canım bende dün akşam öğrendim prolaktin sorunumu 41,30 çıktı dr yüksek dedi paradel verdi ama anlamadım şimdi senin bebeğini parodelmi düşürdü kullanmamakmı gerekli
merhaba kızlar benımde sizin gibi prolaktınım yuksektı dostınex dıye bı ılac verı doktorum 2 ye kadar duştu bı dahada yukselmedı çok şükür istersenız ilacı bı arastırın kullandıgınz ilaçların bi faydasını görmedıysenız
merhabalar benımde ilk ölçümde prolaktin 38.8 di bıraz kilolu oldugum için miş doktor ilaç vermedi bi kaç kilo ver düşecek dedi sonrakı aya yıne kontrole gıttım prolaktın 35 e düşmüştü yıne doktor rejime devam etmemi soyledi ve ilaç vermediiii bu ay kendilinden geldi bebeğim ...çok şükürben internetten araştırdım prolaktın yuksekliği onalar potasyum içeren gıdalar yemeliymiş potasyumda yeşil sebzeler marul gibi..varmış bende hergun salata yedımm spor falan yaptım strees yapmadım düştü.. umarım yardımcı olmuşumdurrr ..inşallah bebeklerinze en kısa zamanda kavuşursunuzzz...
benim de 1 e düştü ama dr. biraz daha kullanmamı söyledi bende haftada tek tablet...
2 gün yarım yarım içiyorum..
kızlar bende en son ölçtürdüğümde 29 çıkmıştı ama dr. bişe deemedi bana göre biraz yüksek geldi sizce nasıl? arkadaşlar..
kızlar bende en son ölçtürdüğümde 29 çıkmıştı ama dr. bişe deemedi bana göre biraz yüksek geldi sizce nasıl? arkadaşlar..
canım vermediyuksek canım ilaç vermedımı doktorun ne kadar duşuk olursa o kadar iyi benım 39 lardaydı şuan 2 ye düştü bır dahada kullnmadım ilaç 6 ay öncce falandı
ona ılımlı düşük diyolar canım,o yüzden ilaç vermemişlerdir...
sadece tahlili tekrar etmeni istemişlerdir muhtemelen......
canım vermedimalesef geçen yılda 33 tü tüp bebek tedavisi sırasında dostinoks kullanmıştım; bu sene farklı bir hastanede kendim isteğiyle tathlillerimi yaptırdım dr. herhangi birşey söylemedi sonuçların ii dedi okadar.
canım o dedıgınn ilaçtan bende kullandım hala hamıle kalamdım ama ploraktınımde düştü baska ddoktora görun istersen
Kizlar bende enson olcturdugumde prolaktin 71.5 cikti dostineks kullandim iki ay 1.30a dustu ama hala hamile kalamadimekim ayinda 28 inde adet gordum bugun 30u daha tik yok isin garibi agrim sancimda yok bir iki gun daha bekleyip test yapicam kizlar dua edin ins. Bu sefer hamileyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?