Umarım
Aslında bilmiyorum belkide demek ki pişman
ama illa söylemem mi gerekiyor ben hala kadınım hala duygularım var kendisi bana istanbul bogazında muhteşem bir evlenme teklifi etmişti, aynı adam yani. şimdi hatasını telafi nasıl edeceğini bilemez değil mi?
biraz düşünmeyi düşünüyorum bugün eğitimim vardı en kötü ihtimalle şimdi gördüm çiçeği masamda demeyi düşünüyorum , çünkü benim herhalde sanırım yani ona teşekkür etmem gerekiyor çiçek içinde.
Merhaba ''CuteMom"
Yazılarını okudum, Allah kolaylık versin. Seni çok iyi anlıyorum, eski eşimle buna çok çok benzer bir olay yaşamıştık. Günlerce ağlamaktan perişan olmuştum. Sonuç koca bi hiç, üzüldüğümle kalmıştım
aradaki fark benim eski eşim yontulmamış bir kalastı!!!
Eşin belliki pişman olmuş, özür dilemese bile bir adım atmış. İkili ilişkilere önerilerde bulunmak çok tarzım değil çünkü kişiler, yaşananlar ,karakterler farklı... Herkes aynı tepkiyi vermez olaylar karşısında.
Onu en iyi tanıyan sensin, nasıl bir yol izleyeceğini sen daha iyi bilirsin. Konuşmamak asla çözüm değil, içinde biriksnler hem seni çok yıpratır hemde en ufak bi kıvılcımdatekrar alev alır daha kırıcı boyutlara ulaşabilir.
Doğru yer, doğru zaman ve doğru üslup
Birde konuşma esnasında kendi kırıldığın noktaları paylaşırken mutlaka onunda kendince haklılıkları olabileceğini, onu anladığını ama anlaşılmaya da ihtiyacın olduğunu, sizin bir aile olarak birbirinize destek olmanız, birbirinizin duygularını düşünerek hareket etmeniz gerektiği gibi şeyleri de araya serpiştirirsen daha yapıcı konuşma olur diye düşünüyorum Sonuçta hayat uzun bir yol ve bu yolda bir çok insan gelip geçecek hayatınıza, hastalıkta, sağlıkta , iyi ve kötü günde başbaşa kalıcaksınız. Siz başrolsünüz, fiğüranlar değişken
Üzme kendini ve evrene pozitif enerji gönder