prolaktin

aymit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
28
0
86
44
İstanbul
arkadaşlar bi sorum olacak.geçenlerde doktora gittim.6 aydır hamile kalamıyodum.doktor hormon testi istedi.testte prolaktinim yüksek çıktı.bana dostinex diye bi hap verdi.internetteki araştırmama göre yediğimiz yiyeceklerde prolaktini yükseltirmiş.cola ve çekirdek yükseltirmi acaba?bu konuda bilgisi olan varmı?ben cola ile çekirdeği çok sever ve çok yerimde:)

selam canim yiyecekleri bilmiyorum ama stressde cok etkiliyor,benim gecen sene 25 di bu sene mayisda 50 olmus ve simdi 100 gecmis dün yine kan alindi insallah biraz fark vardir

selam canim yiyecekleri bilmiyorum ama stressde cok etkiliyor,benim gecen sene 25 di bu sene mayisda 50 olmus ve simdi 100 gecmis dün yine kan alindi insallah biraz fark vardir

melıssacım sen hala prolaktını yoluna sokmadınmı klava:
bak drun hangı ılacı verdıyse onu kullan hayatım
baktınkı dustu sakın bırakma ılacın dozunu azaltarak devam et
bu lanet hormon ılacı bırakınca tekrar hortluyo
bak ben 2 yıldır ugrasıyorum
dusunce ılacı bırakıyodum ama bu defa bırakmadım sabah yarım aksam yarım ıctım hormon benle bas edemedı :Roflol: :Roflol:
sende ole yap sekerım
esının son durumu ne yaptırdınızmı sperm olayını

selam aytiicim hic sorma inecegi yerde yukari firliyor,bir aydir haftada 2 yarim hap kullaniyorum,100 gecen ay cikmis doktor ozaman yüksek demisti ama ne kadar oldugunu dememisti,dün söyledi birazdan doktoru arayip dünki kanin sonucu sorcam,dün yikildim zaten biliyormusun bilmiyorum ama esime genetik ihtimali demisti simdide esimde kadin hormonunun cok yüksek ciktigini tese yoluyla sperm bulunma ihtimalinin cok düsük oldugunu söyledi

Merhaba aymıt
oncelıkle gecmıs olsun
cok ınatcı bır hormonla basbasasın
ben 2 yıl ugrastım hala ugrasıyodumkı buı ay hamıle kaldım
canım eger bebk ıstıyorsan dostınex kullanmanı onermıyorum bunu cok arastırdım ken prosp.yazıyo yazın dostınexle hamıle kalırsan dusuk rıskı cok fazla bana dr sordu bebek ıstıyormusun dıye ıstedıgım ıcınde parlodel verdı ve ben onunla hamıle kaldım suan
ama sakın hormon dusunce ılacı bırakma cunku tekrar cıkıyo
ayrıca yemen ıcemnle pek etkısı yok canım stres hormonu
bu arada degerın kac cıktı emar ıstedımı dr un eger cok yuksekse emarda cektırmen gerekecek
tekrar gecmıs olsun

aytiicim senin adina okadar sevindimki anlatamam rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin darisi bizim basimiza,doktorumu aradim simdi düsme olmus simdilik haplar bitene kadar gelmene gerek yok dediler icim rahatladi inan

aytiicim yazdıkların için teşekkürler.seni tebrik ederim.umarım sağlık bi hamilelik geçirip sağlıklı bi bebiş dünyaya getirirsin.benim değerim 54 çıktı.bugün dr'a gittim.kullandığım hap sonucu adetim düzene girmiş.bu 1 hafta içinde hamile kalma ihtimali var dedi.inşallah tutar.

canım ben parlodeli 3 ay kullandım drum 3 ay içinde kalırsın dedı kalmadım test yaptırdık 3.ayın sonunda80den35e düşmüş baska dr normal dedı prolaktının çokda etkısı yok dedı şimdi kullanmıyom sadece adet düzenleyici cyclo-progynova kullanıyom düzeltıyor ama daha yınede hamıle kalamıyorum 6 aydır sonuc alamıyom ne yapacagımı sasırdım sen de boyle deyınce acaba parlodele devammı etmem gerekıyordu dıye düşündüm cvb yazarmısın

ya bence içmen gerekiyo ilacı çünkü benimkide 40 yani aramızda fazla bir fark yok ve bana doktor dostinex verdi ve malesef hamile kalamamana engel dedi o yüzden bence ir kerede farklı bir doktora gitsen eğer o da aynısını dersen ona göre bakarsın çaresine ama bence kullanmalısın tabi yinede sen bilirsin

tşk ederim canım burda en iyi olan dr gittim parlodeli ist dr vermişti ama birdaha ora gidemıyom bu dr yıne gıdecegım 3 hafta sora dostinexle parlodelin arasındaki farkı biliyonmu cnm benim hormonla ilgili birtek adet sorunum vardı senınkı farklımı acaba?

