• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Promotil Women yada Prowomen saşe Kullanıp Gebe Kalan Var Mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnn canım benim benim 3 kere kimyasalım oldu ama asla adet günümün ilerisine geçmedi yani beta hcg en fazla 46 görmüştüm adet olacağım gün adet oldum ve bitti ilerlemedi yani sonra doktor pıhtılaşma testi istedi onun çıkması 2 ayı buldu bu süreçte de prowomen ve promen k kullandık sonra adetime 4 gün kala test yaptım çift çizgi çok belirgin çıktı beta 582 çıktı ve sonrasında fazlasıyla düzenli arttı kuzum 6ocak 582.8 ocak 2041.10ocak 4779.15 Ocak 32161 çıktı kuzum pıhtılaşma için de 8 Ocak’ta ilk keseyi gördüğümüz gün yani pıhtılaşma sonucum da o gün çıktı tesadüfen ve oksapar coraspin ve progestan başlattı
Maşallah sübhanallah. Allah nazarlardan korusun canim

Amin canım benim kalbini güzelce duysam içim rahatlayacak biraz ama bekliyorum işte haftaya kadar sabretmem lazım
6. Haftada anca duyuluyor canım.hatta bazılarının 7.Hafta bile duyuluyormus. Gönlünü ferah tut.Allahin izniyle o da olacak.o küçük kalbi pıt pıt atacak inşallah.:KK200:

6. Haftada anca duyuluyor canım.hatta bazılarının 7.Hafta bile duyuluyormus. Gönlünü ferah tut.Allahin izniyle o da olacak.o küçük kalbi pıt pıt atacak inşallah.:KK200:
Atıyormuş ama çok yavaş dedi kuzum ona takıldı kafam

Atıyormuş ama çok yavaş dedi kuzum ona takıldı kafam
Daha çok yeni canım benim.sen 5.Haftada degilmisin. Atıyormuş ya ben de daha duyulmadı sandım.benim ilk gebeligimde 6.Haftada daha yeni duyulmuştu. Doktorum da 5.Hafta kalp atışı duymasak ta 6. Hafta duyuyoruz demişti. Kafana takma bunları.onumuzdeki hafta daha güçlü atacak merak etme sen.

Daha çok yeni canım benim.sen 5.Haftada degilmisin. Atıyormuş ya ben de daha duyulmadı sandım.benim ilk gebeligimde 6.Haftada daha yeni duyulmuştu. Doktorum da 5.Hafta kalp atışı duymasak ta 6. Hafta duyuyoruz demişti. Kafana takma bunları.onumuzdeki hafta daha güçlü atacak merak etme sen.
Kurban olduğum Rabbim bir kere can vermiş ona ,inşallah devamı da gelecek. Kendini bos yere strese sokma bebisi de üzme bakiyim annesi.
İnşallah kuzum ya yavaş deyince ne bileyim işte tedirgin oldum ilk kez böyle şeyler yaşıyorum ve sağlıkla devam etmesini çok ama çok istiyorum inşallah güzel devam edecek teşekkür ederim güzel mesajların için çok tatlısın ❤️🌸

PROMOTİL WOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda
Myo-Inositol 2000 mg (İNOSİTOL ORANI TEK SAŞEDE DAHA YÜKSEK)
L-Arginin 500 mg (DAHA YÜKSEK)
Üzüm Çekirdeği Ektraktı (OPC) 100 mg (SERBEST OKSİJEN RADİKAL SAVAŞÇISI)
Co Enzim Q10 100 mg
Ginseng Ekstraktı 50 mg
Damiana Ekstraktı 50 mg
PABA 25 mg
Vitamin C 200 mg
Vitamin E 12 mg
Beta karoten 2 mg
Folat 400 mcg (FOLİK ASİT DEĞİL FOLAT OLMASI ÜSTÜNLÜK)
(Quatrefolic-6S-5-MTHF) 741 mcg * (BENCE ÜSTÜNLÜK)
Vitamin B12 10 mcg
Vitamin D 10 µg

PROWOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda

Inositol 500 mg
Vitamin B2 3 mg
L-Arjinin 0,25 g
Vitamin B6 3 mg
Koenzim Q 10 200 mg
Beta karoten 5 mg
Vitamin E(aTE) 110 mg
Selenyum 75 ug
Vitamin C 75 mg
Vitamin D3 10 ug
Çinko 15 mg
Astaksantin 1 mg
Niasin 10 mg
Folik asit 400 ug
Vitamin B1 5 mg
Vitamin B12 10 ug

YUKARIDA Promotil seçme sebeplerimi kırmızı yazı ile belirttim. Beklentim yüksek umarım işe yarar. inofolic ile günde 1100 mg inositol alıyordum bununla 2000 mg alacağım. üzüm çekirdeği ekstresi de bir umut. umarım hepimizde bir işe yarar arkadaşlar. keşke gebe kalan yazsada umudum daha da artsa ............
Bende 5 gün önce gynosıtol a başladım inşallah faydasını görürüz 🙏🏻❤️ ikisi arasında kaldım almak için

