- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sonuç alabildin mi, (topiğin tamamını okuyamadım)eşimde kullanıyor işte ona dr promen k saşe verdi ben promotil men e devam ediyorum onda da.. bir umut
Kizim 15 aylik oldu. Bunlar mı ise yaradı bilmiyorum qma.kafaya takmadığım ay hamile kaldimCanım sonuç alabildin mi, (topiğin tamamını okuyamadım)
Gelininiz adınada sevindim hayırlı olsun yavrusu.Bizim gelinimiz 12 fsh ile gebe kaldı. Eskiden asla kalınmaz derdim ama fikrim çok değişti. Asla moralinizi bozmayın bence. Promotile devam edinn allah gönlümüze göre versin.
Hay maşallah ya büyümüş kocaman olmuş annesi:)Kizim 15 aylik oldu. Bunlar mı ise yaradı bilmiyorum qma.kafaya takmadığım ay hamile kaldim
maşallah Allah bağışlasın.Kizim 15 aylik oldu. Bunlar mı ise yaradı bilmiyorum qma.kafaya takmadığım ay hamile kaldim
Gebe kalmamak için bir sebebim yoktu.o kadar kafama taktim ki aletlerinin düzeni zaten bozuktu daha da bozuldu. Dogum sonrasi jnanin günü gününe geliyormaşallah Allah bağışlasın.
peki kafaya takmamayı düşünmemeyi nasıl başardınız?ben kafama takmayacağım desem bile aklıma geliyor sürekli merak ediyorum.
Benimadet düzensizliğim vardi hiç anlamazdım. Gebe kaldığım ay lh testi takibi yaptim yunurtladigimi gördüm. Dogum sonrasi adetleri düzene girdi suan hissediyorumHay maşallah ya büyümüş kocaman olmuş annesi:)
Bu takviyeyi içtiğin sırada mı olmuştu?
Bende bu ay başladım da, eşimde promen k kullanıyor.
Ve yumurtlama zamanında çok ağrım oldu alt tarafta, sende de benzer miydi?
Yüksek fsh düşük yumurtalık rezervi ile ilişkilendirilir 10 ve üstü olması can sıkıcı bir durum. Amh ta bakılmalı tabi ki.ama hamilelik yine de oluşabilirGelininiz adınada sevindim hayırlı olsun yavrusu.
Fsh kaç olmalı değeri hamile kalmak için?
Değerlere rağmen hamile kalanda oluyor.Yüksek fsh düşük yumurtalık rezervi ile ilişkilendirilir 10 ve üstü olması can sıkıcı bir durum. Amh ta bakılmalı tabi ki.ama hamilelik yine de oluşabilir
merhaba prowomen ile mi hamile kaldınız?Gebe kalmamak için bir sebebim yoktu.o kadar kafama taktim ki aletlerinin düzeni zaten bozuktu daha da bozuldu. Dogum sonrasi jnanin günü gününe geliyor
Artık pes ediyorsunuz o zaman geliyor sonra akışa bırakıyorsunuz bir bakmissiniz oluvermiş.