ya benim yumurtlamayla ilgili bir problemim yok yani benim bildiğim kadarıyla yumurtlama takibi falan yapılmadı ama yok diyebilirim adetlerim çok düzenlidir bazen şaşar o da çok stres yapmışımdır dostinex daha etkili diye biliyorum hatta burdaki arkadaşların söylediğine göre gebe kalmak isteyenlere parlodeli veriyolarmış ama nedense bende gebe kalmak istiyorum ama doktorum dostinex verdi korunmayla ilgilide bir şey demedi bakalım zaman göstericek nisanın 3 ünde adet olmam gerekiyo işe yararsa inşallah hamile kalırım eğer olmazsa zaten ayın7 sinde ilacım biticek doktoru arıcam tekrar gidicem bakıcak bakalım prolaktin hormonu düştümü işte böyle

canım geçmiş olsun olabilr bu tarz şeyler bende de olmuştu bekarım ama olabliyo hormonlar strese bağlıda yükselebliymuş bende kullanmıştım o ilacı geçmiş olsun canım inş.düzelcektir ilacı içtikten sonra kafana takma.ayrıca o yediklerin ve içtiklerin zaten çok yağlı değilnmi?cola desen asit a.b.d. de colayı wc temizlemek için kullanıyolarmışş biliyomusun?biz neden sağlığımızı tehlikeye atalım ki?geçmiş olsun tekrar:teselli:

bende test yaptırdım 48 çıktı yalnız ben doğum kontrol hapı kullanıyordum şimdi bıraktım ondan diye düşündüm sizin bilginiz varmı

canım öncelikle değerin hamile kalabilmen için yüksek bi değer bildiğim bede emişn olduğum kadarıyla
değerinin 18 in altında olması gerekiyormuş bence sen kendi başına hareket etme vede güvenilir güzel bi jinekoloğa başvur seni korkutmka isteme ama bende doktora gittim prolaktinim 48 çıktı 48 le 35 arasındada bi fark yok yani doktorum bana şu an dostinex tedavisi verdi dostinex en etkilisi vede sonuca en kolya ulaştıranı dedi onu kullanıyorum sende ii bir jinekoloğa gözükürsen ii olur canım
inşallah her şey gönlüne göre olur

slm benim prl 31.79.dr dostinex verdi.lütfen aynı durumda olanlar bana yardım etsin.korunma dedi dr.ama bazıları düşük oluşturur diyo.bu konuda bilgisi olanlar lütfen yardım edin.napıcam ben ...

slm yastev benim de prl yüksek.ben de dostinex kullanmaya başladım.dr korunma dedi.hamile kalır kalmaz bırakırsın dedi.bazıları bunun düşük yaptığını söylüyo.bi bilgin var mı?çok yazdım bu konuyu henüz kimse cevap vermedi.bekliyorum sabırla.inşallah sen de dileğine kavuşursun....

geçmiş olsun canım büyük bi ihtimalle düşer bak benim düştü ama bu seferde çok düşmüş 0,5 di hep fenalaşıyodum başım dönüyodu bu yüzden ama şimdi iyiyim valla herkes öyle diyo ama mesela bride diye bir arkadaş var ona da özellikle vermiş ama onunki çok yüksekmiş belkide o yüzden hamileyken kullanıyodu valla bende çok korktum hamile kalırsam ilaç düşürürse diye ama malesef hamile kalamadım geçen ay adet oldum işte 2 gün sonra tekrar olmam gerkeiyo hayırlısı demekki başka bir problem var doktor 3 ay sonra gel dedi yeniden bakalım dedi yükselirse yine tedavi uygulıcak ama çocuk düşüncesini çok fazla kafama takmıştım o zaman yükseldi şimdi birazda olsa kafamdan atabildim tekrar geçmiş olsun canım

canım sağol ya.kimse cevap yazmamıştı.kafam karışıktı.çok sağol.sana da geçmiş olsun.inşallah herşey yoluna girer.ben de aynı senin gibi saplantı haline getirdim.inşallah senin için de hayırlısı olsun.Allah bi an önce dileğimize kavuştursun inş.

sevgili cam tekrar test yaptırdım 12 çıktı ben hapı dr danışarak başlayıp ona danışrak bıraktım internette araştırdım hap yükseltiyor bırakınca normale dönüyor sevgiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…