selam canim yiyecekleri bilmiyorum ama stressde cok etkiliyor,benim gecen sene 25 di bu sene mayisda 50 olmus ve simdi 100 gecmis dün yine kan alindi insallah biraz fark vardir
arkadaşlar bi sorum olacak.geçenlerde doktora gittim.6 aydır hamile kalamıyodum.doktor hormon testi istedi.testte prolaktinim yüksek çıktı.bana dostinex diye bi hap verdi.internetteki araştırmama göre yediğimiz yiyeceklerde prolaktini yükseltirmiş.cola ve çekirdek yükseltirmi acaba?bu konuda bilgisi olan varmı?ben cola ile çekirdeği çok sever ve çok yerimde:)
canım ben parlodeli 3 ay kullandım drum 3 ay içinde kalırsın dedı kalmadım test yaptırdık 3.ayın sonunda80den35e düşmüş baska dr normal dedı prolaktının çokda etkısı yok dedı şimdi kullanmıyom sadece adet düzenleyici cyclo-progynova kullanıyom düzeltıyor ama daha yınede hamıle kalamıyorum 6 aydır sonuc alamıyom ne yapacagımı sasırdım sen de boyle deyınce acaba parlodele devammı etmem gerekıyordu dıye düşündüm cvb yazarmısınMerhaba aymıt
oncelıkle gecmıs olsun
cok ınatcı bır hormonla basbasasın
ben 2 yıl ugrastım hala ugrasıyodumkı buı ay hamıle kaldım
canım eger bebk ıstıyorsan dostınex kullanmanı onermıyorum bunu cok arastırdım ken prosp.yazıyo yazın dostınexle hamıle kalırsan dusuk rıskı cok fazla bana dr sordu bebek ıstıyormusun dıye ıstedıgım ıcınde parlodel verdı ve ben onunla hamıle kaldım suan
ama sakın hormon dusunce ılacı bırakma cunku tekrar cıkıyo
ayrıca yemen ıcemnle pek etkısı yok canım stres hormonu
bu arada degerın kac cıktı emar ıstedımı dr un eger cok yuksekse emarda cektırmen gerekecek
tekrar gecmıs olsun
canım ben parlodeli 3 ay kullandım drum 3 ay içinde kalırsın dedı kalmadım test yaptırdık 3.ayın sonunda80den35e düşmüş baska dr normal dedı prolaktının çokda etkısı yok dedı şimdi kullanmıyom sadece adet düzenleyici cyclo-progynova kullanıyom düzeltıyor ama daha yınede hamıle kalamıyorum 6 aydır sonuc alamıyom ne yapacagımı sasırdım sen de boyle deyınce acaba parlodele devammı etmem gerekıyordu dıye düşündüm cvb yazarmısın
ya bence içmen gerekiyo ilacı çünkü benimkide 40 yani aramızda fazla bir fark yok ve bana doktor dostinex verdi ve malesef hamile kalamamana engel dedi o yüzden bence ir kerede farklı bir doktora gitsen eğer o da aynısını dersen ona göre bakarsın çaresine ama bence kullanmalısın tabi yinede sen bilirsin
ya benim yumurtlamayla ilgili bir problemim yok yani benim bildiğim kadarıyla yumurtlama takibi falan yapılmadı ama yok diyebilirim adetlerim çok düzenlidir bazen şaşar o da çok stres yapmışımdır dostinex daha etkili diye biliyorum hatta burdaki arkadaşların söylediğine göre gebe kalmak isteyenlere parlodeli veriyolarmış ama nedense bende gebe kalmak istiyorum ama doktorum dostinex verdi korunmayla ilgilide bir şey demedi bakalım zaman göstericek nisanın 3 ünde adet olmam gerekiyo işe yararsa inşallah hamile kalırım eğer olmazsa zaten ayın7 sinde ilacım biticek doktoru arıcam tekrar gidicem bakıcak bakalım prolaktin hormonu düştümü işte böyle
slm yastev benim de prl yüksek.ben de dostinex kullanmaya başladım.dr korunma dedi.hamile kalır kalmaz bırakırsın dedi.bazıları bunun düşük yaptığını söylüyo.bi bilgin var mı?çok yazdım bu konuyu henüz kimse cevap vermedi.bekliyorum sabırla.inşallah sen de dileğine kavuşursun....
geçmiş olsun canım büyük bi ihtimalle düşer bak benim düştü ama bu seferde çok düşmüş 0,5 di hep fenalaşıyodum başım dönüyodu bu yüzden ama şimdi iyiyim valla herkes öyle diyo ama mesela bride diye bir arkadaş var ona da özellikle vermiş ama onunki çok yüksekmiş belkide o yüzden hamileyken kullanıyodu valla bende çok korktum hamile kalırsam ilaç düşürürse diye ama malesef hamile kalamadım geçen ay adet oldum işte 2 gün sonra tekrar olmam gerkeiyo hayırlısı demekki başka bir problem var doktor 3 ay sonra gel dedi yeniden bakalım dedi yükselirse yine tedavi uygulıcak ama çocuk düşüncesini çok fazla kafama takmıştım o zaman yükseldi şimdi birazda olsa kafamdan atabildim tekrar geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?