• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Promotil Women yada Prowomen saşe Kullanıp Gebe Kalan Var Mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Topik sakinleri, prowomen kasık, yumurtlama bölgesinde sancı, ağrı yapıyor muydu? Benim yapıyor da.

Bizim gelinimiz 12 fsh ile gebe kaldı. Eskiden asla kalınmaz derdim ama fikrim çok değişti. Asla moralinizi bozmayın bence. Promotile devam edinn allah gönlümüze göre versin.
Gelininiz adınada sevindim hayırlı olsun yavrusu.

Fsh kaç olmalı değeri hamile kalmak için?

Kizim 15 aylik oldu. Bunlar mı ise yaradı bilmiyorum qma.kafaya takmadığım ay hamile kaldim
😇🙏
Hay maşallah ya büyümüş kocaman olmuş annesi:)

Bu takviyeyi içtiğin sırada mı olmuştu?
Bende bu ay başladım da, eşimde promen k kullanıyor.
Ve yumurtlama zamanında çok ağrım oldu alt tarafta, sende de benzer miydi?

Kizim 15 aylik oldu. Bunlar mı ise yaradı bilmiyorum qma.kafaya takmadığım ay hamile kaldim
😇🙏
maşallah Allah bağışlasın.
peki kafaya takmamayı düşünmemeyi nasıl başardınız?ben kafama takmayacağım desem bile aklıma geliyor sürekli merak ediyorum.

maşallah Allah bağışlasın.
peki kafaya takmamayı düşünmemeyi nasıl başardınız?ben kafama takmayacağım desem bile aklıma geliyor sürekli merak ediyorum.
Gebe kalmamak için bir sebebim yoktu.o kadar kafama taktim ki aletlerinin düzeni zaten bozuktu daha da bozuldu. Dogum sonrasi jnanin günü gününe geliyor
Artık pes ediyorsunuz o zaman geliyor sonra akışa bırakıyorsunuz bir bakmissiniz oluvermiş.

Hay maşallah ya büyümüş kocaman olmuş annesi:)

Bu takviyeyi içtiğin sırada mı olmuştu?
Bende bu ay başladım da, eşimde promen k kullanıyor.
Ve yumurtlama zamanında çok ağrım oldu alt tarafta, sende de benzer miydi?
Benimadet düzensizliğim vardi hiç anlamazdım. Gebe kaldığım ay lh testi takibi yaptim yunurtladigimi gördüm. Dogum sonrasi adetleri düzene girdi suan hissediyorum

Gelininiz adınada sevindim hayırlı olsun yavrusu.

Fsh kaç olmalı değeri hamile kalmak için?
Yüksek fsh düşük yumurtalık rezervi ile ilişkilendirilir 10 ve üstü olması can sıkıcı bir durum. Amh ta bakılmalı tabi ki.ama hamilelik yine de oluşabilir

Gebe kalmamak için bir sebebim yoktu.o kadar kafama taktim ki aletlerinin düzeni zaten bozuktu daha da bozuldu. Dogum sonrasi jnanin günü gününe geliyor
Artık pes ediyorsunuz o zaman geliyor sonra akışa bırakıyorsunuz bir bakmissiniz oluvermiş.
merhaba prowomen ile mi hamile kaldınız?

Back