Stres hiç yapma Olıcaksa olur zaten Hayırlısıyla ters daha kötü prolaktini yükselir bu zaman zamana bırak nasipse Rabbim izin verir
Eutrxn 50İsmi nedir acaba banada verdiler ama kullandığınızdanmı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres hiç yapma Olıcaksa olur zaten Hayırlısıyla ters daha kötü prolaktini yükselir bu zaman zamana bırak nasipse Rabbim izin verir
Eutrxn 50İsmi nedir acaba banada verdiler ama kullandığınızdanmı acaba
Sizin değer kaçİsmi nedir acaba banada verdiler ama kullandığınızdanmı acaba
Kaç çıktı sizinki günde 1 tam mı aliurosunuzBende çoktandır vardı gebelik düşününce doktor üstüne git dedi suan her gün düzenli sabah aç karna alıyorum ilacı zaten bu ilaç gebelikte de kullanılıyor
54.5 şimdi fark ettim hormon testinde troid yani tsh 3.67 çıkmış sizinki kaçtıKaç çıktı sizinki günde 1 tam mı aliurosunuz
Günde 1 tane dostinex mi kullanıyorsun yarım mı54.5 şimdi fark ettim hormon testinde troid yani tsh 3.67 çıkmış sizinki kaçtı
Yediklerinede çok dikkat etmek gerekiyo ben pazartesi perşembe yarım yarım içiyorum doktor bana şekerli hazır gıdalardan karbonhidrat uzak dur dedi tatlı çok cıkarıyomuş senin troid kaçtı pekiGünde 1 tane dostinex mi kullanıyorsun yarım mı
Ben 33 e düşürmüştüm geçen gittim 86![]()
Birde bırakmamman lazım bıraktığın gibi cıkıyomuş prolaktinYediklerinede çok dikkat etmek gerekiyo ben pazartesi perşembe yarım yarım içiyorum doktor bana şekerli hazır gıdalardan karbonhidrat uzak dur dedi tatlı çok cıkarıyomuş senin troid kaçtı peki
EvetBen troidi bilmiyorum canım troit dediğin tsh mi bakayım e nabizdsn
Hormon testinde 3.67Sizin değer kaç
Evet tamKaç çıktı sizinki günde 1 tam mı aliurosunuz
Hayır hayır prolaktin gibi oda engel oluyomuş gebeliği seninkine normal için rahat olsun ama dediğim gibi yemene içmeye çok dikkat et stres yapma prolaktini çok yükseltiyormuşTsh 2,941 yazıyor csnim
Ne oluyor bu değer korkayım mı
Günde 1 tam fazla gelmiyor mu sana genelde yarım yarım içiriyorlar ya ondan dedimEvet tam
EvetBen troidi bilmiyorum canım troit dediğin tsh mi bakayım e nabizdsn
Canım benim TSK ederim burda bisey gördüm mu biri kötü dedi mi acayip korkuyorum biliyor mısın cok hassasımHayır hayır prolaktin gibi oda engel oluyomuş gebeliği seninkine normal için rahat olsun ama dediğim gibi yemene içmeye çok dikkat et stres yapma prolaktini çok yükseltiyormuş
Hayır iyi bence değerin 4-6 arası iyi değilTsh 2,941 yazıyor csnim
Ne oluyor bu değer korkayım mı
Tabiki doğrudur herkez öyle oluyo emin ol bizi bitiren stres ztnCanım benim TSK ederim burda bisey gördüm mu biri kötü dedi mi acayip korkuyorum biliyor mısın cok hassasım
Bende şimdi Klomen kullanıyorum ilaç tedavisine başladım ana gittiğimde prl tekrar çıkmış nenolacak bilmiyorum kiHayır iyi bence değerin 4-6 arası iyi değil
Hayır hatta hafta sonları iki tane al dedi bana benim değerimde değişken 4 küsür çıkkıuırdu ilaçtan sonra düşüyor 2 lereGünde 1 tam fazla gelmiyor mu sana genelde yarım yarım içiriyorlar ya ondan dedim
Dostonex mi parlodel mi içiyorsun canım bende öyle icecem sen bana içme şeklini tam söyleseneHayır hatta hafta sonları iki tane al dedi bana benim değerimde değişken 4 küsür çıkkıuırdu ilaçtan sonra düşüyor 2 lere