- 2 Ekim 2013
- 458
- 92
- 123
ne güzel ins komple yok olurr ..benim bi arkadasim bekar 6 yildir kullaniyormus onunkini de tesadüfen ögrendim hic bi degisme yok ömür boyu kullanacam bu hapi diyor ..ama onda tiroid sorunuda var ..bende korunmayi düsünmüyorum canim allahin izniyle.. Ben normal kan verip ölctürdügümde 44 cikti endokrine gidip orda daha ayrintili baktiklarindada 30 lu bisey cikmis
bu arada hamilelikte parlodele devam etmekzorundamisin? cünkü dr bugün hamilelikte zaten prolaktin mecbur yükselecek demisti ve ben israrla sordum hamilelikte büyürmü diye alakasi yok dedi normal dogumda filan sorun yasatirmi dedim yok dio 1 cm den sonrasini önemsiyorus hic önemli bisey deil demisti
parlodel gebelıkte içmicem canım.sadece suan ıcın ılaçlarımı aksatmadan devam edıyorum hamıle kalırım yada kalamam bılemıyorum ama korunmuyorum.çünkü hamıleleıkte yıne buyume riski fazla.çünkü süt hormonu bu.
Rabbim ne yazdıysa o sonuçta.
bende de tiroid problemi var.o ilaco ömur boyu kullanmak zorundayım zaten gebelık ıcın sn derece guvenlı dedı doktor.sadece gebe kalırsam dostınexı kesecegını belırttı.birde adenom varsa normal dogum yapılmadığını bılıyorum.hipofiz içinde kanama yapabilir diye ama birdaha arastırmanı öneririm.