• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Promotil women ❤️yumurta kalitesi/pko/inositol

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prowomen kullanıyorum bende bu 5. Ay sanirim. Doktor ilk verdiğinde 4 ay sonra hamileyim diye gelirsin demisti.Öylede oldu gecen ay hamileydim ama kimyasal gebelikmis. Kullanmaya devam ediyorum faydasi olduguna inaniyorum . Adetimi düzenledi.
Inofolic combi yada promotil de kullanmayı düşünüyorum bakalim elimdeki kutu bitsin de.

Bende bugun sparıs verdim inositol oranı cok iyi, kuenzım ve birçok vitamin var. Her gun kahvaltı sonrası yada öğle yemegı üstüne bir bardak suya karıstırıp içiliyor gunde bir kez. Çok iyi bir takviye.

Bende bugun sparıs verdim inositol oranı cok iyi, kuenzım ve birçok vitamin var. Her gun kahvaltı sonrası yada öğle yemegı üstüne bir bardak suya karıstırıp içiliyor gunde bir kez. Çok iyi bir takviye.
Benim sipariş bugün geldi ve başladım hayırlı olsun bebeğinize vesile etsin Allah bu ay

Bende bi kac gun oldu promotil women basladim bakalim neler olacak dr kullananilitsin dedi..bendede pko var 2 gebelik kaybim var..promotilin icerigi zengin oldugu icin aldim ozellikle

Kullanalim hepimiz icin insallah hayirlisi olsun ve bebislerimiz bu vesileyle gelsinler ❣

Ne zaman kullansam hamile kaldığım iki ilaç prowomen ve impryl.çok çok tavsiye ederim.tüp bebekle bile gebelik olmamıştı ama tüp bebek sonrası bu ilaçlarla 3 kere gebelik yaşadım.haa şu an yaşayan bebeğim yok ama ben uzun 1buçuk sene hiç gebe kalamamıştım.bu ilaçların faydesını gördüm.bi de kesinlikle beo marka arı sütü her sabah.

Bana dr bi daha normal olur tedaviyle olur hamile kalirsan bu bagisiklik sistemi icin serum vercem dedi onuda ilk defa duydum..her yolu denicez artik napalim

Bana dr bi daha normal olur tedaviyle olur hamile kalirsan bu bagisiklik sistemi icin serum vercem dedi onuda ilk defa duydum..her yolu denicez artik napalim
Evet bazıları serum veriyor bazıları ilaç.kortizon içerikli oluyor.

Kızlar selam, bu promotil'i adetle başlayıp hamile kalana dek her gün mü içiyorsunuz yoksa yumurtlamayı görünce bırakıyor musunuz?

Kızlar selam, bu promotil'i adetle başlayıp hamile kalana dek her gün mü içiyorsunuz yoksa yumurtlamayı görünce bırakıyor musunuz?
Şahsi fikrim yumurtlama görüp bir yada iki gün daha içip bırakmak çünkü yumurta gelişimi sağladığı için yumurtlamadan sonra içilmesini anlamlı bulmadım dediğim gibi kendi fikrim bu eğer bilgisi olan arkadaş varsa oda yazsın 🌺zaten çok pahalı boşuna içmiş olmayalım yumurtlama sonrası

Şahsi fikrim yumurtlama görüp bir yada iki gün daha içip bırakmak çünkü yumurta gelişimi sağladığı için yumurtlamadan sonra içilmesini anlamlı bulmadım dediğim gibi kendi fikrim bu eğer bilgisi olan arkadaş varsa oda yazsın 🌺zaten çok pahalı boşuna içmiş olmayalım yumurtlama sonrası
Prowomen kullanıyorum bEn doktorun bana söylediği sey. 3 aydan sonra etki etmeye başlıyormuş. Her gün ayni saatlerde ara vermeden demisti. 4. Ayda hamile kaldim kimyasal oldu.

Allah Allah yaaaa 🤔 ben de yumurtlamadan sonra içmeyi saçma buluyorum ama tıbbın bir bildiği vardır 😬 inofolic içiyorum ben de, yumurtlamayı gördüğüm zaman bırakıyorum. Tabii düzenli 2-3 ay içmedim ben. 1 kutuyu 2 ay kullandım mesela 10 gün-10 gün şeklinde. Neyse, hayırlısı Allah’tan 🤷🏻‍♀️

Allah Allah yaaaa 🤔 ben de yumurtlamadan sonra içmeyi saçma buluyorum ama tıbbın bir bildiği vardır 😬 inofolic içiyorum ben de, yumurtlamayı gördüğüm zaman bırakıyorum. Tabii düzenli 2-3 ay içmedim ben. 1 kutuyu 2 ay kullandım mesela 10 gün-10 gün şeklinde. Neyse, hayırlısı Allah’tan 🤷🏻‍♀️
Yaa doktorun dedigi yumurta 3 ay önceden olusmaya başlıyormuş bende oyle düşünmüştüm pahali da bi ilaç.

Bayağı pahalı yaa, ayda 500 TL nasıl verilir? Trendyolda buldum bugün en uygun fiyata, o bile 229 TL idi 🤦🏻‍♀️
Ayda beş yüz olmuyor ki bir kutu bir ay gidiyor otuz şase günde bir den fazla içilmiyor eğer bahsettiğin promotil women veye prowomen ise

Back