Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

s a arkadaşlar benimde prolaktinle başım dertte bebiş sahibi olmaya çalışıyorum.mikroadenomda var bende bu reglimde yumurta takibi yaptıracağım sanırım dr um ne derse artık.Hepimiz evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza alırız inş.

Aleyküm selam.
ah ah şu prolaktin :))
adenom kaç mm.
inş. canım inş. tüm çabalarımız bu yönde

cevaplar için tşk ederim kızlar
dedikleriniz doğru,benim bu hormon ilk yükseldiğinde baya araştırmıştım nerdeyse bilmem gereken herşeyi biliyorum bunla ilgili..
körolasıca şey doktorum söyledi zaten,bu değerle çektirmek saçma aslında çoğu doktorda istemez dedi..ama baş ağrım olduğundan çektir içimiz rahat olsun dedi..bende o yüzden yeltendim açıkçası..çünkü kendimi bildim bileli başağrım var benim..durduk yere bile olabiliyo,bazen şiddetlide oluyo..ondan korktum açıkçası :18:
bugünde fiyatını öğrendim hastaneden..benden istenen ilaçlı mr'mış..yaklaşık 600 tl civarı :44: özel sigortam karşılıyo,%20'sini ödücem..

Aleyküm selam.
ah ah şu prolaktin :))
adenom kaç mm.
inş. canım inş. tüm çabalarımız bu yönde

en son geçen hafta aldım mr 5*4 mm canım prolaktin de geziyor kafasına göre 40-60-70-98 vs. :) dostinex kullanıyorum.Sen ne kadardır bebiş istiyorsun canım adetlerin düzenlimi ?

Amin, insallah arkadasim :) en yakin zamanda bebegine kavusmani dilerim. Senin adenomun boyutu ne?

600 :O way be insanın çektiresi gelmez :) %20 side az bi rakam deil hayırlısı .temiz olsunda :))))

en son geçen hafta aldım mr 5*4 mm canım prolaktin de geziyor kafasına göre 40-60-70-98 vs. :) dostinex kullanıyorum.Sen ne kadardır bebiş istiyorsun canım adetlerin düzenlimi ?

hım iyi bari 5 mm büyümesinde sorun yok :))) inş. dahada küçülür :)))
kafasına göre geziyor ha allah iyiliğini versin :)) bizde 100 ü görünce anca mr çektirdik :) keşke daha önceden çekilseydi
ben malesef 3 aydır istiyordum olmadı bu ayda.adet olmam ki nerdeyse düzenli olsun ilaç içiyorum olsun die.

600 :O way be insanın çektiresi gelmez :) %20 side az bi rakam deil hayırlısı .temiz olsunda :))))

heheheh güldürdün beni deli yaaa ama doğru tabi,küçümsenecek bi rakam değil..çoğu insanında imkanı elvermeyebilir ama özel hastaneye gidiyorum,belkide etkisi vardır tabi...

heheheh güldürdün beni deli yaaa ama doğru tabi,küçümsenecek bi rakam değil..çoğu insanında imkanı elvermeyebilir ama özel hastaneye gidiyorum,belkide etkisi vardır tabi...

Ben de gecen ay 550tl verdim ilacli MR. Devlette cektirmek istedim ama sadece bir hastanede varmis burda, o da bozulmus ne zaman onarilir bilmiyorlarmis. El mahkum ozele gittik. Sagligimiza kavusalim da hayirlisiyla bebislerimizin asi ve bez paralarini odeyelim :))

sağol canım inş.hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza :)) ben 10 senedir çekiyorum prolaktini canım bende aşırı ve sık regli görme şeklinde oluyor malesef

Aynen benim de eylulden beri 21-25 gun arasi gelince anladim bir terslik oldugunu. Ben daha 1 ay once ogrendim prolaktin ve adenomumu :S benimki 9mm. 10 senede ilacla kuculme olmadi mi canim?

kızlar..3,5 yıllık ewliyim. 2,5 sene vajinusmusla uğraştım yendim.. 1 senedir de bebek için uğraşıyoruz olmadı.. Dün muayene oldum .. Prolaktin biraz yüksek çıktı. Süt hormonlarım fazla çalıştığı için gebelik olmuyormuş.. Yoksa her şeyim normal.. Eşimin de benim de..kısa süreli hap verdi dr. Dostinex. 2 tane hap sadece.. vaji fitili, aspirin. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicez.. Umarım düşer.. Dua edin.. Yaş 33 oldu ve yıllarıma yanıyorum.. Allahım hayırlısını wersin..başka da bir şey istemiyorum.. Ne önemliymiş bu hormon.. Halk ağzında süt korur , hamile kalmazsın muhabbeti de buymuş demek..

Aynen benim de eylulden beri 21-25 gun arasi gelince anladim bir terslik oldugunu. Ben daha 1 ay once ogrendim prolaktin ve adenomumu :S benimki 9mm. 10 senede ilacla kuculme olmadi mi canim?

Canım teşhis konulali 5-6 yıl oldu ama bence hep vardı çünkü şikayetim aynıydı sürekli ilaç kullanmadım canım ara ara 2 yıl önce 6*4 tu mesela bence pek degismiyor.gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…