prolaktin

merhaba arkadaşlar benimde adtelerim düzenliydi ve bebek istiyorduk.bu ay adet olmadım evde test falan yaptım negatif çıktı dokora gittim prolaktin ölçtük 58,03 çıktı. bana dostinex verdi bi de adet olmam için bi ilaç ayrıca rahim ağzında iltihap varmış biraz bunun içinde bana antibiyotik verdi midem de rahatsızlık vardı koruycuyla beraber aldım ama bunların hepsini içince zehirlendim. ilaçların hepsini bıraktım.şimdi daha iyiyim bu hafta sınavlarım var geçtikten sonra dostinexe devam edeyim diyorum sizce bi sorun olur mu acaba.... ve dostinex mideye zarar veriyo mu bilen var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim..kafamçokkarıştı allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım benimde prolaktinim çok yüksekdii dostinexle düşürdüm halada devam ediyorum kullanmaya
ilk zamanlar inanılmaz mide bulantısı yapıyordu özellikle ilacı içtiğim gecenin sabahı , allahım evle servis arası 5 dk , ama servise gidene kadar kaç kere durup öğürüyodum inanamazsın.
ama vücut alışınca 1 ay kadar geçince herşey normale dönüyo , korkma.
bide kabızlık yapmıştı bende oda geçti ama .

belirtileri derken benim mesela adetlerim çok düzneliydi adetimi kesti. gebelik var sandım ama yok kanda prolaktine bakıyolar ordan anlaşılıyo.

Back