açelyacım dr gitmeden düşmez bazı sebeblerden dolayı ilaç alamıyorum diyorsun en iyisi siz bir dr gidin bendede prolaktin yüksekligi var ilaçla düşürdük ALLH HERKESE ŞİFA VERSİN AMİN
arkadaşlar,prolaktin hormonu yüksekliği ne gibi etkiler belirtiler yapıyor sizde?benim 31.9 çıktı. adetim vs düzenli,öyle göğüslerden süt gelme gibi bir durum da yok.sadece tüylenme şikayetiyle doktora gitmiştim ve hormon testlerimde bir tek bu yüksek çıktı.sizde tüylenme sorunu var mı?
bir de göğüslerim eskiye oranla daha dik duruyorlar,göğüse süt salgısı emrini veren hormon olduğu için prolaktin, acaba ondan mı kaynaklanıyor diye düşündüm. ve endokrinoloji bölümüne gittiğinizde nasıl ne tür muayene yapıyorlar..ve sonrasında ne tedavisi yapıyorlar? ben gideceğim ama adetimin 3.gününü bekliyorum. hormon testleri için bu 3.günde gitmek şart, peki endokrinolojiye gittiğim günün bu 3.güne denk gelmesi şart mı?ffff tecrübesi bilgisi olan lütfen yanıtlasın...şimdiden tşk.ler
kızlar benım prolaktın hormonu 25 dıger hormonlarımda normal benım gıbı olupta adetlerı duzensız olan var mı
arkadaşlar bi sorum olacak.geçenlerde doktora gittim.6 aydır hamile kalamıyodum.doktor hormon testi istedi.testte prolaktinim yüksek çıktı.bana dostinex diye bi hap verdi.internetteki araştırmama göre yediğimiz yiyeceklerde prolaktini yükseltirmiş.cola ve çekirdek yükseltirmi acaba?bu konuda bilgisi olan varmı?ben cola ile çekirdeği çok sever ve çok yerimde:)
prolaktin ilaç kulllanmadan kendiliğinden düşmüyormu acaba.bazı nedenlerden dolayı ben ilaç kullanamıyorum.
ya ben bise sorcam benimde prolaktinim yüksek doktor bana bromocriptin diye bi ilac yazdi.sadece bi kere yarim tablet aldim ama ilac beni mahfetti. bas agrisindan bütün gece uyumadim.simdide ruh gibiyim. sizde böyle sIKINtilar yasadiniz mi acaba?
yani benim böyle olmam normal mi?
slm kızlar bende bebek istiyodum gecen ay dr gittim prılaktin 53 cıkmıştı dostinex verdi 1 ay kullandım gecen gittim 0 ın altına düşmüş hamile kalırmıyımki bu ay acayip heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?