Gebeliğe Hazırlık Promotil Women yada Prowomen saşe Kullanıp Gebe Kalan Var Mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İleri hızı 0 iken eşinizin bu ilaç sayesinde mi arttı hızı? Ne kadar yükseliş oldu? Kaç ay kullandıktan sonra oldu?

Prowomen kullanınca mi hamile kaldınız acaba şimdi takvimden gördüm de merak ettim

Prowomen kullanınca mi hamile kaldınız acaba şimdi takvimden gördüm de merak ettim
İkinci kutuda idim. 4 aşılama sonrası kendiliğinden oldu. Ama son zamanlar pek düzenli almadım. Eşimde 3. Kutusunda idi.
Açıkçası soğan kürü uyguladım ve çok inandım.
İlk ay 12 gün soğan kürü yaptım. Sonraki ay adetimin 8. Günü soğan kürüne başladım. Sabah akşam bir bardak içtim. 10 gün sürdü. Aynı anda adetimin 1.-10. Günleri arası sabah adaçayı, akşam civanperçemi+çoban çantası+testere dişli aslan pençesi içtim. Aynı esnada ovulasyon testi yaptım. İlk defa yumurtladığımı gördüm. (18.gün)Elimi karnıma koyarak gebe kalkacağım dedim hep. Ama o ay için şartlamadım kendimi. Hiç yemediğim paket gıda, kötü beslenme( hamur işi vb) yaptım. Hiç sallamadım. Darısı isteyen herkesin başına. Benim LH , fsh tan bir tık yukarıda idi ve adetlerim düzensizdi. Tek sıkıntım bu idi.

İleri hızı 0 iken eşinizin bu ilaç sayesinde mi arttı hızı? Ne kadar yükseliş oldu? Kaç ay kullandıktan sonra oldu?
İlaç çok fazla bir artış sağlamadı eşimde. Belki kalitesi artmıştır. Parametreler pek değişmedi. Zaten çok aşırı bir sorunu yoktu. Sorun bende idi.

Canım buna ek olarak bir de folik asit almadın değil mi? Folat yeterli yani.bana bi doktor folik asit de alın yine de dedi ama kendi doktorum sadece promotil women yeterli demişti.

Hayır almadım. Günde 1000 mg üstü almak kanserojen zaten. Yeterli arkadaşım içindeki.

Amh değeriniz düşükse alabilirsiniz. Pco iseniz kullanabilirsiniz. Biraz pahalı bir ilaç. Tabi kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz arkadaşım

Merhaba bende promotil women
Merba bende promotil women kullanym doktorum tüp bebek öncesi 1 ay ön tedavi uyguluyo eşime de proxed verdi. Nasl bi etkisi olur acaba 1 hafta oldu kullanali göğüslermi baya şişirdi normal mi bu. Işe yarar mı acaba bende bi sıkıntı yok herşey çok iyi dedi doktor eşimde morfoloji sıkıntımz var.

Amh değeriniz düşükse alabilirsiniz. Pco iseniz kullanabilirsiniz. Biraz pahalı bir ilaç. Tabi kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz arkadaşım
Anladığım a göre hamişsimiz maşallah bizde prowomen ve Promen k kullanıyoruz inş bizmde olur bn pcos um eşimin değerleri baya düşük diye doktor 3 ay sonraki eşinzin sonucunu görmeden yapmam diyo şuan eşim 2. Kutuda bn çatlatma iğnesi vurulmak istiyom acele mi ediyorum

Vitaminleri kullanıp düzenli ilişki öneririm. Gebe kalmayı kafanızdan da atın.O zaman oluyor gerçekten.

bir de proxy women var doktorum bana bunu yazıyor sürekli. acaba değiştirsemmi içeriklerine bir bakar mısınız ben çok anlamıoyorum da

Canım bişey sorcam bu vitaminin etkisini gördün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…