Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

Kızlar mr sonucumu aldım.. herşey normal çıktı sadece prolaktini düşürmek için DOSTİNEX ilacı verdi..Bu ilacı kullanan var mı?

geçmiş olsun canım o zaman tedavin kolay guclu bı ılac dusuruo hemen dıyo herkes bende kullanıorum pazrtsı cuma yarım ıcıyorum bakalım 1 hafta on gune adet olunca tekrar kontrl edılcek 93 ten nerelere dustu tabı onemlı olan dusukte kalması yukselırse dıe tedırgınde oluyorum o zaman mr ısteyecek sanırım

çok geçmiş olsun bir şey çıkmamasına sevindim.bende yarın doktoruma gidecem bakalım pro kaç çıkacak

Canım mr dan ben cok korkuyordum,,hatta neden doktor ilaç yazmadı diye kzıyordum.. ama mr sonucunu görünce çokkk rahatladım.. inşallah senn prolaktin de düşmüştür,,

ben de canım salı ve cuma yarım yarım alacağım..2 hafta kullanacağım...

bende 2 hafta sonrasında kontrle gıtmstım o arada tekrar bakılsın ıstedım ama erken 1 ay kullanıcaz dedi bakmadı o zaman baksaydı ıcım rahatlrdı dustugunu gorurdum dedım ama neyse zaman gecıo az kaldı bakılcak tekrar benımde

Canım sen kadar evlisin,prolaktin değerin kaç senin,bebiş istiyorsunuz değil mi? başka sorun yoktur inşallah..

Gülücük45 senin adına cokkkkk sevindim.. aranıza yeni katıldım ve geçmiş yazıları okuyordum. bu msjınla çokkk mutlu oldum.. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin darısı bizim başımıza... önce prolaktinleri düşürelim sonra bebişleri bekleyelim :)

bana rapor çıkarttı 1 yıl için 3 ay falan kullan gel dedi. bana neden bu kadar uzun süre verdiki çokda yüksek değil 29 aslında

Benim pro 60 tı direk ilaçlı mr istedi. onun sonucuna göre verdi.. 2hafta kullanacam tekrar gidip tahlil vereceğim.. inşallah düşer.. sen mr falan cekildin mi?

Canım sen kadar evlisin,prolaktin değerin kaç senin,bebiş istiyorsunuz değil mi? başka sorun yoktur inşallah..

canım evlılıgmın 3. senesındeym gecen yaz ılk ıstedıgım ay gebelk oldu fakat gelısmedı 2aylkken kurtajla sonuclandı kalp atısı olmamıstı sonrasında korunma surecı faalan derken aylar gectı tekrar korunmayı bıraktık 3-4 ay oldu baktım gebelık yok vede adet duzenı degıstı kanama baslayamadı 2-3 gun kırmızı pembe leke gelıp adet sonrasında baslayınca bı terslkmı var dıye gıttım ve prlaktnın 93 oldugnu ogredım sımdı dusurmeye calsıoruz hıkayem bu yani:)

Arkadaşlar merhabalar ben 4senelik evliyim 3yaşında bir oğlum var şimdi tekrardan bebek düşünüyoruz ama 1senedir korunmadığımız halde birşey yok doktor prolaktinden şüphelendi test yapıldı 20.44 çıktı yüksek değil ama mikro ve macro diye 2ye ayrılır micro prolaktin kan testinde görülmez dedi bu yüzden parlodel sro ya başlattı kafam karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim bir cok kadın doğum doktoruna gittim farklı şeyler söylüyor canım sıkıldı

slm arkadaşlar bugun bir arkadaşımla konuştum.onunda prosu yuksek çıkmış arslan perçemi çayı içmiş 1,5 ay içmiş sonrasındada hamile kalmış.hormanları düzene sokuyormuş.sanırım gün aşırı içiyorsun.siz genede araştırın ben başlıcam

konu sahibi olarak arada yazarak tüm arkadaşlara umut olmak istiyorum...

ilk sayfada yazmıştım bebek istediğimizi ve dostinex vermişti dr.

kullandım prolaktinim düştü,ilacı bıraktım,kısa süre sonra tekrar hamile kaldım... Rabbime şükürler olsun..

yani kızlar sakın kafanıza takmayın,taktıkça yükseliyo,kafanız rahat olduğunda da kendiliğinden düşüyo... adı üstünde bir diğer adı stres hormonu...

gezin tozun düşünceden uzaklaşın bakın, rabbim o zaman meleklerini gönderecek sizlere de..

ben de şuan 18 haftalık hamileyim, rabbim inşallah izin verir de bebeğime sağ salim kavuşurum...

allah isteyen herkese nasip etsin...........

Bebegın hayırlı olsun cnm saglıklı dogumla gelır ınsallah:) benımde gecen ay prl 60 tı bu ay 9 oldu 2 tabletlık dostınex kullandım dustuz aten cıktıgını anlıyorum goguslerım cok agrıyo ıns bende bu aydan cok umutluyum hem glıfora hemde klomene basladım ıns olcak bu ay olsun :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…