tmm tmm üstelemiyorum ki canım bende diyorum işte belki benim diğer hormonlarada baktığı için öyle denk gelmiştir ve benim aklımda öyle kalmıştır
dahiliye gerek görürse endokrine filan sevk eder ama sevk etmedi ve ben senelerdir pko ve prolaktinle savaş veriyorum.şimdi şimdi endokrine yönlendiriliyorum adenomdan. gittiğim doktorlar gerekli incelemeyi yapsaydı ben şimdiye kadar belkide çoktan bir evlat sahibi olmuştum.(Kısmetimde öyle bişey varsa tabi.) kaç sene olur olmaz ilaç larla geçti.kafasına göre dk hapları yazanlarla oyalandım durdum belki bi sonuç olur diye.
bazı doktorlar çok şeyi gözden kaçırıyorlar.gerekli incelemeyi yapmıyorlar.
ama hakkıyla görevini yapanda çok gördük canım.onlara bişey demiyorum.
ama hep bana böyleleri denk geldi ...
dr diyince bana bi sinir basıyor artık :) bu ay dinleniyorum canım ya gitcektim ama vaz geçtim. bu günlerde psikolojim sanki daha iyi
o zmaan aradım doktor yoğunmuş. şubatın bilmem kaçına randevu verebiliyoruz demişlerdi bende almadım. bıraktım dinlencem dedi bu ay.
özelden baktım dr yine ben.
tıp fkltesi filan hiç gitmedim bilmiyorum ki devlet tekiler gibi olursa valla daha psikolojim kaldırırmı tereddütteyim :)
canım, ben bu mesaja cevap yazmayı unuttum sanırım.
tıp fakültesi ve araştırma hastanelerinde daha detaylı bakıyorlar. ihtimalleri daha çok eliyorlar... o yüzden bence bir de tıp fakültesinde dene şansını.