İlaçsız olmuyor diyorsunuz yani kızlar.
dostinex kullanımdan sonraki ay adetim yine geldi,, dostinex kullandıktan sonra gebe kalanlar varmı ?? Varsa kacıncı ayda?
bende dün başladım dostinex e 62 çıktı benimde prolaktin .. çokk üüzldüm ama verende allah vermeyende nasip eder inşallah:)) kalan varmı bende merak ediyorum...
ya benimde ellilerde çıkmıştı mr felan istemedi gynelle verdı anca otuzlara düştü sizden mr istediler mi
inşallah dilediğin gibi olur. sanırım ben bekar çocuk felan istemiyorum ya o yüzden beni pk gayeye almadı mı acaba :))
Hayırlısı diyelim.. Rabbim verr inşallah..benm de 60 tı.. Mr cekildin mi
Geçen ay 42 olan prolaktinim bu ay 94 çıktı
Ben evli bile değilim benim çocuğum olmaz mı ki ya
Hipofiz mr istedi kaç dakka sürüyor bilgi verebilir misiniz lütfen ?
Ben mr dan korkuyorum 15 dk kalmıştım birkez
merhabalar bende yıllar yılı prolaktinle hipofiz adenomla uğraşmış biri olarak bişeyler paylaşmak istedim.200 e yakın prolaktinim çıkınca mr istendi 13mm hipofiz adenom çıktı.Hal böyle olunca o doktor senin bu doktor benim gezmeye başladık.(Ne araştırma yaptım ama prolaktinle ilgili tüm yazıları vs herşeyi okumuştum korkunca tabi) Kimi ameliyat kimi gerek yok derken ameliyattan vazgeçip dostinexle tanıştım.Yaklaşık 4 sene falan ilacı kullandım 3 ayda bir mr a girdim(evde yığınla mr var :))Dostinex en etkili ilacıymış tabi prolaktin için...Sonrasında prolaktin düştü adenom normal değerlere geldi ilacı bıraktım ama prolaktinim tekrar yükselmeye başladı.40-47 civarında değişiyor aşağısına düşmüyor ama yan etkisinide görmüyorum adetlerim normal göğüsten sıvı gelmesi falan hiçbiri yok.Öyle olunca ilaç falan da verilmedi.Tabi şimdilerde gebelik düşününce işler değişti hamile kalınır mı düşük olur mu birsürü soru????
Bir de asıl paylaşmak istediğim Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlunu dinledim prolaktini düşürmenin doğal yolu olarak "Testere dişli aslan pençesi otu" nu tavsiye etti.Bu bitkiyi günde iki bardak tüketmek lazımmış.Sabah akşam...Birde normalde süt yapan besinlerden uzak durulmalıymış.
Nacizane paylaşmak istedim.Allah herkese acil şifalar versin inşAllah...
Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?