• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus & Opstravent karşılaştırma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tesekkur ederim yorumunuz için. Enazndan birinden fikir duydum. Cunku bu ilacla ilgili hicbir yorum bulamadim internette. oyuzden.hic emin olamadim.
Meni kıvamı değişti demissiniz bizde de tam tersi.normalden koyu gibi. Sivilasma suresi 90dk dan fazla çıktı yani sivilasmiyor biturlu :KK43: bu da spermlern sividan kopup ilerlemesini zorlastiriyormus. İnsaallah ona da faydasi olur. Hizi buyuzden de düşük olabilir. O dedgin yerde yazdrmadm canm.ilaci baska dr yazdi. Sonuclarnzi alinca burayada yazarmisin merak ettim.

bize de dr ilk yazdığında çok araştırmıştım,hiçbir yorum bulamamıştım desem yeri.ama inşallah dendiği gibi faydalıdır.yazarım tabiki sonuçları da.
bir de dr olarak kime gittiniz acaba,memnun kaldınız mı ? biz bikaç dr değiştirmiştik de,ondan emin olamıyorum

Bize de proxeed yeni verildi baska bir baslikta kullananlarin 2,3 kutuda hamile kaldığını okudum umutlandim Allah yardimcimiz olsun

Arkadaşlar bizde bugun opstravent aldik. Esim bugun kullanmaya basladi. Bir ay sonra gorcez bakalim hayırlısı. . Allahim bizlerde anne olmayi nasip etsin. .aminn
Oh sevindim ya bi kisi cikti kullanan cok şükür. Bir ay sonunda mi olcturceksiniz canim ? Biz 3 kutu sonunda baktiralim moralimiz bizulmasn hemen etki etmezse dedik. Ama arastirdigim kadaryla baya etkili bir icerige sahip. İnsaallah sizede faydasi olur ilk kutudan. Suanki degerleriniz nasil? Guzel haberlerini bekliyoruz buraya yaz mutlaka:)

Yazìcam canim mutlakaa... Sonucta burda hepimiz dert ortagiyiz birbirimizin halinden ancak bizler anlariz.. Sayi 3 ay once 250.000 olduğunu ogrendik. Proxeed verdi 2 ay.+++bir ay da klomen. Bu ayda opstraven kullanicak.. bu ilac daha etkiliymis .. fiyattan da anlayabilitiz. Proxeed 120 tl opstravent 190 tl..

Yazìcam canim mutlakaa... Sonucta burda hepimiz dert ortagiyiz birbirimizin halinden ancak bizler anlariz.. Sayi 3 ay once 250.000 olduğunu ogrendik. Proxeed verdi 2 ay.+++bir ay da klomen. Bu ayda opstraven kullanicak.. bu ilac daha etkiliymis .. fiyattan da anlayabilitiz. Proxeed 120 tl opstravent 190 tl..
Opstraventin daha etkili oldugunu doktor mu dedi canim? Bizimki pek aciklama yapmadi ben kendi arastirmamla oyle fikir sahibi oldum da. Onaylayacak kimsem.olmadi :)

Evet canım. Neden kendi kafana göre ilac veriyorsun esine. Esin bir muayene olsun bir doktor tedavisi ile iyilesir. Belki hormonunda da bir sorun olabilir. Bazilari tek igne ile iyilesiyor. Damar yollari tikali olabilir diye. .

Evet canım. Neden kendi kafana göre ilac veriyorsun esine. Esin bir muayene olsun bir doktor tedavisi ile iyilesir. Belki hormonunda da bir sorun olabilir. Bazilari tek igne ile iyilesiyor. Damar yollari tikali olabilir diye. .
Kafama gorre vermiyorum canim. Doktor yazdi zaten. Ama bir aciklama yapmadi yani bu daha etkili falan diye. Sadece esin de.bunu kullansn dedi. Ben forumda arastirinca buldum herkes proxeed plus kullaniyor diye. O yuzden kendim arastirdim dedim icerigini.

merhaba,benim eşimde 1 aydır opstravent kullanıyor.Bende araştırmıştım genellikle proxeed plus kullanıyorlar.
Yine de doktorun söylediğini aldık.Umarım işe yarar..

Esim 1 ay önce varikosel ameliyati oldu. Iyice kendini toparlasın diye ramazandan sonra baktırmayı düşünüyoruz..biz ayrıca solgarin cam kabuğu ekstresini kullanıyoruz. Umarım yedirdigimiz icirdigimiz herşey eşlerimize şifa olarak geri döner

Esim 1 ay önce varikosel ameliyati oldu. Iyice kendini toparlasın diye ramazandan sonra baktırmayı düşünüyoruz..biz ayrıca solgarin cam kabuğu ekstresini kullanıyoruz. Umarım yedirdigimiz icirdigimiz herşey eşlerimize şifa olarak geri döner
Anladim canim. Hadi insaallah ramazana guzel haberler alırsınız. Hatta ikinciye baktirmaya kalmadan hamile kalirsin insaallah :)

Anladim canim. Hadi insaallah ramazana guzel haberler alırsınız. Hatta ikinciye baktirmaya kalmadan hamile kalirsin insaallah :)
Çok teşekkür ederim.Burda insanlar birbirini tanımadan ne kadar güzel içten dua ediyorlar. O zaman mucize olması lazım,eşinde bi kaç tane sperm var ne yazık ki.1 ay önce öğrendik.. ilerlemiş varikosel de varmış.Basta insan dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyor sonra alışıo zamanla..Saglikli beslenme vitamin desteği doktor yardımıyla Allah nasip edicek inşallah..

Back