• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Promotil women ❤️yumurta kalitesi/pko/inositol

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayda beş yüz olmuyor ki bir kutu bir ay gidiyor otuz şase günde bir den fazla içilmiyor eğer bahsettiğin promotil women veye prowomen ise
Aaaaa pardon kızlar, ben 20’lik şase sandım. Kutu içeriğindeki sayıya bakmadım. Neyse yaa 250 TL de az para mı 😂 inofolic 55 TL’den 75 TL’ye çıkmış 1 ayda, ona bile cız etti içim 😂😂😂

Aaaaa pardon kızlar, ben 20’lik şase sandım. Kutu içeriğindeki sayıya bakmadım. Neyse yaa 250 TL de az para mı 😂 inofolic 55 TL’den 75 TL’ye çıkmış 1 ayda, ona bile cız etti içim 😂😂😂
Bir an önce gelsin inşallah bebişler aile ekonomisi çökmeden😍

Ben de ımpryl kullanıyorum duydunuz mu acaba hiç
Merhaba canım hamile olduğunu gördüm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin klomen ve ovitrelle mi kullanmıştın yumurtaların kaç mm oldu ve hangi saatleri değerlendirdin çok soru sordum hakkını helal et gerçekten darısı başımıza 🤲😍

Hiç birini kullanmadım canım femara kullanacaktım ama Ekim ayındaydü cunku hsg cekilmiştim hsg cekildikten bırkac gun sonra hamıle kalmısım ımpryl bile fazla ıcemedim yani 🙂

Hiç birini kullanmadım canım femara kullanacaktım ama Ekim ayındaydü cunku hsg cekilmiştim hsg cekildikten bırkac gun sonra hamıle kalmısım ımpryl bile fazla ıcemedim yani 🙂
Anladım canım çok sevindim 😍🤲inşallah bizde bu ay alırız güzel haberi

Back