Prolaktin Yüksekliği

canım ilaçla prolaktin düşebiliyor, o kadarv da yan etkisi olan bir ilaç değil.

ya benim vaktim olmadı açıkcası sınavlarım girdi araya birdaha gidemedim doktora hap verse o hapa güvenebilirmiyim eski adetime dönermiyim
Doktora gidin mutlaka sizi yonlendirecektir. Dostinex verır muhtemelen ben kullandım reglm normale dondu. Ama siz boyle olur mu olmaz mı diye harekete geçmeden adetiniz düzelmez.

Doktora gidin mutlaka sizi yonlendirecektir. Dostinex verır muhtemelen ben kullandım reglm normale dondu. Ama siz boyle olur mu olmaz mı diye harekete geçmeden adetiniz düzelmez.
çok sevindimm adetleriniz eskisi gibi mi oldu yani miktarı vs kaç ayda etkisini gösterdi

Selam
Kızlar ben içiyorum testere dişli aslanpençesini hormonlarım için çok iyi geldi prolaktin 30 dan 20 ye düştü
LH 22 den 5 e düştü.
adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım doktorum şuan kesinlikle ilaç kullanmama gerek olmadıgını hamilelik için herşeyin normal oldugunu söyledi.
6 ay önce gittiğimde prolaktin 30 LH 22 iken doğal yoldan hamile kalman çok zor demişti ve ilaç vermşti ben kullanmadım ve bitkisel arayışlara girdim ve çok şükür Şubatta başladıgım tedavim çok güzel cevap verdi.
15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi - 15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi içtim
Şuan 3 kez soğan kürüne başlıcam ve 4. kez içip bitiricem.
buarada adetlerimin düzene girdiğini söylemeyi unuttum Ocaktan beri ilaç kullanmıyorum ve 30-35 günde adetlerim düzenli geliyor.
Herkese tavsiye ederim.

Canim kesin ise yarıyor yani benimde prolaktin 30.8 ama lh 8.55 biraz düşse iyi olur

Prolaktinin de yüksek 25 in üzerinde olmaması gerekiyormuş adet düzensizliğine ve doğal yoldan gebe kalmaya engel.
Fsh ve LH yakın yakına olması gerekiyor benim araları çok açıktı fsh 6 LH 22 civarıydı çay yüksek olanı düşürüyor düşük olanı normale getiriyor dengeleyici yani.
Diane 35i 6ay ve dostinex i 1 ay ben de kullandım ve bıraktım çünkü sonu yok bu hapların.
Tıbben bu hastalığın çaresi yok.
Bundan sonra yapacağım şey senede 1 kere 15 gün soğan kürü yapmak ve ardından 1 ay çay içmek koruyucu önleyici olarak.
Denemek isteyen arkadaşlara tavsiyemdir.
Çayı denemeden önce burda bende çok araştırdım internetin altını üstüne getirdim.
Sabırlı olun ve düzenli kullanın.

Benimde prolaktin bu adetimin 3. gününde 28 çıktı. Doktor bu yüzden olmuyor işte dedi. Dostinex verdi. 3 ay boyunca haftada 2 yarım tablet iç dedi. Sınır 23 civarı. Yumurta takibi yapılıyor şu an.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…