merhaba arkadaşlar
dr a gittim, çok kalabalıktı. :26:
sonuca göre gebelik var .
b hcg değerim 60 ı dr düşük buldu. testi tekrarlattı, artış var(biraz az ama artış olması iyiymiş). normalde 2 katına yakın artış iyi.
ultrasonla baktı, hiçbir şey görünmüyor orada. kanda çıktı sadece.
prl nin yüksek olması gebelikten olabilir ama fazla yükselmiş dedi...
1 hafta sonra tekrar gideceğim. folik asite devam dedi. dostinexe de devam.
çok umutlanmamaya çalışıyorum şimdi, aksi bir durum olmaz inşallah. şu an elimden gelen sadece bol bol dua etmek.
Eflacım Rabbim yüzünü güldürsün inş.
Mevlam şifa versin.
inşaalh tez zamanda güzel kesin sonuçlar alırsın tatlım.
Ne umutlu ne umutsuz olmak lazım.Rabbimden isteyelim.
Rabbim dualarını kabul etsin inş.
çok sağol canım. tuhaf bir ruh halindeyim işte. eşime söyleyemedim daha. bu akşam söyleyeceğim artık.
endişelerim çok fazla ama kısmetse olur diyorum. umudumu saklıyorum yine
inşallah istediğinizde siz de en güzel haberlerle karşılaşırsınız canım. dualarım hepimiz için
cumartesi yumurta takibi için kontrole gdcm Dua edin arkadaşlar:18:
amin....tüm isteyenlere inş.Insallah bu ay sen ve baklavadan da bebis haberi alacagiz canim :)) sonra bana ipucu vereceksiniz hepiniz, ne yapmaliyim diye :))
mrb...ben de pcoluyum ve bende de prolaktin yüksek çıktı:18:ama bana dostinex hiç vermdi doktrlar.pcolulara soğan kürünü ısrarlşla tavsiye edyrm.hiç denedin mi?iyi akşamlar kızlarrbnde hem pcoyla hemde prolaktnle uğraşıyorum 4 yıllık evliyim ve çocuk için tedavi görüyorum 2 yıldr ama bi sonuç alamadım .prl değerim en yüksek 67 çıktı mr dada çok küçük kitle tesbit edildi. etkisi olacağını sanmam dedi doktor bir sene önce. dostinex kullanıyorum bnde 2 ay önce bıraktım yani ihmal ettim bu ay tüp bebeğe başlıyorum inşallah ama prl yine 67 olmuş. dostinexe başladım yine. bana bi doktor ömür boyu kullanman lazım bu ilacı dedi biride hamile kalana kadar kullan dedi. size ne dediler. birde dostinexi almk için rapor çıkartılıyormuş bi alışta 3 tane alabiliyormuşsun bu nasıl oluyo bilginiz var mı?
mrb...ben de pcoluyum ve bende de prolaktin yüksek çıktı:18:ama bana dostinex hiç vermdi doktrlar.pcolulara soğan kürünü ısrarlşla tavsiye edyrm.hiç denedin mi?
canım sana saçma gelcek belki ama ben doktordan netice alamıyorum ve kendi yöntemimle hamile klmştm ve yin galiba kendi yöntemimden netice alcm gibi.bu ay yine doktor ilaçları işe yaramadı.cumartsi gdcm ama pek ümidim yok....çünkü soğan kürü kullanmadn yumurtam ne gelişiyo ne çatlıyo.salı günü başldm soğan kürüne ama adetin 7nci günü başlamam gerkti ki yumurtam çyle gelşyo.soğan kürü diye diye bunalttım hepnzi ama inanınki mucize biz pcolular içnInsallah bu ay sen ve baklavadan da bebis haberi alacagiz canim :)) sonra bana ipucu vereceksiniz hepiniz, ne yapmaliyim diye :))
ben de pcoluyum ve hem de en orjinalinden:26:ilaç kullanmadn adet bile olamıyorum.2 yıllık evliyim.doktora çoook gttm ama netice hiç alamdm.gebelk içn verdkleri klomen kis yapyodu.ve ben bi gün soğan kürüne başldm.her ay adetin 7.günü başlayıp 15 gün içtm .3üncü ayda adet kanamm çok oldu ve o adet üzerine hamile kaldm.ama ramzana denk geldi ve bilmyodm oruç ttyrdm 1,5 aylık düşk oldubi ay denedim 10 gün içtim snrada yapmadım denemediğim bişey kalmadı sanıırım... son olarak tüp denicem bakalım nolcak. snn prl değern kaç nie ilaç kullanmıyosn
canım sana saçma gelcek belki ama ben doktordan netice alamıyorum ve kendi yöntemimle hamile klmştm ve yin galiba kendi yöntemimden netice alcm gibi.bu ay yine doktor ilaçları işe yaramadı.cumartsi gdcm ama pek ümidim yok....çünkü soğan kürü kullanmadn yumurtam ne gelişiyo ne çatlıyo.salı günü başldm soğan kürüne ama adetin 7nci günü başlamam gerkti ki yumurtam çyle gelşyo.soğan kürü diye diye bunalttım hepnzi ama inanınki mucize biz pcolular içn
canım 10 ne ki ben 3 ay içtm diyorum.diğer msjmı okudn sanırm.benm prolaktn hormonum da incir kürü yüzünden yükseldi.incir kürü pcolularda prolaktin yükseltyobi ay denedim 10 gün içtim snrada yapmadım denemediğim bişey kalmadı sanıırım... son olarak tüp denicem bakalım nolcak. snn prl değern kaç nie ilaç kullanmıyosn
ben de pcoluyum ve hem de en orjinalinden:26:ilaç kullanmadn adet bile olamıyorum.2 yıllık evliyim.doktora çoook gttm ama netice hiç alamdm.gebelk içn verdkleri klomen kis yapyodu.ve ben bi gün soğan kürüne başldm.her ay adetin 7.günü başlayıp 15 gün içtm .3üncü ayda adet kanamm çok oldu ve o adet üzerine hamile kaldm.ama ramzana denk geldi ve bilmyodm oruç ttyrdm 1,5 aylık düşk oldu
canım 10 ne ki ben 3 ay içtm diyorum.diğer msjmı okudn sanırm.benm prolaktn hormonum da incir kürü yüzünden yükseldi.incir kürü pcolularda prolaktin yükseltyo
inan başla pişman olmazsn inş.adetin 7. günü başladim.ve bu adet dönemimi beklyrm yine başlayacm.tabi adetin 5. günü klomene başlyrm ve 7.günü de soğan kürü.ikisi bi arada mucize yaratıyo bende.inş sende de aynısını yapr.misal klomen tek başına kullandğm zamanlar kis yapyo.soğan kürü ve klomeni bi araada kullandğm aylar yumuratm çatlyo benm.haricnde çatlamayı bırak zerre gelşme ble olmyo.hadi yaa tüpten önce yapsammı ne zaman başlamam lazım bu küre
inan başla pişman olmazsn inş.adetin 7. günü başladim.ve bu adet dönemimi beklyrm yine başlayacm.tabi adetin 5. günü klomene başlyrm ve 7.günü de soğan kürü.ikisi bi arada mucize yaratıyo bende.inş sende de aynısını yapr.misal klomen tek başına kullandğm zamanlar kis yapyo.soğan kürü ve klomeni bi araada kullandğm aylar yumuratm çatlyo benm.haricnde çatlamayı bırak zerre gelşme ble olmyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?