- Konu Sahibi _duygu_adem
-
yaklaşık 5 aydır biz kullanıyor, 3 ayda bir semen testine giriyoruz. 12 milyon olan rakam 20 milyona çıktı çok sevindik fakat bu defa da hareketlilik azaldı. halbuki hareketliliği de artması gerekirdi kanaatindeyiz. devam dedi dr, yapacak birşey yok ilaç pahalı ama sayı artınca bir umut ediyor insan.
Biz en az 6 aydır kullanıyoruz bu ilacı ama hala gebelik yok malesefBu ilaci kullanipta Sayi yukselip hizi ayni kalan cok kisi gordum. Biz henuz 15 gundur kullaniyoruz. Evet cok pahali bi ilac ama.bi umut iste belki ise yarar diye kullaniyoruz. Pes etmeyin kullanin. Belki duzene girer. Siz ilacin yaninda takviye olarak herhangibisey kullaniyomusunuz canim
Biz en az 6 aydır kullanıyoruz bu ilacı ama hala gebelik yok malesef
Canım bu hafta test yaptıracağız. Test sonuçlarıyla birlikte de Zeynep Kamil e ürooloji doktoruna gideceğiz. Artık doktor ne derse ona göre hareket edeceğiz. Tüp bebek falan derse hiç vakit kaybetmeyeceğim. Şimdilik etki edip etmediğini bilmiyoruz.Test verdinizmi canim. Sonuclariniz nasil. Yukselme veya dusme varmi
Bu ilaci kullanipta Sayi yukselip hizi ayni kalan cok kisi gordum. Biz henuz 15 gundur kullaniyoruz. Evet cok pahali bi ilac ama.bi umut iste belki ise yarar diye kullaniyoruz. Pes etmeyin kullanin. Belki duzene girer. Siz ilacin yaninda takviye olarak herhangibisey kullaniyomusunuz canim
valla hayıt tohumu dediler ama ben aynı zamanda tüp mideliyim, eşime bu hafta keçiboynuzu pekmezi bulabilirsem kullanacagım birde erkekde e vitamini cok onemliymiş.
Canım bu hafta test yaptıracağız. Test sonuçlarıyla birlikte de Zeynep Kamil e ürooloji doktoruna gideceğiz. Artık doktor ne derse ona göre hareket edeceğiz. Tüp bebek falan derse hiç vakit kaybetmeyeceğim. Şimdilik etki edip etmediğini bilmiyoruz.
Merhaba sayınız proxeedle mı arttı acaba?yaklaşık 5 aydır biz kullanıyor, 3 ayda bir semen testine giriyoruz. 12 milyon olan rakam 20 milyona çıktı çok sevindik fakat bu defa da hareketlilik azaldı. halbuki hareketliliği de artması gerekirdi kanaatindeyiz. devam dedi dr, yapacak birşey yok ilaç pahalı ama sayı artınca bir umut ediyor insan.
Keciboynuzu özü al canim pekmezden daha iyi. Eczanelerde var. Bide E vitamini icin yine eczanelerde vitamin var. Bende alicam Hatta bu hafta
Merhaba sayınız proxeedle mı arttı acaba?
e vitaminini kullandık solgar, tekrar alacağız. özü diyecektim hatalı yazmışım, malatyadan getirteceğiz inşallah. biz şimdilik devam, açıkcası bu degerler yükselmeden bir beklentiye girmek bizi yıpratıyor,akışına bırakabilmek lazım.
Emodexin sakın kullanmayın derim çünkü , bu tür ürünlerde en etkilisi NEOFORTİL 180 tabletEmodexin yanında başla bi ilaç kullanmısmıydınız?
Kesinlikle katılmıyorum reklam amaçlı yazınız neofortili uZun süre kullandık ve zaman kaybı sadeceEmodexin sakın kullanmayın derim çünkü , bu tür ürünlerde en etkilisi NEOFORTİL 180 tablet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?