Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

merhaba arkadaşlar.ben sonucumu aldım pro 48 çıkmış inmemiş yükselmiş

tatlım dr sana ılac vermemıstı sanırım şimdi başladımı ilaca bende adet olsamda gıtsem baktırsam dıye beklıyorum adetı beklerkende iyice stres olyor ınsan benımd esonucum cıksın paylasırım sizle ben ılac kullandım vede 93 tu degerım mr ıstemedı benımde ama ıstesemıydı bende onda suphelyım

Arkadaşlar 2 haftalık dostinex ilacımı kullandım,, bugün adetim geldi...tekrar tahlil vercektm yarın.. bebişin daha gelmeye niyeti yok heralde

Arkadaşlar 2 haftalık dostinex ilacımı kullandım,, bugün adetim geldi...tekrar tahlil vercektm yarın.. bebişin daha gelmeye niyeti yok heralde

canım ılaca basladıgında muhtemln ovulasyn donemndeydın o zamn suan adet olup 2 hafta once ılaca basladgnı dusunursek ve o surede prolaktınınde yuksektı yanı yumurtlama fonsıyununda bozukluk vardı boylesı belkı daha ıyı olmus saglksız bır yumrtayla sorunlu gebelık yasamaktansa varsın bı kac ay gec olsun sımdı prolaktın dusunce yumrtlamanda normale doncek ve ınsallah saglıkla bebişind egelecektır sıkma canını:)

sağol canım inşallah sağlıkla gelsin de beklerim ... prolaktin de düşmüştür inşallah..

bu aksam prolaktınme tekrar bakıldı 93ten 1.44 e dusmus bı ay donstınexle umarım tekrar yukselmez

geçmiş olsun düşmesine çok sevindim.inş een kısa zamanda bebişin olur.doktor ila. verdi haftada 2 kez içecem.tek sorun bu olsa keşke.hsg çektirdim ve rahmim normalden küçük çıktı.düşük yaparak büyüyecek dedi.büyümesi için bile hamile kalmam lazım.ne yapacam bilemedim

Merhaba bir prolaktin hastası daha geldi. 36 çıktı benimde doktor ilaç vermedi bu ay yine gitcem.

arkadaşlar bende adet düzensizliği için gittiğimde hormon testinde 39 çıkmıştı doktor 3 aylık adet düzenleyicinin yanında dostinex vermişti sadece adet olduğumda ara verdim ilacım bittikten sonra hamile kaldım fakat 4 aylıkken bebeğim karnımda öldü bizde ilaç içerken korunmuyorduk ozamandan beri 2 yıl oldu prolaktin çıkmadı şimdi yine hamileyim bundan önce hormon testinde 7 idi inşallah sizinkilerde düzene girer rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin en kısa zamanda

bugun tekrar prolaktn baktırdım 3.24 cıktı ılacsız ıkı haftada yukselmemıs umarım hıc yukselmezde yumurta boyutumda ıyımıs ovulasyonda normale donmus cok sukur inşallah hıc bozulmaz

Benimki de 65... Geçen ay 90'lardaydı ama... Uyku ilacı ve mide ilacı yüzünden yükselmiş. çok göğsüm ağrıyor yalnız, o da o yüzden oluyormuş

Benimki de 65... Geçen ay 90'lardaydı ama... Uyku ilacı ve mide ilacı yüzünden yükselmiş. çok göğsüm ağrıyor yalnız, o da o yüzden oluyormuş

Geçmiş olsun canım...benim göğüs ağrım,adet düzensizliğim falan birşey yok.. gebe kalamama durumu ile gitmiştim.. bütün tahliller,ultrason normal çıktı sadece prolaktin yüksekkk çıktı.. İnşaallah düşmüştr..

Benim 180 lerdeydi kızlar.. 7 yıl bu ilacı kullandım. Evlenince hemen çocuk istemedik. İsteyincede doktorumu aradım. Hamile kaldığını öğrendiğin an bırak, öncesinde bırakırsan tekrar yükselir ve gebeliği engeller dedi. Doktorumu dinledim. İlk aydan hamile kaldım. Şu an 35 haftalık hamileyim. Allah kucağıma da verir inşallah.. Hiç kafaya takmayın, Allah yardımcınız olsun

benim ilk 50lerdeydi sonra düştü ama hamile kalamadım tekrar gittiğimde sınırın biraz üstündeydi parlodel vedi ve kullanırken hamile kaldım hamileliğimi öğrenincede bıraktım etkili bir ilaç ilacı bırakınca hemen yükselmiyor tekrardan proklatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…