Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben sonuçlarımı aldım, prl yine çok yükselmiş. ilaç kullanıyordum, neden yükseldi anlamadım.
beta hcg hormonum 60 çıktı. geç gebelik ihtimali yok, sağlıksız bir gebelik gibi görünüyor.daha önce aynı zamanda bhcg ye baktırmıştım, o zamanki değerim 900 idi,dr onu bile düşük bulmuştu o zaman.
perşembe dr a gidip sonuçları göstereceğim. son durumum bu.
(( Efla neden yukselmis bu prl acaba? Ilacini da duzenli kullaniyorsun
( insallah sagliksiz gebelik degildir, gec tutunuyordur belki? Insallah bebegin seninle olur canim. Allah yardimcin olsun, iyi haberlerini merakla bekliyorum
konuya tekrar çıkıp girmemmi gerekiyor acaba mesajı görebilmem için
konuya tekrar çıkıp girmemmi gerekiyor acaba mesajı görebilmem için
allah tamamına erdrsn canım darısı başımaselam
bende hamileyim galiba konuşmaya ihtiyacım var
arkadaşlar ben sonuçlarımı aldım, prl yine çok yükselmiş. ilaç kullanıyordum, neden yükseldi anlamadım.
beta hcg hormonum 60 çıktı. geç gebelik ihtimali yok, sağlıksız bir gebelik gibi görünüyor.daha önce aynı zamanda bhcg ye baktırmıştım, o zamanki değerim 900 idi,dr onu bile biraz düşük bulmuştu o zaman.
perşembe dr a gidip sonuçları göstereceğim. son durumum bu.
Kizz doktorun yuzune demedim ki birsey :)) Sonuclarimi alip gidecektim. Ama ben anneme ve size sikayet ettim bayaa, bana tahlil yapmiyor diyeAllahtan birsey cikmadi, sukurler olsun. bosu bosuna dogru diyorsun canim, artik birseyler didiklemiycem iyi dusunucem. Iyi ki varsiniz :))
beta hcg ile prolaktin farklı hormonlar mı aynı hormonlar mı lütfen cvp yazmayı unutma??????:18::18:(( Efla neden yukselmis bu prl acaba? Ilacini da duzenli kullaniyorsun
( insallah sagliksiz gebelik degildir, gec tutunuyordur belki? Insallah bebegin seninle olur canim. Allah yardimcin olsun, iyi haberlerini merakla bekliyorum
güzel dileklerin için çok tşk edrm canım...ya ben de pco luyum.inana soğan bi mucize:)soğan kullanmadığm aylar klomen hiç bi işe yaramıyo ve hatta kis yapıyo.ama soğan kürü kullandğm zamanlar klomen ve soğan bi arada olark o ay yumurtam çatlyo.ısrarla önerrm.hım geçmiş olsun canım.hamile kalabiliyorsun hiç deilse.buda iyiye işaret Rabbim tez zamanda tekrar yaşatsın ve devamındada şifa versin inş.
benim denemede 4.ayım dedim. gebelik yok bende şimdilik.dr klomen filan vermedi bana pkolu olduğum halde bende bıraktım şimdilik.Hayırlısı Rabbimden.
soğan moğan da duydum kistleri temizliyomuş filan dediler.ama bilmiyorum tadı pek iyi deildir her halde ve sabah akşam içilmez ki.Rabbim herkese şifa versin.
ya hani benim yazdığım msjlara yanıt vern olduğunda ben bunu nasıl bilecem?misal senin bana yazdığın bi msjnı tevafuk gördüm.hiç bi bildirim falan yok mu?ya da ben mi anlamıyorum bu siteden.yeniym:/hım geçmiş olsun canım.hamile kalabiliyorsun hiç deilse.buda iyiye işaret Rabbim tez zamanda tekrar yaşatsın ve devamındada şifa versin inş.
benim denemede 4.ayım dedim. gebelik yok bende şimdilik.dr klomen filan vermedi bana pkolu olduğum halde bende bıraktım şimdilik.Hayırlısı Rabbimden.
soğan moğan da duydum kistleri temizliyomuş filan dediler.ama bilmiyorum tadı pek iyi deildir her halde ve sabah akşam içilmez ki.Rabbim herkese şifa versin.
güzel dileklerin için çok tşk edrm canım...ya ben de pco luyum.inana soğan bi mucize:)soğan kullanmadığm aylar klomen hiç bi işe yaramıyo ve hatta kis yapıyo.ama soğan kürü kullandğm zamanlar klomen ve soğan bi arada olark o ay yumurtam çatlyo.ısrarla önerrm.![]()
ya hani benim yazdığım msjlara yanıt vern olduğunda ben bunu nasıl bilecem?misal senin bana yazdığın bi msjnı tevafuk gördüm.hiç bi bildirim falan yok mu?ya da ben mi anlamıyorum bu siteden.yeniym:/
bilmiyorum ki. perşembe dr a soracağım. gebeliğe bağlı yükseliş olsa bu kadar erken dönemde olmazdı. gerekirse testi tekrarlar.
geç gebelik olma ihtimali imkansız gibi canım. eşim ne zamandır şehir dışında. kimyasal gebelik olabilir. dış gebelik falan değildir inş.endişem o yüzden.