Prolektan dostonex

Amh vs baktırdınız mı? Birde ovulasyon takibi deneseniz belki yumurtlama günlerini yakalasanız faydası olur. Çünkü anladığım kadarıyla regl tarihi değiştiğiviçin e doğal olarak yumurtlama günleri değişiyor onu bulmak da önemli
Hormon testi yaptım ama amh yazmıyor o ayrı mı bakılıyor?

Ben yaptırdığımda özellikle ona bakmıştı doktor. Regl 2. Günü vermiştim kan. Yumurta rezervine bakılıyor amh da. Doktoruna danış istersen
2 tane doktor gezdim biri devlet biri özel. Çok ilgisizdiler. Başka doktor bakıyorum. Teşekkürler

Bende izmirde yaşıyordum yeni bursa ya taşındım. İzmirde zekeriya güner ve volkan emirdar vardı ikisinden de çok memnun kalmıştım isterseniz araştırın belki içinize siner. Birde ablam hakan sabırlıya gidiyordu medicana da kendisi de ondan çok memnundu

Bende izmirde yaşıyordum yeni bursa ya taşındım. İzmirde zekeriya güner ve volkan emirdar vardı ikisinden de çok memnun kalmıştım isterseniz araştırın belki içinize siner. Birde ablam hakan sabırlıya gidiyordu medicana da kendisi de ondan çok memnundu
Teşekkür ederim 💖🙏🏻

Herkeze merhaba
Sorum şu lütfen tecrübeli bilenler yardımcı olsun daha 22 yaşındaym 5 6 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyo hormon testi yaptırdım prolaktin 54.5 çıktı dostonex ve Q plas felan verdi bunları kullanırsam hamile kalırmıyım
Aynı durumu yaşıyoruz bende 25 yaşındayım 5 aydır olmuyor prolaktin 50 bugün mr çekildim

Dostinec kullandın ve düşmedim ben de bekliyorum 1 ay olsun öyle gidicem tekrar
Bende dostinex başlıcam bide tiroid için ilaç kullanıyorum ben . Nasıl kullanıyorsunuz dostinexi yani şimdi başlasam haftaya yumurtlama günüm geliyor ya gebe olursam o ilaç zarar vermez mi onu düşünüyorum

Bende dostinex başlıcam bide tiroid için ilaç kullanıyorum ben . Nasıl kullanıyorsunuz dostinexi yani şimdi başlasam haftaya yumurtlama günüm geliyor ya gebe olursam o ilaç zarar vermez mi onu düşünüyorum
Hamile olana kada r killanndiyor doktorlar

Troide sorun mu çıktı bemde gidicem şimdi birde ona baktırıcam ama dahiliyeye gitmem gerekiyomuş ilk sen nasıl halletin birde belirtileri nedir tiroidin

Troide sorun mu çıktı bemde gidicem şimdi birde ona baktırıcam ama dahiliyeye gitmem gerekiyomuş ilk sen nasıl halletin birde belirtileri nedir tiroidin
Bende çoktandır vardı gebelik düşününce doktor üstüne git dedi suan her gün düzenli sabah aç karna alıyorum ilacı zaten bu ilaç gebelikte de kullanılıyor

Back
X