merhaba arkadaşlar.ben sonucumu aldım pro 48 çıkmış inmemiş yükselmiş
Arkadaşlar 2 haftalık dostinex ilacımı kullandım,, bugün adetim geldi...tekrar tahlil vercektm yarın.. bebişin daha gelmeye niyeti yok heralde
canım ılaca basladıgında muhtemln ovulasyn donemndeydın o zamn suan adet olup 2 hafta once ılaca basladgnı dusunursek ve o surede prolaktınınde yuksektı yanı yumurtlama fonsıyununda bozukluk vardı boylesı belkı daha ıyı olmus saglksız bır yumrtayla sorunlu gebelık yasamaktansa varsın bı kac ay gec olsun sımdı prolaktın dusunce yumrtlamanda normale doncek ve ınsallah saglıkla bebişind egelecektır sıkma canını:)
bu aksam prolaktınme tekrar bakıldı 93ten 1.44 e dusmus bı ay donstınexle umarım tekrar yukselmez
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ALLAH.
Arkadaşlar en fazla kaça çıkmıştı prolaktininiz de böyle 1'e filan geriledi? Benimki de yüksek
Arkadaşım benm 60 tı..gecen ay dostinex kullandım ve bitti bidaha doktora gidemedim. İnşallah düşmüştür..senn kaç ?
Benimki de 65... Geçen ay 90'lardaydı ama... Uyku ilacı ve mide ilacı yüzünden yükselmiş. çok göğsüm ağrıyor yalnız, o da o yüzden oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?