullanmayı merak etmeyin o kadar da merak etmeyin size mi yazdım başkasına mı yazdımGerçekten bu sitedeki anne olmak için çocuk yaptım bencilliğini asla anlamıyorum. Siz anne olmak istediniz de çocuğunuz babasının annesini sürekli ezdiği, aşağı gördüğü, psikolojik şiddet uyguladığı bir ortamda yaşamak ister miydi acaba? Hadi boşandınız diyelim siz boşanırsınız çocuğunuzun bir ömür babası olarak kalacak o adam. Böyle bir babayı ister miydi acaba? Eşiniz sizi öyle bir donanımda görmüyor, kendinize bakabilecek donanımınız olduğunuzdan bile şüpheli. Terkedip gitmişsiniz adam kılını kıpırdatmamış, siz hala seviyorum diye aynı evdesiniz, çocuğunuz kız olursa umarım sizin sahip olduğunuz donanımları örnek almaz
Cebap vermek istediğiniz üyenin mesajının sağ altında cevapla butonuna basarsanız ortaya yazmamış olursunuz, karışıyor böyle kime ne dediğiniz
Hanımefendi biz sizin aileniz ya da tanıdığınız değiliz ki. Size neden istediğiniz gibi davranmak zorunda olalım?Teşekkür ederim erkeğin şiddeti de kadının kadına şiddeti de kabul edemiyorum naiflik ve özen istiyorum herkesten
Doğru söylüyorsunuz buna çok kızıyorum zaten kavga edemiyorum eşimle kaçıp uzaklaşmak istiyorum anında kendimi yiyorum evetMühimsemeyeceksiniz,içinizde biriktirmeyeceksiniz.Bu olur olmadık herşeyi sorun olarak görün demek değil.Zamanında ve doğru tepkiler vermeyi öğrenmelisiniz.Hep alttan alırsanız olmaz.Adam kendini birşey oldum zanneder.Naiflikten anlamayana,cırlamak gerekir.İkisinide dozunda yapmayı başarabilirseniz iyi olacaktır.Sizi üzdüğünde veya sinirliyseniz bunu her zaman bastırmayın.Bırakın birazda o sizinle iyi geçinmenin yollarını arasın.
Hahahaha.Hiç pişman değilim çocuk yaptığım için değişir umuduyla da yapmadım anne olmak istediğim için yaptım çocuğumu da her ne olursa olsun güzel yetiştirebilecek donanımda olduğum için yaptım
Konu sahibi istediği/ihtiyaç duyduğu davranışı eşinden karşılayamadığı için bu konuda daha hassas.Hanımefendi biz sizin aileniz ya da tanıdığınız değiliz ki. Size neden istediğiniz gibi davranmak zorunda olalım?
Hassas olduğuna inanmıyorum.Konu sahibi istediği/ihtiyaç duyduğu davranışı eşinden karşılayamadığı için bu konuda daha hassas.
neden değişsin?huylu huyundan vazgeçmez. İnsanlar değişmez.Düzelir diye bekledim yazmadım ki ben ilişkimizi düzene sokmaya çalışıyor beni tanımadığı için tanıyınca değişecektir diye düşündüm dedim Esra Erol’a filan çıkan tiplerden sanıyorsunuz beni ama aşık olmuştum dedim sizler hep mantıkla hareket ediyorsunuz görüyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?