Kızlar dün yazmıştım kan tahlilim çok çok iyi 41.95 den 5.38 e düştü :)) bol bol dua edin ve testere dişli aslan pençesi otunu sabah ve akşam yemeklerden 2 saat sonra 1 su bardağı için dengeleniyo tabi önce doktora danışın rabbim hepimize şifa versin amin
Kızlar dün yazmıştım kan tahlilim çok çok iyi 41.95 den 5.38 e düştü :)) bol bol dua edin ve testere dişli aslan pençesi otunu sabah ve akşam yemeklerden 2 saat sonra 1 su bardağı için dengeleniyo tabi önce doktora danışın rabbim hepimize şifa versin amin
çok geçmiş umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve bebeğini kucağına alırsın .keşke bende güzel mesajlar yazabilseydim prolaktinim 46dan 1,8 düştü ve 1,5 ay sonra tekrar yükseldi 28 oldu inşallah rabbim yar ve yardımcımız olur.
Canım hiç üzülme bol bol dua et Allah a bırak devamını yürekten yapılan her dua kabul olurmuş hiç ümitsizliğe kapılma doktoruna danışıp bi o çayı denesene belki sende de işe yarar ama en önemli ilaç dua ve moral rabbim büyük ben iyi olcam bebeğime kavuşcam de buna inan gerisi gelir inş allahın izniyle
teşekkür ederim canım Rabbim razı olsun ilaç gibi geldi yazdıkların..yarın doktora gidicem ve çayı sorucam bakalım cevabı ne olacak.herkese çok geçmiş osun ve acil şifalar .....
prolaktini yüksek olup hipofezde adenom saptanan kimse varmi acaba ?
prolaktini yüksek olup hipofezde adenom saptanan kimse varmi acaba ?
Malesef ben varım canım 7'ye 5 mm cıktı.. Aylardır tedavı etmeye calısıyorum. Sende kac cıktı cnm adenomun buyuklugu ???
Benim 5 mm.mikroadenom olduğunu 6 yıl önce öğrendim. 2 yıl sonra 3 mm e düştü. Geçen sene yine 7 mm olmuş. Dostinex küçültüyor. Prolaktin yükselince tekrar büyüyor. Yılda 1 kez mr çektirerek kontrol altında tutmak gerekiyor.
Geçmiş olsun..
bende tesadüfen ögrendim prolaktin yüksekliginden ..prolaktinim gecen sene 40 cikmisti bu senede 44 gittikce yükselmis ben yurtdisinda yasiyorum dr emar istedei türkiyede olsam cok yüksek degil diye istemezlerdi belki.. iki gün öncede emarda 3mm boyutunda bir adenom saptandi..emin oldugum birsey varki stresten oluyor
Canım bnde yurt dısında yasıyorum ama ben arap ulkesındeyım. Sen hangı ulkedesın? Malesef kı bn normal kontrol amaclı gıttım ve bebk istediğimi ve iki ay gecıktıgını soleyınce hemen kan tahlılı istedı vede ne gorelım binlerdeeee bnm prolktınhazıran ayından berı ılac içiyorum inşllh subatın 20 sınden sonra 3. Ncu emarımı cektırecem inşllh tamamen kuculmüştürrrrr.
ben almanyadayim ins seninkide kücülmüstür hatta tamammen eriyip yok olmustur.. günlerdir okuyorum arastiriyorum bende cocuk istiyorum ama prolaktin yüksekken gebelik düsükle sonuclaniyormus yada gebeyken ilaci birakiyormussun aniden yükselmede olabilliyormus die okudum Allah herseyin hayirlisini versin ..pazartesi günü nörolojiye gitcem bakalim
Bende dün doktora gittim adetin 3. günüydü benden 5 tane test istedi . prolaktinim 32.19 çıkmış normal mi sizce? Daha doktora gidemedim sonuç göstermeye :18:
canım prolaktin değeri 0 (sıfıır) olmalı ki,hamile kalma oranın artsın :) nice yüksek çıkanlar hamile kaldı,korkma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?