prolaktin

Arkadaşlar ben bir ay önce kan testi yaptirdim ve prolaktin seviyem 28,5 çikti normali 25 imiş doktorum distinex verdi 2 tablet 1 hafta arayla kullandim.bu kadar kisa bir tedavi normal seviyenin biraz üstünde olduğu için mi

prolaktin hormonu benim de yüksek çıktı 24,98 normali ne olması gerekiyo hamile kalabilmek için bilen var mı çok merak ediyorum

öyle oluyor zaten canım...yalnız ben de aşılama yapıldığı hafta bıraktım ilacı..hamilelik ihtimali olan dönemde bırakman gerekiyor..çok büyük zararlar verebilirmiş..benim adetime 3 gün var..ama içimde bir heyecan var..acaba mı diyorum..o yüzden bu hafta almayacağım..olmazsa tekrar aşılama

kötükedihüso ne illet bı hormondur bu prolaktın ya... hem düşmek bilmiyo düştü diye sevınmene fırsat vermeden yıne yükseliyo... Allah sabır versin hepimize Çok üzgünüm çoook

merhaba arkadaşlar bend eprolakdinle savaşan ama barışa koşanlardanım benim prolakdinim 140 larda ve bazen daha fazla oluyordu parlodel 2.5 hatta 5lik günlük 2 doz alıyordum düşmüyordu sonra dostınex kullandım süper düşdü ama şunu unutgmayınki siters çok önemli benim görme alanımı çok etkiledi ameliyat olcakdım nerdeyse ama ben tüydüm hayat sadece kendimiz için yaşamaya deger unutmayın gerçi ben size diyorum ama ben de kendim için yaşamıyorum zaman zaman neyse ALLAH HERKSE ACİL ŞİFALAR VERSİN

prolaktin ilaç kulllanmadan kendiliğinden düşmüyormu acaba.bazı nedenlerden dolayı ben ilaç kullanamıyorum.

25 biraz yüksekmiş ben dün doktora gittim benimki de 25 e yakın dostinex kullanmam lazımmış yoksa hamile kalsam bile bu hormon yüksek olunca düşük riski yaratıyomuş

açelya prolaktin kendiliğinden düşmüyor maalesef ama stresle bağlantılı bir hormon

ceylineray 25 değer olması gerekiyor ama her labaratuarın referans aralığı farklı olabilir ilaç kullanırken tabikide hamile kalınıyor zaten yakın takipte olunduğu için gebelik oluşunca tedavi sonlandırılıyor düşük riski normal gebelikteki gibi

arkadaşlar,prolaktin hormonu yüksekliği ne gibi etkiler belirtiler yapıyor sizde?benim 31.9 çıktı. adetim vs düzenli,öyle göğüslerden süt gelme gibi bir durum da yok.sadece tüylenme şikayetiyle doktora gitmiştim ve hormon testlerimde bir tek bu yüksek çıktı.sizde tüylenme sorunu var mı?
bir de göğüslerim eskiye oranla daha dik duruyorlar,göğüse süt salgısı emrini veren hormon olduğu için prolaktin, acaba ondan mı kaynaklanıyor diye düşündüm. ve endokrinoloji bölümüne gittiğinizde nasıl ne tür muayene yapıyorlar..ve sonrasında ne tedavisi yapıyorlar? ben gideceğim ama adetimin 3.gününü bekliyorum. hormon testleri için bu 3.günde gitmek şart, peki endokrinolojiye gittiğim günün bu 3.güne denk gelmesi şart mı?ffff tecrübesi bilgisi olan lütfen yanıtlasın...şimdiden tşk.ler

slm melikex bende 25 çıktı sınırda . herhangi bir belirti yoktu. sadece adet kanama miktarimda azalma farkettim. doktorum dostinex yazdı. kullanmaya henüz başlamadım. belirtileri adet düzeninin bozulması adet olmama , az olma, göğüslerden süt gelmesi onun dışında başka belirti yok sanırım. bazılarında hiç belirti olmuyor.

benim merak ettiğim prolaktin düzeyi hangi zamanda yüksek çıkıyor. örmeğim adetin 3. günü gidiyoruz test için o zamanmı yoksa adetin 10 15 gün sonrasımı

ben de bilmiyorum. ya bu hormon strese bağlı olarak da yükselebilen birşeymiş,yani o gün stresliysen falan o gün için yüksek olabiliyormuş,illaki sağlık problemin var diye değil. tabi eğer fazlka yüksek çıkmadıysa.
sadece kan alıp prolaktinini mi ölçtüler?tşk.ler..geçmiş olsun hepimize..korkuyorum ilerde kısırlık sorunu yaratır diye,ben bekarım

evet, sadece kan alıp prolaktin ölçüyorlar. Muayene yok, Benimki de 20 küsurdu, tüp bebekten önce agnucaston kullanmaya başladım. Sonra tahlil yaptık yine, düşümüş, artık sürekli kullanıyorum. 2. tüp bebek Ekim sonu dedi dr. aylarca kullanıyorum yani.

açelyacım dr gitmeden düşmez bazı sebeblerden dolayı ilaç alamıyorum diyorsun en iyisi siz bir dr gidin bendede prolaktin yüksekligi var ilaçla düşürdük ALLH HERKESE ŞİFA VERSİN AMİN

bu hormon strese bağlı ise bende kesin bu yüzdendir. 3 aydır aşırı stres içerisindeyim 3 aydırda adet azlığı problemi çekiyorum.ama ben kendiliğinden düşmediğini duydum. yani ilacı kullanmak gerek. düşürdükten sonra ise strese dikkat edersek birdahaki yükselmesini engelleriz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…