Bende 5 gün önce gynosıtol a başladım inşallah faydasını görürüz 🙏🏻❤ ikisi arasında kaldım almak için
Çoğu benzer Arkadaşım. Kullan o da güzel bir takviye. Bunlar güzel takviyeler yarar görmek için aralıksız 4-5 ay kullanmak lazım. Krill yağı da ek kullanmanızı tavsiye ederim

Çoğu benzer Arkadaşım. Kullan o da güzel bir takviye. Bunlar güzel takviyeler yarar görmek için aralıksız 4-5 ay kullanmak lazım. Krill yağı da ek kullanmanızı tavsiye ederim
Onu hiç duymamıştım bi araştırayım teşekkürler 🙏🏻☺️

Merhaba. Bugun hep bakındım prowomen (neupharma uretıcisi) ve esım için promen k almayı dusunuyorum
Takviye arıyorum promotıl vomen ve promotıl k, neofortıl gıbı muadili takvıyeler buldum
Hangisinı alsam?
Neupharma uretıcisi olan Resimdekı takvıyeler nasıldır
Prowomen sanırım bıkac cesıdı var

Eklentiler

• Screenshot_20200119_182053_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200119_182053_com.android.chrome.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba. Bugun hep bakındım prowomen (neupharma uretıcisi) ve esım için promen k almayı dusunuyorum
Takviye arıyorum promotıl vomen ve promotıl k, neofortıl gıbı muadili takvıyeler buldum
Hangisinı alsam?
Neupharma uretıcisi olan Resimdekı takvıyeler nasıldır
Prowomen sanırım bıkac cesıdı var
Prowomen act polikistik iseniz kullanabilirsiniz içinde inositol var. Hemen hemen benzer ürünler. Glutatyon dışardan alım fayda etmiyor vücut üretiyor onu. Astaksantin en güçlü antioksidan lardan biri.
Çok farknyok takviyelerin çoğu benzer artık

Prowomen act polikistik iseniz kullanabilirsiniz içinde inositol var. Hemen hemen benzer ürünler. Glutatyon dışardan alım fayda etmiyor vücut üretiyor onu. Astaksantin en güçlü antioksidan lardan biri.
Çok farknyok takviyelerin çoğu benzer artık
Pcos yok bende. Yarın deıstırebılrım promotıl women le arada kaldım onu mu alayım

Eklentiler

• Screenshot_20200119_202835.jpg
    Screenshot_20200119_202835.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 89
Ben ilk promen k kullanmıştım eşimde kullandı. Sonra promotil women döndük, eşimde promotil man i kullandı. Tavsiye ederim
dün aldım provomeni. eğer değişim yapılırsa tekrar değiştireyim

provomeni değiştirdim kargo olmamış , promotil vomen i aldım tekrar. teşekkür ederim

provomeni değiştirdim kargo olmamış , promotil vomen i aldım tekrar. teşekkür ederim
Sağlıkla inşallah. Herşey normalse ve olmuyorsa kafanıza takmayın. 1 yıl sonunda artık vazgeçtim ve gebe kaldım. Darısı başınıza ❤️🙏🏻

Sağlıkla inşallah. Herşey normalse ve olmuyorsa kafanıza takmayın. 1 yıl sonunda artık vazgeçtim ve gebe kaldım. Darısı başınıza ❤🙏🏻
amin sağ ol canım. inşallah o günleride yaşarız bizde.
normal yolla olmayınca tüp bebek denedim herşey normal ama ikinci gün transfer iptal oldu dediler ben de bu ürünleri takviye amaçlı aldım
sperm dna hasarını yaptırmadık sadece. görüşmeye gidicem sebep ne ama ben yinede tedbir amaçlı kullanmak istiyorum

Sağlıkla inşallah. Herşey normalse ve olmuyorsa kafanıza takmayın. 1 yıl sonunda artık vazgeçtim ve gebe kaldım. Darısı başınıza ❤🙏🏻
aç mı tokmu almalıyım bir bardak 200 ml suya katıp içilmesimi gerekiyor suyun soğuk mu olması gerekir
promenk yıda aç mı tokmu içmeli
bilginiz varmı acaba

İnşallah kuzum ya yavaş deyince ne bileyim işte tedirgin oldum ilk kez böyle şeyler yaşıyorum ve sağlıkla devam etmesini çok ama çok istiyorum inşallah güzel devam edecek teşekkür ederim güzel mesajların için çok tatlısın ❤🌸
Canım nasılsın merak ettim seni.gittinmi doktora tekrar. Umarım herşey yolundadır. Sevgiyle kal. Allah'a emanet ol

Back