Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

arkadaşlar ben sonuçlarımı aldım, prl yine çok yükselmiş. ilaç kullanıyordum, neden yükseldi anlamadım.
beta hcg hormonum 60 çıktı. geç gebelik ihtimali yok, sağlıksız bir gebelik gibi görünüyor.daha önce aynı zamanda bhcg ye baktırmıştım, o zamanki değerim 900 idi,dr onu bile düşük bulmuştu o zaman.
perşembe dr a gidip sonuçları göstereceğim. son durumum bu.

:((( Efla neden yukselmis bu prl acaba? Ilacini da duzenli kullaniyorsun :(( insallah sagliksiz gebelik degildir, gec tutunuyordur belki? Insallah bebegin seninle olur canim. Allah yardimcin olsun, iyi haberlerini merakla bekliyorum

bunları oğlum yazmak istedi, araya girip :)

ghfghfgfööööööööööööööööööööööööööööööööööççççööööööööçaaaaaaaaaaAAAAAAaaaaaafffffffffffeeeee
cvvvvvvvvvvvvvvbbbbbbbb m ooooo

:((( Efla neden yukselmis bu prl acaba? Ilacini da duzenli kullaniyorsun :(( insallah sagliksiz gebelik degildir, gec tutunuyordur belki? Insallah bebegin seninle olur canim. Allah yardimcin olsun, iyi haberlerini merakla bekliyorum

bilmiyorum ki. perşembe dr a soracağım. gebeliğe bağlı yükseliş olsa bu kadar erken dönemde olmazdı. gerekirse testi tekrarlar.
geç gebelik olma ihtimali imkansız gibi canım. eşim ne zamandır şehir dışında. kimyasal gebelik olabilir. dış gebelik falan değildir inş.endişem o yüzden.

konuya tekrar çıkıp girmemmi gerekiyor acaba mesajı görebilmem için

hayırlı olsun.
gebelikle ilgili konular var. onlardan bir tanesine girebilirsiniz. bir sürü konu var.
prolaktin sorunu olan arkadaşlar burada bildiklerini paylaşıyor. prolaktin sorununuz yoksa, yanlış konudasınız.

arkadaşlar ben sonuçlarımı aldım, prl yine çok yükselmiş. ilaç kullanıyordum, neden yükseldi anlamadım.
beta hcg hormonum 60 çıktı. geç gebelik ihtimali yok, sağlıksız bir gebelik gibi görünüyor.daha önce aynı zamanda bhcg ye baktırmıştım, o zamanki değerim 900 idi,dr onu bile biraz düşük bulmuştu o zaman.
perşembe dr a gidip sonuçları göstereceğim. son durumum bu.

allah allah ya.ilaç kullandığın halde yükselmiş.
eflacım Rabbim Yardımcın olsun şifa versin inş.
Dua edicem senin için.Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasib etsin.devamındada şifa versin inş. mevlam.
Hayırlı evlatların olsun inş.

Kizz doktorun yuzune demedim ki birsey :)) Sonuclarimi alip gidecektim. Ama ben anneme ve size sikayet ettim bayaa, bana tahlil yapmiyor diye :1: Allahtan birsey cikmadi, sukurler olsun. bosu bosuna dogru diyorsun canim, artik birseyler didiklemiycem iyi dusunucem. Iyi ki varsiniz :))

hım iyiki allahtan demedin :) yoksa halin fenaydı kız :)
gönlünü ferah tut.tedaviye devam ;)
sende iiyi ki varsın
öpüyorum ;)

amin canım. hepimiz için inş.

ben de her iki sonuca şaşırdım.
nedeni merak ediyorum. prş öğrenirim belki.

beta hcg ile prolaktin farklı hormonlar mı aynı hormonlar mı lütfen cvp yazmayı unutma??????:18::18:

hım geçmiş olsun canım.hamile kalabiliyorsun hiç deilse.buda iyiye işaret Rabbim tez zamanda tekrar yaşatsın ve devamındada şifa versin inş.
benim denemede 4.ayım dedim. gebelik yok bende şimdilik.dr klomen filan vermedi bana pkolu olduğum halde bende bıraktım şimdilik.Hayırlısı Rabbimden.
soğan moğan da duydum kistleri temizliyomuş filan dediler.ama bilmiyorum tadı pek iyi deildir her halde ve sabah akşam içilmez ki.Rabbim herkese şifa versin.
güzel dileklerin için çok tşk edrm canım...ya ben de pco luyum.inana soğan bi mucize:)soğan kullanmadığm aylar klomen hiç bi işe yaramıyo ve hatta kis yapıyo.ama soğan kürü kullandğm zamanlar klomen ve soğan bi arada olark o ay yumurtam çatlyo.ısrarla önerrm.:emir_bebek:

hım geçmiş olsun canım.hamile kalabiliyorsun hiç deilse.buda iyiye işaret Rabbim tez zamanda tekrar yaşatsın ve devamındada şifa versin inş.
benim denemede 4.ayım dedim. gebelik yok bende şimdilik.dr klomen filan vermedi bana pkolu olduğum halde bende bıraktım şimdilik.Hayırlısı Rabbimden.
soğan moğan da duydum kistleri temizliyomuş filan dediler.ama bilmiyorum tadı pek iyi deildir her halde ve sabah akşam içilmez ki.Rabbim herkese şifa versin.
ya hani benim yazdığım msjlara yanıt vern olduğunda ben bunu nasıl bilecem?misal senin bana yazdığın bi msjnı tevafuk gördüm.hiç bi bildirim falan yok mu?ya da ben mi anlamıyorum bu siteden.yeniym:/

güzel dileklerin için çok tşk edrm canım...ya ben de pco luyum.inana soğan bi mucize:)soğan kullanmadığm aylar klomen hiç bi işe yaramıyo ve hatta kis yapıyo.ama soğan kürü kullandğm zamanlar klomen ve soğan bi arada olark o ay yumurtam çatlyo.ısrarla önerrm.:emir_bebek:

rica ederim canım.
benim doktorum klomen vermedi bana bu yüzden sadece soğan kürünün bi faydası yok.tedaviye başlayıp başarısız olursa aklımda bulunsun. mecbur kalırsam artık :)

ya hani benim yazdığım msjlara yanıt vern olduğunda ben bunu nasıl bilecem?misal senin bana yazdığın bi msjnı tevafuk gördüm.hiç bi bildirim falan yok mu?ya da ben mi anlamıyorum bu siteden.yeniym:/

cvp yazıldığında bildirim olmuyor canım sadece beğendiğinde bildirim geliyor.yada başka bir yöntemi varsa ben bilmiyorum :1:

bu arada beta hcg gebelik oluştuğunda bakılan bir hormon.
prolaktin ayrı canım.
bir sürü hormon var :))

bilmiyorum ki. perşembe dr a soracağım. gebeliğe bağlı yükseliş olsa bu kadar erken dönemde olmazdı. gerekirse testi tekrarlar.
geç gebelik olma ihtimali imkansız gibi canım. eşim ne zamandır şehir dışında. kimyasal gebelik olabilir. dış gebelik falan değildir inş.endişem o yüzden.

Aman dis gebelik olmasin insallah. Bir de bu cikmasin basina Eflacim, umarim kotu birsey yoktur canim. Gec dollenme/gec tutunma gibi seyler okuyoruz sik sik, insallah boyle birseydir de persembe hamileligini kutlariz.
Prl de umarim stresten veya yedigin birseyden gecici olarak yukselmistir. Bebecik uygun yere tutunmus olsun lutfenn

Back