- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
- Konu Sahibi kizinbiri9
-
Aaaaa pardon kızlar, ben 20’lik şase sandım. Kutu içeriğindeki sayıya bakmadım. Neyse yaa 250 TL de az para mıAyda beş yüz olmuyor ki bir kutu bir ay gidiyor otuz şase günde bir den fazla içilmiyor eğer bahsettiğin promotil women veye prowomen ise
Bir an önce gelsin inşallah bebişler aile ekonomisi çökmedenAaaaa pardon kızlar, ben 20’lik şase sandım. Kutu içeriğindeki sayıya bakmadım. Neyse yaa 250 TL de az para mıinofolic 55 TL’den 75 TL’ye çıkmış 1 ayda, ona bile cız etti içim
Icerik olarka bende oyle biliyorum..icelimde herkes tecrubelerini paylassin..Promotil daha mi iyi prowomen den kizlar
Bende epey araştırdım inositol ve üzüm ekstresi olarak promotil women daha iyi o yüzden onu seçtimPromotil daha mi iyi prowomen den kizlar
Promotile geçiyorum o zamanBende epey araştırdım inositol ve üzüm ekstresi olarak promotil women daha iyi o yüzden onu seçtim ❤
Promotile geçiyorum o zaman
Ben bu ay yarım kalan inofolic’i bitirip eylülde promotil’e geçeceğimBir an önce gelsin inşallah bebişler aile ekonomisi çökmeden
İnşAllah gerek kalmazBen bu ay yarım kalan inofolic’i bitirip eylülde promotil’e geçeceğim
amin canım ama yarın bat olması lazım, bugünkü test negatif çıktı. bu gidişle gerek kalacakİnşAllah gerek kalmaz
Merhaba canım hamile olduğunu gördüm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin klomen ve ovitrelle mi kullanmıştın yumurtaların kaç mm oldu ve hangi saatleri değerlendirdin çok soru sordum hakkını helal et gerçekten darısı başımızaBen de ımpryl kullanıyorum duydunuz mu acaba hiç
Anladım canım çok sevindimHiç birini kullanmadım canım femara kullanacaktım ama Ekim ayındaydü cunku hsg cekilmiştim hsg cekildikten bırkac gun sonra hamıle kalmısım ımpryl bile fazla ıcemedim yani
İnsallah bu ayda sizin ayınız olsunAnladım canım çok sevindiminşallah bizde bu ay alırız güzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?