• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Promotil Women yada Prowomen saşe Kullanıp Gebe Kalan Var Mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nasılsın merak ettim seni.gittinmi doktora tekrar. Umarım herşey yolundadır. Sevgiyle kal. Allah'a emanet ol
Canım en son kalbine yavaş demişti ondan sonra gitmedim cumartesi gününe randevum var inşallah gideceğim bakalım sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba .bebeginz hayirli olsn .. promotil womane nezman basladnz acaba ? Adetin kacinci gunu ?
Zamanı önemli değil, 3 kutu bitirin yeter. Ben çok memnun kaldım, amh değerimi çok yükseltti. Hamile kalmak için yumurta kalitesi çok önemli. Bunun yanında bal-çörekotu-tarçın kürü yapın. Regl’nin 2.günü başlayıp 10 gün kullanın.

Merhaba eşimin sperm sayısı sınırda idi yani tadavi ya da ameliyat önermediler promotil mi yoksa promen k mı daha etkili olabilir

Bend ekstra ne kullansam diye bakıyorum kızlar. 2 düşük 1 kürtaj oldum. Yumurta kalitesini arttırmak için neler yapılabilir

Benım hormonlara baktılar normal dediler amh ya bakmadılar SİZCE herkese bakıyor lar mı. Estrtorial tsh fsh filan. Ama baya oldu tekrar baktırmak gerek belkide

Amh yukselir mi gercekten?😳
Amh doğuştan gelen yumurtalık kapasitesini gösterir. Hiç bir ürün anlamlı yükselme sağlamaz. Amh düşük olması yumurtlama olmayacağı anlamına gelmez. Kullanılan bu takviyeler en az 3 ay kullanımda kaliteyi destekler. Sigara içmemek ve sağlıklı beslenmek,az stres kaydı ile

Amh doğuştan gelen yumurtalık kapasitesini gösterir. Hiç bir ürün anlamlı yükselme sağlamaz. Amh düşük olması yumurtlama olmayacağı anlamına gelmez. Kullanılan bu takviyeler en az 3 ay kullanımda kaliteyi destekler. Sigara içmemek ve sağlıklı beslenmek,az stres kaydı ile
Tesekkur ederim.

Merhaba eşimin sperm sayısı sınırda idi yani tadavi ya da ameliyat önermediler promotil mi yoksa promen k mı daha etkili olabilir
Hayırlı olsun hamilesiniz🧿🌹 Eşinizin spermi için hangi hapı kullandınız? Normal yollamı gebe kaldınız

Hayırlı olsun hamilesiniz🧿🌹 Eşinizin spermi için hangi hapı kullandınız? Normal yollamı gebe kaldınız
Teşekkür ederim evet etkisi oldu mi takviyelerin bilemiyorum aşılama yaptırdık proMen proMotil almistik çok uzun kullanamadı aşılama yaptırmak istedik ama adet dönemindeki ağrı sanciyi bile yok etmişti mutlaka faydası vardır

Bizim gelinimiz 12 fsh ile gebe kaldı. Eskiden asla kalınmaz derdim ama fikrim çok değişti. Asla moralinizi bozmayın bence. Promotile devam edinn allah gönlümüze göre versin.
Normalde FSH kaç değerle kalınıyor hamile?
Siz sonuç aldınız mı bu takviyeyle?

Anladığım a göre hamişsimiz maşallah bizde prowomen ve Promen k kullanıyoruz inş bizmde olur bn pcos um eşimin değerleri baya düşük diye doktor 3 ay sonraki eşinzin sonucunu görmeden yapmam diyo şuan eşim 2. Kutuda bn çatlatma iğnesi vurulmak istiyom acele mi ediyorum
Sizde fayda etti mi bu takviyeler?

Zamanı önemli değil, 3 kutu bitirin yeter. Ben çok memnun kaldım, amh değerimi çok yükseltti. Hamile kalmak için yumurta kalitesi çok önemli. Bunun yanında bal-çörekotu-tarçın kürü yapın. Regl’nin 2.günü başlayıp 10 gün kullanın.
Hayırlı olsun yavrunuz artık burda olmasanızda.

Back