- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
evet iyileşmeye işaretmiş canım, kademeli olarak ilaca direnç kazandırmadan tedavyi bitrmeye çalışıyoruz.A
AzaLma iyilesmeyemi işaret anlamadım? Ya adetler normale döner demi
Ben ilaç falanda kullanmadım regl eskisi gibi olsun istiyorum yaevet iyileşmeye işaretmiş canım, kademeli olarak ilaca direnç kazandırmadan tedavyi bitrmeye çalışıyoruz.
canım östrojenine baktırdın mı?Ben ilaç falanda kullanmadım regl eskisi gibi olsun istiyorum ya
eskiden nasıldı ki adetlerin canım?Ben ilaç falanda kullanmadım regl eskisi gibi olsun istiyorum ya
canım ilaçla prolaktin düşebiliyor, o kadarv da yan etkisi olan bir ilaç değil.slm kızlar bendede var prolaktin yüksekliği hatta adenomum da var gögsümdende sürekli süte gelir geçen gün doktora gittim korunmak için doğum kontrol hapı kullanıyorum sürekli ara kanamalarım oluyor dıye doktor test yaptı 5 cıktı sonuc cok şaşırtı beni ilaç kullandığım zamanlarda bile böyle çıkmazdı doktor ilaç kullan gün aşırı iç dedi ama kullanmıyacağım ilaca bağımlı kalmak ıstemıyorum cunku 3 senedır ılacsız gıdıyor boyle su bıtkı cayını araştıracagım
Neden ilaç kullanmıyorsunuz?Ben ilaç falanda kullanmadım regl eskisi gibi olsun istiyorum ya
adetler eski haline dönüyrmu pekicanım ilaçla prolaktin düşebiliyor, o kadarv da yan etkisi olan bir ilaç değil.
ya benim vaktim olmadı açıkcası sınavlarım girdi araya birdaha gidemedim doktora hap verse o hapa güvenebilirmiyim eski adetime dönermiyimNeden ilaç kullanmıyorsunuz?
Doktora gidin mutlaka sizi yonlendirecektir. Dostinex verır muhtemelen ben kullandım reglm normale dondu. Ama siz boyle olur mu olmaz mı diye harekete geçmeden adetiniz düzelmez.ya benim vaktim olmadı açıkcası sınavlarım girdi araya birdaha gidemedim doktora hap verse o hapa güvenebilirmiyim eski adetime dönermiyim
çok sevindimm adetleriniz eskisi gibi mi oldu yani miktarı vs kaç ayda etkisini gösterdiDoktora gidin mutlaka sizi yonlendirecektir. Dostinex verır muhtemelen ben kullandım reglm normale dondu. Ama siz boyle olur mu olmaz mı diye harekete geçmeden adetiniz düzelmez.
birde endokrin mi verdi dostinex yoksa kadın doğum falan mıçok sevindimm adetleriniz eskisi gibi mi oldu yani miktarı vs kaç ayda etkisini gösterdi
2 ayda tamamen normale döndü. Miktarı günü eskisi gibi.çok sevindimm adetleriniz eskisi gibi mi oldu yani miktarı vs kaç ayda etkisini gösterdi
içime su serptin yemin ederim :)) allah razı olsun senin neden yükselmişti2 ayda tamamen normale döndü. Miktarı günü eskisi gibi.
Tek sebebi stres :)içime su serptin yemin ederim :)) allah razı olsun senin neden yükselmişti
Bu hapı kim verdi endokrin miTek sebebi stres :)
Hayır kadın doğum uzmanı.Bu hapı kim verdi endokrin mi
Canim kesin ise yarıyor yani benimde prolaktin 30.8 ama lh 8.55 biraz düşse iyi olurSelam
Kızlar ben içiyorum testere dişli aslanpençesini hormonlarım için çok iyi geldi prolaktin 30 dan 20 ye düştü
LH 22 den 5 e düştü.
adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım doktorum şuan kesinlikle ilaç kullanmama gerek olmadıgını hamilelik için herşeyin normal oldugunu söyledi.
6 ay önce gittiğimde prolaktin 30 LH 22 iken doğal yoldan hamile kalman çok zor demişti ve ilaç vermşti ben kullanmadım ve bitkisel arayışlara girdim ve çok şükür Şubatta başladıgım tedavim çok güzel cevap verdi.
15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi - 15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi içtim
Şuan 3 kez soğan kürüne başlıcam ve 4. kez içip bitiricem.
buarada adetlerimin düzene girdiğini söylemeyi unuttum Ocaktan beri ilaç kullanmıyorum ve 30-35 günde adetlerim düzenli geliyor.
Herkese tavsiye ederim.