- 18 Kasım 2019
- 5.230
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
- Konu Sahibi kizinbiri9
-
Minicikpandam bi yerde yumurtanın gelişmediğini okudum bence alıp denemelisin inositol pko için bire bir
Rica ederim bunun içinde inositol inofolic ten daha çok varmış denemek istedim bende daha yararlı diye düşünüyorumBen infolic kullaniyorum toz şase. İnositol var içinde ondan önce de 4 ay polysitol kullandım o da aynı ürün bahsettiklerinizde aynı ürünler teşekkür ederim yinede
Onu hiç duymadım oda Şase mi acaba neler var içindeBen de ımpryl kullanıyorum duydunuz mu acaba hiç
şart değil canım kahvaltı sonrası olabilir dedi doktor bak bu dediğimin içeriği böyle yalnızca inositol yok üzüm çekirdeği ekstrasıda çok iyiBirde inositolu aç almak şartmı aklıma gelmişken sorayım
Normal hap içinde b12 b3 b6 ve bir kac bişe daha var ınodolik yazacaktı vazgeçti bunu yazdıOnu hiç duymadım oda Şase mi acaba neler var içinde
Merhaba bende şiddetli pko var çatlatma iğnesi ile hamile kaldım erken doğum yaptımBen infolic kullaniyorum toz şase. İnositol var içinde ondan önce de 4 ay polysitol kullandım o da aynı ürün bahsettiklerinizde aynı ürünler teşekkür ederim yinede
İnşallahh hayırlara vesile olsun bebiş gelsinNormal hap içinde b12 b3 b6 ve bir kac bişe daha var ınodolik yazacaktı vazgeçti bunu yazdı
Deneyin bence çoğu kişide ise yaramış inşallah sizde de yarar. Bende henüz yaramadı ama bakalım nasip en kısa zamanda hayırlı sağlıklı nasip etsin Rabbim kim istiyorsaMerhaba bende şiddetli pko var çatlatma iğnesi ile hamile kaldım erken doğum yaptımama çabuk kaldığım için normal yolla denemek istiyorum adet göremiyorum infolic combi işime yarar mı acaba
AminnnDeneyin bence çoğu kişide ise yaramış inşallah sizde de yarar. Bende henüz yaramadı ama bakalım nasip en kısa zamanda hayırlı sağlıklı nasip etsin Rabbim kim istiyorsa
Elimdeki bitsin bunu da denerim canım çok sağol. Üzüm ekstresini duydum çok işe yaradığını okumustum internette. Baya da zengin bir vitaminmiş içinde herşey var. Günde bir kere içiyorsun değilmişart değil canım kahvaltı sonrası olabilir dedi doktor bak bu dediğimin içeriği böyle yalnızca inositol yok üzüm çekirdeği ekstrasıda çok iyi
Evet canım kahvaltı sonrası bir tane sadeceElimdeki bitsin bunu da denerim canım çok sağol. Üzüm ekstresini duydum çok işe yaradığını okumustum internette. Baya da zengin bir vitaminmiş içinde herşey var. Günde bir kere içiyorsun değilmi
Hayır tok karnına günde 2 kez alınmalıBirde inositolu aç almak şartmı aklıma gelmişken sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?