• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikoloğum geçmişi anlatmama bir türlü müsade etmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kizilaboyalisaclar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
106
69
13
27
Selamlar🙋‍♀️Daha önce psikolog desteği alan var mı? Psikoloğum, ilk gün hiç boyle değildi ama devam ettikce simdi yaşadıklarımı anlatmama hiç müsade etmiyor. Konuyu kapatıyor ve sadece şu an yaşadıklarımla ilgileniyor ama zaten şu an yaşadıklarımda anlatacak hiçbir şey yok. Dümdüz işe gidip geliyorum onda da pek farklı bir şey olmuyor ki. Her hafta, sadece geçtiğimiz hafta olanlarla ilgileniyor ama sıradan bir işi olan biri her hafta, psikolojisini etkileyecek ne yaşayabilir ki anlatsın? Beni hep düşündüren şeyler sadece geçmişte okulda ve evde yaşadıklarım ama anlatamıyorum o günle ilgileniyor hep konuyu değiştiriyor. Ilk gün ne güzel olmuştu bir durumu anlatmıştım hiç bakmadığım şekilde yorumlamıştı çok rahatlamıştım ufkum açılmıştı ama sonra hiç öyle gitmedi. Benim bu seanslara bakış açımda mı sorun var? Ben geçmişten çıkmakta güçlük çekiyorum ve geçmişteki problemlerim yüzünden şu ana odaklanamıyorum ama konuşmazsam da acısını nasıl atacağım ki? İçimden o zamanları konuşmak geliyor ama psikoloğum hep iş yerinde gecen hafta olanları soruyor ve önemsiz şeyleri anlattırıyor halbuki iş yerimdeki hayatım çok stabil sorunum o değil, varsa da işteki sorunumun yine geçmişimden kaynaklandigini dusunüyorum. Yeniden baslamak da biraz yoracak gibi siz hic boyle terapist gordunuz mu? Kimden kaynakli bir durumdur bu

Son düzenleme:
Selamlar🙋‍♀️Daha önce psikolog desteği alan var mı? Psikoloğum, yaşadıklarımı anlatmama hiç müsade etmiyor. Konuyu kapatıyor ve sadece şu an yaşadıklarımla ilgileniyor ama zaten şu an yaşadıklarımda anlatacak hiçbir şey yok. Dümdüz işe gidip geliyorum onda da pek farklı bir şey olmuyor ki. Her hafta, sadece geçtiğimiz hafta olanlarla ilgileniyor ama sıradan bir işi olan biri her hafta, psikolojisini etkileyecek ne yaşayabilir ki anlatsın? Beni hep düşündüren şeyler sadece geçmişte okulda ve evde yaşadıklarım ama anlatamıyorum o günle ilgileniyor hep konuyu değiştiriyor. Ilk gün ne güzel olmuştu bir durumu anlatmıştım hiç bakmadığım şekilde yorumlamıştı çok rahatlamıştım ufkum açılmıştı ama sonra hiç öyle gitmedi. Benim bu seanslara bakış açımda mı sorun var? Ben geçmişten çıkmakta güçlük çekiyorum ve geçmişteki problemlerim yüzünden şu ana odaklanamıyorum ama konuşmazsam da acısını nasıl atacağım ki? İçimden o zamanları konuşmak geliyor ama psikoloğum hel iş yerinde gecen hafta olanları soruyor ve önemsiz şeyleri anlattırıyor halbuki iş yerimdeki hayatım çok stabil sorunum o değil, varsa da işteki sorunumun yine geçmişimden kaynaklandigini dusunüyorum
Başka bir psikolog deneyin her psikoloğun alanı farklı alanına göre tercih yapin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back