Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kullananlar lütfen yardim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Havuc suyu dene. Hakiki ari sutu bal polen karisimi da bulmaya calis. Keciboynuzu özü kullanin. Eczaneden alin. Benim esim 7 ay once kullandi. Sayi 5 milyondan 110 milyona cikti. Tabi sayi yukseldi diye biraktik sonra sayi tekrar dustu. Bizde tekrar basladik 15 gun oldu

yaklaşık 5 aydır biz kullanıyor, 3 ayda bir semen testine giriyoruz. 12 milyon olan rakam 20 milyona çıktı çok sevindik fakat bu defa da hareketlilik azaldı. halbuki hareketliliği de artması gerekirdi kanaatindeyiz. devam dedi dr, yapacak birşey yok ilaç pahalı ama sayı artınca bir umut ediyor insan.

yaklaşık 5 aydır biz kullanıyor, 3 ayda bir semen testine giriyoruz. 12 milyon olan rakam 20 milyona çıktı çok sevindik fakat bu defa da hareketlilik azaldı. halbuki hareketliliği de artması gerekirdi kanaatindeyiz. devam dedi dr, yapacak birşey yok ilaç pahalı ama sayı artınca bir umut ediyor insan.

Bu ilaci kullanipta Sayi yukselip hizi ayni kalan cok kisi gordum. Biz henuz 15 gundur kullaniyoruz. Evet cok pahali bi ilac ama.bi umut iste belki ise yarar diye kullaniyoruz. Pes etmeyin kullanin. Belki duzene girer. Siz ilacin yaninda takviye olarak herhangibisey kullaniyomusunuz canim

Bu ilaci kullanipta Sayi yukselip hizi ayni kalan cok kisi gordum. Biz henuz 15 gundur kullaniyoruz. Evet cok pahali bi ilac ama.bi umut iste belki ise yarar diye kullaniyoruz. Pes etmeyin kullanin. Belki duzene girer. Siz ilacin yaninda takviye olarak herhangibisey kullaniyomusunuz canim
Biz en az 6 aydır kullanıyoruz bu ilacı ama hala gebelik yok malesef :(

Test verdinizmi canim. Sonuclariniz nasil. Yukselme veya dusme varmi
Canım bu hafta test yaptıracağız. Test sonuçlarıyla birlikte de Zeynep Kamil e ürooloji doktoruna gideceğiz. Artık doktor ne derse ona göre hareket edeceğiz. Tüp bebek falan derse hiç vakit kaybetmeyeceğim. Şimdilik etki edip etmediğini bilmiyoruz.

valla hayıt tohumu dediler ama ben aynı zamanda tüp mideliyim, eşime bu hafta keçiboynuzu pekmezi bulabilirsem kullanacagım birde erkekde e vitamini cok onemliymiş.

valla hayıt tohumu dediler ama ben aynı zamanda tüp mideliyim, eşime bu hafta keçiboynuzu pekmezi bulabilirsem kullanacagım birde erkekde e vitamini cok onemliymiş.

Keciboynuzu özü al canim pekmezden daha iyi. Eczanelerde var. Bide E vitamini icin yine eczanelerde vitamin var. Bende alicam Hatta bu hafta

Canım bu hafta test yaptıracağız. Test sonuçlarıyla birlikte de Zeynep Kamil e ürooloji doktoruna gideceğiz. Artık doktor ne derse ona göre hareket edeceğiz. Tüp bebek falan derse hiç vakit kaybetmeyeceğim. Şimdilik etki edip etmediğini bilmiyoruz.

Insallah test sonuclariniz guzel cikar canim. Ümidini kaybetme.

Merhaba sayınız proxeedle mı arttı acaba?

Keciboynuzu özü al canim pekmezden daha iyi. Eczanelerde var. Bide E vitamini icin yine eczanelerde vitamin var. Bende alicam Hatta bu hafta

e vitaminini kullandık solgar, tekrar alacağız. özü diyecektim hatalı yazmışım, malatyadan getirteceğiz inşallah. biz şimdilik devam, açıkcası bu degerler yükselmeden bir beklentiye girmek bizi yıpratıyor,akışına bırakabilmek lazım.

e vitaminini kullandık solgar, tekrar alacağız. özü diyecektim hatalı yazmışım, malatyadan getirteceğiz inşallah. biz şimdilik devam, açıkcası bu degerler yükselmeden bir beklentiye girmek bizi yıpratıyor,akışına bırakabilmek lazım.

Bazen cok kafaya takmamak lazim aslinda akisina birkmak lazim seninde dedigin gibi ama insanin elinde olan bisey degilki. Ister istemez kafamiza takiyoruz :(

Sayın duygu-adem size önerim NEOFORTİL 180 tablet kullanın SPERM sayısının % 60 oranında arttığını dr unuzda farkedecekdir. çünkü PSODEX sperm konusunda başarılı olmuyor, tek avantajı eczacıbaşı firmasının pazarlamış olmasıdır..
emin olun çevremde NEOFORTİL 180 Tablet kullanan çok var hepside memnun, evet sperm sayısını artırıyor, morfolojide bozukluklar olabiliyor o da kişiden kaymaklanan genetik bir sorunmuş...
saygılarımla

NEOFORTİL 3 AYLIK TEDAVİ ÜCRETİ 399 TL
PROXED 3 AYLIK TEDAVİ 956 TL
FARKI FARK EDİNİZ....

NEOFORTİL 3 AYLIK TEDAVİ ÜCRETİ 399 TL
PROXED 3 AYLIK TEDAVİ 956 TL
FARKI FARK EDİNİZ....

Back
X