Bunlar nedir canım? Biraz açıklar mısın? Eğer yararlı birşeyse bende alayım. Eşim içiyor demişsin tadı nasıl acaba? Benim eşim herşeyi içmez tadı kötü değilse alır denerimArkadaşlar eşime doktor Promen K Saşe vermişti. 1 kutu kullandı. Bende yaklaşık 7 ay İnofolic Combi kullandım ama adetlerim bile düzene girmedi. Bende Promotil Women a şans vermek istedim. Eşime de Promotil men devam ediyorum mg olarak vitamin değerleri daha yüksek.
Prowomen yada Promotil women kullanıp gebe kalanlar yada adeti düzene girenler var mı?
Lütfen olsun
en az 3 ayı tamamlamak gerekiyor.Bende bir aydir iciyorum faydasi olacakmi bilmiyorum bir aylikmi verdi canim yani sadece birer kutu mu kullanacaksiniz
Ben pkos hastasıyım prowomenı 3 ay kullandım şimdi dördüncü kutudayım.. İçeriği çok zengin.. Ancak adeti düzenleme gibi bir vaadi yok.. yumurta kalitesini arttırdığını söyledi bana da doktorum
Bunlar nedir canım? Biraz açıklar mısın? Eğer yararlı birşeyse bende alayım. Eşim içiyor demişsin tadı nasıl acaba? Benim eşim herşeyi içmez tadı kötü değilse alır denerim
Çok pahalı galiba değil mi? Benim içmediğim birşey kalmıyor o da içsin bi zahmet artık yatadı tang vardı ya böyle toz portakal aromalı. aynen o şekilde içimi güzel yumuşak canım.
Çok pahalı galiba değil mi? Benim içmediğim birşey kalmıyor o da içsin bi zahmet artık ya
eşimde kullanıyor işte ona dr promen k saşe verdi ben promotil men e devam ediyorum onda da.. bir umutÇok pahalı galiba değil mi? Benim içmediğim birşey kalmıyor o da içsin bi zahmet artık ya
Doğru diyorsun aslındaevet pahalı ama ben kendimce şöyle düşündüm. her ay 3 kutu inofolic combi kullanıyordum 55 tl x 3 kutu = 165 tl bende indirimli aldım 225 tl ye kendime ne yapayım. umut ekmeğimiz
bende bi eşimle konuşayım hiç doktora gitmedi ama bi zararı olmaz herhaldeeşimde kullanıyor işte ona dr promen k saşe verdi ben promotil men e devam ediyorum onda da.. bir umut
Olmaz ama siz yine de danışın. Ben bir şey demeyeyim şimdi. Sperm dna hasarını da düşürüyor. Siz yine infertilite doktorunuza veya ürolog danışın. Benim eşimin ileri hızlı hareketlisi %0 o sebeple Dr verdi. Ama zararı olacağını düşünmüyorum.Doğru diyorsun aslında
bende bi eşimle konuşayım hiç doktora gitmedi ama bi zararı olmaz herhalde
Anladım çok teşekkür ederimOlmaz ama siz yine de danışın. Ben bir şey demeyeyim şimdi. Sperm dna hasarını da düşürüyor. Siz yine infertilite doktorunuza veya ürolog danışın. Benim eşimin ileri hızlı hareketlisi %0 o sebeple Dr verdi. Ama zararı olacağını düşünmüyorum.
Günaydın promotil womenin faydasını gördünmü canım bebiş oldumu.Merak eden arkadaşlar için
https://vitamingiller.com/folik-asit-ve-folat-arasindaki-fark/
Folik asit değil, “FOLAT” kullanıyoruz. Sebebi linkte
Ay çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah.Ben pco yum. Adetlerimi düzene sokmadı. Ama memnun kaldım. En az 3 ay kullanmanız gerekiyor. Biz eşimle beraber kullandık. (Eşim promotil men) Eğer ki amh düşük ise özellikle kullanın.
Adetleriniz düzensiz ise soğan kürü ve civanperçemi kullanın.
Her an müjdeli birhaber gelebilir kim bilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?