- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
Canım en son kalbine yavaş demişti ondan sonra gitmedim cumartesi gününe randevum var inşallah gideceğim bakalım sabırsızlıkla bekliyorumCanım nasılsın merak ettim seni.gittinmi doktora tekrar. Umarım herşey yolundadır. Sevgiyle kal. Allah'a emanet ol
Zamanı önemli değil, 3 kutu bitirin yeter. Ben çok memnun kaldım, amh değerimi çok yükseltti. Hamile kalmak için yumurta kalitesi çok önemli. Bunun yanında bal-çörekotu-tarçın kürü yapın. Regl’nin 2.günü başlayıp 10 gün kullanın.Merhaba .bebeginz hayirli olsn .. promotil womane nezman basladnz acaba ? Adetin kacinci gunu ?
Amh yukselir mi gercekten?Zamanı önemli değil, 3 kutu bitirin yeter. Ben çok memnun kaldım, amh değerimi çok yükseltti. Hamile kalmak için yumurta kalitesi çok önemli. Bunun yanında bal-çörekotu-tarçın kürü yapın. Regl’nin 2.günü başlayıp 10 gün kullanın.
Amh doğuştan gelen yumurtalık kapasitesini gösterir. Hiç bir ürün anlamlı yükselme sağlamaz. Amh düşük olması yumurtlama olmayacağı anlamına gelmez. Kullanılan bu takviyeler en az 3 ay kullanımda kaliteyi destekler. Sigara içmemek ve sağlıklı beslenmek,az stres kaydı ileAmh yukselir mi gercekten?
Tesekkur ederim.Amh doğuştan gelen yumurtalık kapasitesini gösterir. Hiç bir ürün anlamlı yükselme sağlamaz. Amh düşük olması yumurtlama olmayacağı anlamına gelmez. Kullanılan bu takviyeler en az 3 ay kullanımda kaliteyi destekler. Sigara içmemek ve sağlıklı beslenmek,az stres kaydı ile
Hayırlı olsun hamilesinizMerhaba eşimin sperm sayısı sınırda idi yani tadavi ya da ameliyat önermediler promotil mi yoksa promen k mı daha etkili olabilir
Teşekkür ederim evet etkisi oldu mi takviyelerin bilemiyorum aşılama yaptırdık proMen proMotil almistik çok uzun kullanamadı aşılama yaptırmak istedik ama adet dönemindeki ağrı sanciyi bile yok etmişti mutlaka faydası vardırHayırlı olsun hamilesinizEşinizin spermi için hangi hapı kullandınız? Normal yollamı gebe kaldınız
Normalde FSH kaç değerle kalınıyor hamile?Bizim gelinimiz 12 fsh ile gebe kaldı. Eskiden asla kalınmaz derdim ama fikrim çok değişti. Asla moralinizi bozmayın bence. Promotile devam edinn allah gönlümüze göre versin.
Sizde fayda etti mi bu takviyeler?Anladığım a göre hamişsimiz maşallah bizde prowomen ve Promen k kullanıyoruz inş bizmde olur bn pcos um eşimin değerleri baya düşük diye doktor 3 ay sonraki eşinzin sonucunu görmeden yapmam diyo şuan eşim 2. Kutuda bn çatlatma iğnesi vurulmak istiyom acele mi ediyorum
Hayırlı olsun yavrunuz artık burda olmasanızda.Zamanı önemli değil, 3 kutu bitirin yeter. Ben çok memnun kaldım, amh değerimi çok yükseltti. Hamile kalmak için yumurta kalitesi çok önemli. Bunun yanında bal-çörekotu-tarçın kürü yapın. Regl’nin 2.günü başlayıp 10 gün kullanın.
O takviye ile ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım o zaman ama kaybettimSizde fayda etti mi bu takviyeler?
Geçmiş olsun canım. Allah tekrar verir inş.O takviye ile ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım o zaman ama kaybettim
Aç karna alamıyordum yapabiliyorduGeçmiş olsun canım. Allah tekrar verir inş.
Bu vitaminler kuvvetli, sende baş dönmesi yapmış mıydı? Benim kullandığım günden beri hep öyle.
Bir hafta oldu başlayalı, geçmeyen bi baş dönmesi, mide bulantısı yaptı, nerdeyse tüm gün dönüyor.Aç karna alamıyordum yapabiliyordu
Mevsim geçişi ile alakalı bnce abartılı bi hal almıyorduBir hafta oldu başlayalı, geçmeyen bi baş dönmesi, mide bulantısı yaptı, nerdeyse tüm gün dönüyor.
Bende yan etki yaptı, içtiğim günden beri başım dönüyor, dengemi korumak için dikkatli yürümeye çalışıyorum.Mevsim geçişi ile alakalı bnce abartılı bi hal almıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?