- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
- Konu Sahibi kizinbiri9
-
Benim sipariş bugün geldi ve başladım hayırlı olsun bebeğinize vesile etsin Allah bu ayBende bugun sparıs verdim inositol oranı cok iyi, kuenzım ve birçok vitamin var. Her gun kahvaltı sonrası yada öğle yemegı üstüne bir bardak suya karıstırıp içiliyor gunde bir kez. Çok iyi bir takviye.
Gerçekten içerik olarak mükemmelBende bugun sparıs verdim inositol oranı cok iyi, kuenzım ve birçok vitamin var. Her gun kahvaltı sonrası yada öğle yemegı üstüne bir bardak suya karıstırıp içiliyor gunde bir kez. Çok iyi bir takviye.
Memnun kaldın mı canım bende kullanmaya başladım yumurta gelişme ve çatlamasında?Bende gynositol kullandım
Evet bazıları serum veriyor bazıları ilaç.kortizon içerikli oluyor.Bana dr bi daha normal olur tedaviyle olur hamile kalirsan bu bagisiklik sistemi icin serum vercem dedi onuda ilk defa duydum..her yolu denicez artik napalim
Evet canım memnunumMemnun kaldın mı canım bende kullanmaya başladım yumurta gelişme ve çatlamasında?
Cevabın için teşekkür ederim canım umarım bende de işe yararEvet canım memnunum
Şahsi fikrim yumurtlama görüp bir yada iki gün daha içip bırakmak çünkü yumurta gelişimi sağladığı için yumurtlamadan sonra içilmesini anlamlı bulmadım dediğim gibi kendi fikrim bu eğer bilgisi olan arkadaş varsa oda yazsınKızlar selam, bu promotil'i adetle başlayıp hamile kalana dek her gün mü içiyorsunuz yoksa yumurtlamayı görünce bırakıyor musunuz?
Prowomen kullanıyorum bEn doktorun bana söylediği sey. 3 aydan sonra etki etmeye başlıyormuş. Her gün ayni saatlerde ara vermeden demisti. 4. Ayda hamile kaldim kimyasal oldu.Şahsi fikrim yumurtlama görüp bir yada iki gün daha içip bırakmak çünkü yumurta gelişimi sağladığı için yumurtlamadan sonra içilmesini anlamlı bulmadım dediğim gibi kendi fikrim bu eğer bilgisi olan arkadaş varsa oda yazsınzaten çok pahalı boşuna içmiş olmayalım yumurtlama sonrası
Yaa doktorun dedigi yumurta 3 ay önceden olusmaya başlıyormuş bende oyle düşünmüştüm pahali da bi ilaç.Allah Allah yaaaaben de yumurtlamadan sonra içmeyi saçma buluyorum ama tıbbın bir bildiği vardır inofolic içiyorum ben de, yumurtlamayı gördüğüm zaman bırakıyorum. Tabii düzenli 2-3 ay içmedim ben. 1 kutuyu 2 ay kullandım mesela 10 gün-10 gün şeklinde. Neyse, hayırlısı Allah’tan
Bayağı pahalı yaa, ayda 500 TL nasıl verilir? Trendyolda buldum bugün en uygun fiyata, o bile 229 TL idiYaa doktorun dedigi yumurta 3 ay önceden olusmaya başlıyormuş bende oyle düşünmüştüm pahali da bi ilaç.
Ayda 500 nasil.oluyor günde 2 kez mi kullaniyorsunuzBayağı pahalı yaa, ayda 500 TL nasıl verilir? Trendyolda buldum bugün en uygun fiyata, o bile 229 TL idi
Ayda beş yüz olmuyor ki bir kutu bir ay gidiyor otuz şase günde bir den fazla içilmiyor eğer bahsettiğin promotil women veye prowomen iseBayağı pahalı yaa, ayda 500 TL nasıl verilir? Trendyolda buldum bugün en uygun fiyata, o bile 229 TL idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?